Boşanma davası temyiz süreci

Eğer köyde kalıyorsa postaların hepsi muhtarlığa teslim ediliyor. Adresi muhtarlık olarak verebilirsin yoksa direk adres istiyorsan da aynı şekil muhtarlığı arayıp adresi alabilirsin ama gerek kalmıyor köyler için muhtara gidiyorlar zaten ordan dağıtılıyor tek tek ev dolaşmak pek mümkün değil adresler karışık olduğu için. Bir de secim zamanı yaklaşıyor adres bildirimi yapılmıştır oy verecekse. Avukatınızla konuşun bi anlatır.
Teşekkürler böyle yapayım en iyisi oy vermek için yapacağını sanmıyorum en son secimde oy vermedi cunki

arkadaslar merhaba daha onceden de yazmıstım 2015 tarıhınde bosanma davası acmıstım. 8 ay evlı kaldım cocugum yok ama o tarıhten bu yana bosanamıyorum. Karsı taraf yerel mahkeme de sonuclandıktan sonra davayı temyız etmıstı. Aynı sıkıntıyı yasayan var mı? Temyiz suresı daha ne kadar surecek?
Sizinle aynı süreci yaşıyorum. Bende 2015 yılında boşanma davası açtım. 5 ay süren evlilik. Çocuk yok. 2017 Eylül ayında boşanma davası sonuçlandı ama karşı taraf temyize gitti. 2018 Mart ayında temyize gidildi. Hala bekliyorum sonuçlanmasını. Çıldıracak gibi oluyorum çok zor bir süreç. İstemediğin birinin soyadını kullanmak çok aşağılık bir duygu... Sizin nasıl oldu. Sonuçlandı mi artik

Sizinle aynı süreci yaşıyorum. Bende 2015 yılında boşanma davası açtım. 5 ay süren evlilik. Çocuk yok. 2017 Eylül ayında boşanma davası sonuçlandı ama karşı taraf temyize gitti. 2018 Mart ayında temyize gidildi. Hala bekliyorum sonuçlanmasını. Çıldıracak gibi oluyorum çok zor bir süreç. İstemediğin birinin soyadını kullanmak çok aşağılık bir duygu... Sizin nasıl oldu. Sonuçlandı mi artik
Hayır maalesef sonuçlanmadı, yıllarım gitti 💔

Ayıptır sorması ne kadar tazminata hak kazandınız? Bu eziyeti niye yapıyorlar hem kendilerine hem de size? Yazık günah ya. Eski eş de siz de hayat kurmaya kalksanız hep sorun:/

Neden uzadı taleplerınız mı vardı.Vallaha ben kendimi zor kurtardım bütün altınlarım gitmişti.Bişey istemeyınce hemen bitıyor.

Bende yarın boşanma davasını açıyorum çekişmeli ama.. sanırım uzun sürecek bunaldim yazılanları okuyunca birde çocuğum var Ve 3 yıllık evliyiz.. off ayrılsan bile kurtulamıyorsun adamlar dünyada musallat olmak için gelmişler resmen.

Ayıptır sorması ne kadar tazminata hak kazandınız? Bu eziyeti niye yapıyorlar hem kendilerine hem de size? Yazık günah ya. Eski eş de siz de hayat kurmaya kalksanız hep sorun:/
Tazminat kazanmadım, nafaka verilmişti.. zaten calısıyorum ıstemıyorm dıyorm ama benı kımse dınlemıyor zaten ıs para degıl artık süründürmek.. karsı taraf yenı bir hayat kurma cabasında degıl benımle ugrasmak...

Hayır maalesef sonuçlanmadı, yıllarım gitti 💔
Yaa çok zor bir durum neden bu kadar aşağılık bu adamlar ya
Bende ilk evliligimde çekişmeli boşanmıştım 2-3 yıl sürdü
3 yıl sonra tekrar evlendim çocuğum da var ama adam beni aldattı ama ona rağmen anlaşmalı boşanıp kurtulmak istiyorum Allah yardimcimiz olsun hanımlar kolay değil yasamayan bilmez

Back
X