Boşanma davası ve korkularım

-Gul-

Bşlngç 79.5 güncel 60.6 i.hedef 70 s.hedef 58
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2016
2.932
2.723
133
Herkese iyi geceler 8 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım fazla bile dayandım şiddet küfür hakaret belki aldatma 2 yaşında ki oğlumun gözü önünde şiddete maruz kalmam gözümdeki perdeyi kaldırdı artık kendimi geçtim çocuğum için psikopatkocamdankurtulmalıyım dedim 20 gündür ailemin evindeyim pazartesi günü boşanma işlemlerini başlatıyorum boşanma tabiki çekişmeli olacak karşımda ki şahıs uzlaşabiliceğim biri değil umarım daha fazla yıpranmadan kurtulabilirim benim korkum ve çekincem sonrası için acaba oğluma yetebilirmiyim diye çok korkuyorum psikolojim çok bozuldu iyi bi psikiyatriye de gitmem gerekiyo boşanan çocuklu anneler sizin fikirlerinizi yaşadıklarınızı merak ediyorum desteklerinize ihtiyacım var

Bunu goze alamayan bir suru kadin var burada. Siz cok guclu bir kadinsiniz bebeginize hayli hayli yetersiniz. Evli kalsaniz cocugunuza yetememe ihtimaliniz cok yuksek olurdu.cunku ne kendinize sayginiz kalirdi ne de saglam bir psikolojiniz olurdu.
Yolunuz, bahtiniz acik olsun ❤

Siz buyuk bir adim atmissiniz, susup kocam bunlari yapiyor ama iyi biri aman cocugum var diyerek oturan bir suru kadin var onlar cocuklarina yetebiliyor da siz mi yetemeyeceksiniz, en iyisini yaparsiniz ben eminim. Allah yardimciniz olsun.

İlerde oğluma yetemeyebilirim diye bugün kötü şartlarda yaşamayı kendinize reva görmeyin :KK43:

Zaten bu şekilde yaşayarakta psikolojik sağlığınızı kaybedeceğiniz için oğlunuza yine yetemeyeceksiniz...

Aynı sonuca çıkıyor yani...

Felsefeniz sadece bugününüzü düşünmek ve iyileştirmek olsun...

3 yasindaki ikizlerimle bosandim. Ailemin yanina,memleketime döndüm, tayin istedim.
Herkes 4 4luk mu bakiyor ki?
Ben hastaligiyla,okuluyla ilgileniyorum. Ustunu basini aliyorum,eksik birakmiyorum. Sicacik evleri var.
Acta acikta degiller. Benden iyi yasiyorlar.
Evliyken cok mu baba yuzu goruyorlardi sanki?
Neden yetemeyesiniz? Allah bu yola koyduysa, yol belliyse.. bal gibi de yaparsiniz
Allah dağına gore kar verir.
Siz de yaparsiniz pekala
Yolunuz acik olsun, sirtinizdaki yukten kurtuluyorsunuz.
Kendinize yeni bir yol cizin cocugunuzla.. uzulmeyin

Ben anne,anneanne ve dede ile büyüdüm.Hiçbir zaman da bir babanın eksikliğini hissetmedim.Annem fazlasıyla yetti.Ama dede konusunda da şanslıydım.Eğer erkek figürü ise en güzel örneğiydi çünkü.

Boşanmanız çocuğunuzda ancak siz bozuk bir psikolojid3 olursanız sorun yaratır. Psikiyatri yardımı cok mantıklı hatta psikolog yardımı yani terapi de almalısınız.Annem almamış ki 30 yıl öncesinden bahsediyoruz zaten.Sürekli ayrıldım günaha mı girdim,çocuğumu babasız bıraktım günaha mı girdim die die kendini kanser etti en son (şimdi iyi şükür) ve sinirleri -psikolojisi bozuk olduğundan küçük yaştan itibaren anneme annelik yapmak zorunda kaldım ki hala yapıyorum.

Çocuğunuzun ihtiyacı olan tek şey sağlıklı bir anne.Lütfen psikolojik olarak iyi olun ki o da iyi olsun.Annesi olsanız yeter,çocuğunuzun babaya ihtiyacı yok.Sadece size annelik-babalık yapmak zorunda bırakmayın çocuğunuzu yeter.Hakkınızda hayırlısı olsun.

Kocan ölmüş olsa cocuklarina bakmayacak miydin
Olaya burdan bakiniz.
Farz et ki öldü
Keşke ölseydi ama bende öyle düşünüyorum artık benim için öldü bi şekilde başa çıkıcam çocuğum için güçlü olup mutlu bi hayata yeniden başlıycam

Ben anne,anneanne ve dede ile büyüdüm.Hiçbir zaman da bir babanın eksikliğini hissetmedim.Annem fazlasıyla yetti.Ama dede konusunda da şanslıydım.Eğer erkek figürü ise en güzel örneğiydi çünkü.

Boşanmanız çocuğunuzda ancak siz bozuk bir psikolojid3 olursanız sorun yaratır. Psikiyatri yardımı cok mantıklı hatta psikolog yardımı yani terapi de almalısınız.Annem almamış ki 30 yıl öncesinden bahsediyoruz zaten.Sürekli ayrıldım günaha mı girdim,çocuğumu babasız bıraktım günaha mı girdim die die kendini kanser etti en son (şimdi iyi şükür) ve sinirleri -psikolojisi bozuk olduğundan küçük yaştan itibaren anneme annelik yapmak zorunda kaldım ki hala yapıyorum.

Çocuğunuzun ihtiyacı olan tek şey sağlıklı bir anne.Lütfen psikolojik olarak iyi olun ki o da iyi olsun.Annesi olsanız yeter,çocuğunuzun babaya ihtiyacı yok.Sadece size annelik-babalık yapmak zorunda bırakmayın çocuğunuzu yeter.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Anneniz çok güçlüymüş 30 yıl önce dul olmak kim bilir ne kadar zorlanmıştır çevreden gelen baskı da psikolojik olarak yormuştur şükür ki şu an öyle bi ön yargı yok işim daha kolay

Anneniz çok güçlüymüş 30 yıl önce dul olmak kim bilir ne kadar zorlanmıştır çevreden gelen baskı da psikolojik olarak yormuştur şükür ki şu an öyle bi ön yargı yok işim daha kolay
Evet aynen öyle.30 yıl önce boşanmak öyle herkesin harcı bir şey değildi.Ki ailemizde de annem ilk olmuş . Ben de cesaretinden dolayı gurur duyuyorum onunla.

Herkese iyi geceler 8 yıllık evliliğimi bitirme kararı aldım fazla bile dayandım şiddet küfür hakaret belki aldatma 2 yaşında ki oğlumun gözü önünde şiddete maruz kalmam gözümdeki perdeyi kaldırdı artık kendimi geçtim çocuğum için psikopatkocamdankurtulmalıyım dedim 20 gündür ailemin evindeyim pazartesi günü boşanma işlemlerini başlatıyorum boşanma tabiki çekişmeli olacak karşımda ki şahıs uzlaşabiliceğim biri değil umarım daha fazla yıpranmadan kurtulabilirim benim korkum ve çekincem sonrası için acaba oğluma yetebilirmiyim diye çok korkuyorum psikolojim çok bozuldu iyi bi psikiyatriye de gitmem gerekiyo boşanan çocuklu anneler sizin fikirlerinizi yaşadıklarınızı merak ediyorum desteklerinize ihtiyacım var
Kendinizi bu surecte kotu hissetmeniz cok normal.Şöyle dusunun; herhangi sebeplerden dolayi babasiz buyuyen milyonlarca cocuk var.Hatta bazi babalar sadece bostan korkulugu gorevi goruyor.Hatta bazilarinin yararindan fazla zarari oluyor.Hatta bazi anneler babaya ihtiyac bile duymuyor.
Evet saglikli bir baba olsa cok guzel olur ama iste kismet boyleymis
Uzmeyin kendinizi hersey yoluna girecektir zor da olsa.

ablacım bende senın durumundayım bende 3 yıllık evlıyım 2 yaşında bir oğlum var şuan evladım benimle degıl ama onu almak ıcın elınden gelenı yapıcaö cok zor ama oğlum yanımda olsun kuru ekmekte yerım dıyorum inşallah bende oğlumla bir an önce kavuşurum cok ozledım onu rabbım sızınde bızımde yardımcımız olsun hergün evladımın yanında dayak yemek daha zor sen ağladığında onunda korkudan aglamaaı sonra sen o üzülmesin diye gözyaşların akarken gülmüş gibi yapmak daha zor mesajımı okuyan butun ablalarımdan rızam oğlumu alabılöem icin bana dua edin

Kendinizi bu surecte kotu hissetmeniz cok normal.Şöyle dusunun; herhangi sebeplerden dolayi babasiz buyuyen milyonlarca cocuk var.Hatta bazi babalar sadece bostan korkulugu gorevi goruyor.Hatta bazilarinin yararindan fazla zarari oluyor.Hatta bazi anneler babaya ihtiyac bile duymuyor.
Evet saglikli bir baba olsa cok guzel olur ama iste kismet boyleymis
Uzmeyin kendinizi hersey yoluna girecektir zor da olsa.
Evet çok haklısın öyle bi babası olduğu için üzgünüm ama öyle bi babayla aynı evde büyümüycek olması beni teselli ediyo dediğin gibi başlarda illa ki zorlanıcam ama sonrasında bi düzen kurunca iyi ki diyceğime eminim

ablacım bende senın durumundayım bende 3 yıllık evlıyım 2 yaşında bir oğlum var şuan evladım benimle degıl ama onu almak ıcın elınden gelenı yapıcaö cok zor ama oğlum yanımda olsun kuru ekmekte yerım dıyorum inşallah bende oğlumla bir an önce kavuşurum cok ozledım onu rabbım sızınde bızımde yardımcımız olsun hergün evladımın yanında dayak yemek daha zor sen ağladığında onunda korkudan aglamaaı sonra sen o üzülmesin diye gözyaşların akarken gülmüş gibi yapmak daha zor mesajımı okuyan butun ablalarımdan rızam oğlumu alabılöem icin bana dua edin
Çocuğun küçükmüş devlet neden sana vermedi çocuğu bi anne için çocuğundan ayrı kalmak zorunda olup ayrılmak daha zor Allah yardımcın olsun umarım en kısa zamanda kavuşursun yavruna

Yeni bosandim bir hafta bile olmadi. Yeni hayatima ve kizima odakliyim sadece. Ben iyi olursam kizima da iyi olurum dusuncesi hakim suan. Yeni hayatimin temellerini atıyorum ve bu beni cok heyecanlandırıyor. İnanin huzurlu bir kadin cocuguna fazlasi ile yetiyor. İnsallah hakkinizda hayirlisi olsun sevgiler

Yeni bosandim bir hafta bile olmadi. Yeni hayatima ve kizima odakliyim sadece. Ben iyi olursam kizima da iyi olurum dusuncesi hakim suan. Yeni hayatimin temellerini atıyorum ve bu beni cok heyecanlandırıyor. İnanin huzurlu bir kadin cocuguna fazlasi ile yetiyor. İnsallah hakkinizda hayirlisi olsun sevgiler
Amin teşekkür ederim inşallah bende çok beklemeden huzurlu mutlu hayatıma başlayabilirim

Şuan belirsizlik sizi düşündürüyo. Boşandığınızda bu yükten kurtulacaksınız inşallah. Eşimin anne babası boşanmış. Annede kalmış ama annede ona buna bırakmış anlayacgınız orda burda büyümüş. Ama şuan maşallah çok iyi bi eş ve çok iyi bir baba. Sanmayın ki babasız büyüyen her çocuğun durumu kötü. Siz çocugunuzun başında durun dik durun bakın nasıl güzel bi evlat olur. Hatta size hayat arkadaşı olur

Back
X