Offf offf bn de 8 ay önce boşandım yani hakim boşadı.cekismeli boşanma olunca karşı tarafa tebliğ denen bi kağıt geçmesi lazım geçtikten sonra 15 gün içind e itiraz etme hakkı oluyo ederse dava sizinki gibi temyize gidiyo etmezse kesin boşanabiliyorum ana gel gelelim resmi bi ikametgahı yok ne ev ne iş eline gelmiyo memleketine gitti sürekli bni oyaliyo gelip alicam diye sinirlerim çok bozuk hiç bi şekilde tazminat nafaka istemedik herşeyimi akdi götürdü ceyizimi bile. itiraz etmiycem diyo ama oyaliyo geçen yine mahkemeye gittim bu adam gelmiyo aliyo 8 ay oldu başka bi yolu yokmu dedim yok dediler tebliğ kararının eline geçmesi lazım dediler dedim memlekette annesinin evinde dilekçe yaz adresini belirt dediler açık adresi bilmiyorumki aradım dedin adresi ver gelmene gerek kalmadı başladı bağırmaya hakaret etmeye bn ona o bna bela okudum kapattım teli bide diyo ki yalanciya bn de avukatla konuştum kağıdı getittricem adres veremem yalan bni oyaliycak kağıt geldi geliyo şu bu diye uzun oldu k.bakmayin ama daraldım artık şu sürece kadar nefretim yoktu ki o kadar kötü şeyler yaşamama rağmen ama artık nefret ediyorum onun soyadını taşımak istemiyorum kurtulmak istiyorum çocuğum da yok zaten 8 aydır kağıdı almayarak oyaliyo bni bide kağıdı alsa itiraz etse en az 2 yıl da öyle uzar ölme eşeğim ölme yani offf daraldım