Boşanma davası sürecinde eşle iliski

Çocuğu kaç yaşında

Valla anlatmaya vakit yetmez, eski konularına bakabilirsiniz.

Kendisine o..pu diyen, babasını sokak ortasında döven, hakkında uzaklaştırma kararı çıkan, şiddet gösteren falan bir adam kocası. Konu sahibi gidip koynuna girmekte beis görmüyor.

Yani şu lafı etmem kolay kolay ama gerçekten bazen yaşanan şeyler müstehak oluyor.

İhtiyacını karşılamış. Normal evliliklerde bile erkekler sadece o iş için canım cicim der, yaklaşır işi biter, arkasını dönüp yatar. Ama biz kadınların psikolojisinin nasıl bozduklarindan haberleri yok.

Kendisine o..pu diyen, babasını sokak ortasında döven, hakkında uzaklaştırma kararı çıkan, şiddet gösteren falan bir adam kocası. Konu sahibi gidip koynuna girmekte beis görmüyor

Yani bu iş böyle ise konu sahibinin de psikolojisi normal değil.

Ooo çok tutkulu. Alırım bir dal. Hayat izlediğimiz filmlerdeki gibi değil işte. Kötü olmuş baya kötü olmuş ama kesin vazgecmeniz için de iyi olmuş.

Hem vajinusmuslu, hem seks yapmayı bir ihtiyaç olarak gören, ciddi şekilde istekli bir kadın... gerçekten enteresan.
Bir de o prezervatifi nasıl yırttınız? Nereye sürtündü o derece yahu?

Ooo çok tutkulu. Alırım bir dal. Hayat izlediğimiz filmlerdeki gibi değil işte. Kötü olmuş baya kötü olmuş ama kesin vazgecmeniz için de iyi olmuş.
Beş aydır ayrıyız bir daha da evlenmeyi düşünmüyorum diyerek sevişmiş bir de.
Jübileyi sağlam yapmış belli ki kondom bile yırtılmış.
Gerçi ortada bir tuhaf da vajinismus hikayesi var

Beş aydır ayrıyız bir daha da evlenmeyi düşünmüyorum diyerek sevişmiş bir de.
Jübileyi sağlam yapmış belli ki kondom bile yırtılmış.
Gerçi ortada bir tuhaf da vajinismus hikayesi var
Tamda bunları düşünüyordum sanki uydurulmus bir hikaye yani bana öyle geldi

Kizlar kizmayin.bes aydır ayriyiz.bosaninca evlilik de düşünmüyorum.bari boşanmadan sevişelim dedim.onu arzuladim.
O zaman umursamayacaksınız. Arzuladım,seviştim son kez bitti diyeceksiniz.
Bence siz ayrılmak istemiyorsunuz,geri dönüşü olur diye düşündünüz ama işler beklediğiniz gibi gitmedi .
Bu saatten sonra önünüze bakın,oluru yok demekki

Bir kadını bu hallerde görünce hem üzülüyorum hem de utanıyorum gerçekten.
Konunun doğruluğu varsa kendiniz etmiş kendiniz bulmuşsunuz hemen bir ertesi gün hapı için sonra hamile kaldım, bir şans diye iyice çıtayı yere indirmeyin derim.

Adama laf edenlere hayret ediyorum ortada cok dengesiz bir kadın var bence adam kendini bu kadından kurtarsın. Hic utanmadinizmi acaba cok merak ettim su anda hem bosanmak iste hem git sevis falan adamin sana yaotigi muamele bence gayet normal

Derdi nafaka da değil bence. Adam belki boşanmamakta diretir diye 1500 istedi, adam kabul edince sabahına ağlayarak kapısına atmış kendisini.
Zaten daha önce bir konusu vardı "evet şiddet var, beni sevmediğini biliyorum, nafaka vermemek için boşanmak istemediğini de biliyorum ama ben yine de barıştım" diye.
Adam artık nafakaya da "he" diyor, yine de boşanamıyor.
"Hamile kalayım da boşanamayalım" diyerek adamın evine gittiğine adım kadar eminim.

Tıynetsiz kocasından dayak bile yiyen, git-gel yapa yapa delirttiği babasını da üvey baba yerine koymuş ya, en çok ona içerledim. Yazık adamcağıza.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…