- 23 Şubat 2019
- 1.816
- 940
- 123
- Konu Sahibi Aci_kahve_aliyim
-
Çocuğu kaç yaşındaHerkesin tüketim alışkanlığına göre değişir ,ona birşey diyemem ama anlatmak istediğim bizim kizimizin tek derdi cebinden para çıkmasın.Tum üyeliklerini ele veren de kuruşu kuruşuna yaptığı hesapları ,kac TL nafaka alabileceginin hesaplarını dakika dakika burada paylaşması..artık hepimiz çocuğunun yaşını,eşinin ve kendi maaşlarını ezbere biliyoruz
Valla anlatmaya vakit yetmez, eski konularına bakabilirsiniz.Her gün 50 TL mutfağa veriyor muyuz hiç ya bugün 50 dir yarın evdeki malzemelerden yapılır sadece ekmek alınır 2 kişi Bi çay bardağı nohut yetiyor kaç TL ye tekabül ederse bir çay bardağı nohut hesaba bak hergün 50 TL hiç harcamadım mutfağa
Dört buçuk .... en çok ona üzülüyorum zatenÇocuğu kaç yaşında
Kendisine o..pu diyen, babasını sokak ortasında döven, hakkında uzaklaştırma kararı çıkan, şiddet gösteren falan bir adam kocası. Konu sahibi gidip koynuna girmekte beis görmüyor
Kesinlikle değil.
Yani bu iş böyle ise konu sahibinin de psikolojisi normal değil.
Yakında gelirKesinlikle değil.
Anlatılmaz yaşanır kendisi. Keşke üyeliği daha uzun sürseydi de açacağı diğer konuları da görebilseydiniz.
Beş aydır ayrıyız bir daha da evlenmeyi düşünmüyorum diyerek sevişmiş bir de.Ooo çok tutkulu. Alırım bir dal. Hayat izlediğimiz filmlerdeki gibi değil işte. Kötü olmuş baya kötü olmuş ama kesin vazgecmeniz için de iyi olmuş.
sağolun yoksa çatlardım :)sarımanolya ilkbaharıbekliyorum eski nickleri sanırım
Tamda bunları düşünüyordum sanki uydurulmus bir hikaye yani bana öyle geldiBeş aydır ayrıyız bir daha da evlenmeyi düşünmüyorum diyerek sevişmiş bir de.
Jübileyi sağlam yapmış belli ki kondom bile yırtılmış.
Gerçi ortada bir tuhaf da vajinismus hikayesi var
O zaman umursamayacaksınız. Arzuladım,seviştim son kez bitti diyeceksiniz.Kizlar kizmayin.bes aydır ayriyiz.bosaninca evlilik de düşünmüyorum.bari boşanmadan sevişelim dedim.onu arzuladim.
Sevişmeyi bu kadar arzulayan kadın nasıl vajinismus olur çok saçma, atmış benceTamda bunları düşünüyordum sanki uydurulmus bir hikaye yani bana öyle geldi
Konu sahibinin babası üvey filan değil.Bu uyelikte farkli birseyler eklemek icin onu yazdi. Adami cildirdip biktirdi bu tarz olaylar yüzünden hatta dün gidip seviştiği adam babasını sokak ortasında dövdü,polisler adamın elinden aldı babasını ama bizim kızın tek derdi alacağım nafaka ne kadar olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?