• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası yarın açılıyor ve üzgünüm

Kazuletbagyan

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Mart 2015
300
358
53
29
Herkese Merhaba

Bugün avukata gittik. Anlaşmalı boşanacağız. Davacı taraf benim. Yarın vereceğim vekalet ile işlemler başlaycak.
Eşim beni sevdiğini boşanmak istemediğini söyledi avukatın yanında. Ama ben istiyorsam zorluk çıkarmayacağını söyleyip kabul etti.

Oysa ki avukata gitmeden 1 saat önce benim “ evi bulacağım işe daha yakın bir yere taşıyalım” lafıma sinirlenip direksiyonu kırdı ve seninle daha fazla uğraşamam “ boşanmak istiyor musun?” Diye bağırarak sordu. Bende evet dedim. Ve başka bir avukatı aradı. Avukat saat 14:00 randevu verdi. Bizde eve geri döndük ben evin önünde ki cafe de oda evin içinde bekledi. Randevu saati geldi, yola çıktık. Evdeysen başka bir avukat ayarlamış ona gidiyoruz dedi. Sonra 15-20 dk sonra boşanmayalım, sen saçmaladın bende sinirlendim, seni seviyorum falan dedi. Bende bu işin dönüşü yok deyip kendi bulduğum avukata gittim. Avukat onu aradı oda geldi ve anlaşmalı boşanmayı kabul etti.

Ben takılar dışında hiçbir talepte bulunmadığımı söyledim. Avukat bulunmam için ısrar etti ama istemedim. Eşim de herşeyi kendim vermek istiyorum dedi. Ve 180.000 tl tazminat ile evin eşyalarını bana vermek istediğini söyledi. Bende kabul ettim. Bunları da vicdanı için yaptığını söyledi. Ve beni sevdiği için.

Avukattan ayrıldıktan sonra da “ Gider hergün 10 kişi ile buluşursun, seni benden başka kimse ciddiye almadı göreceksin falan dedi”.
Dilin yüzünden kimse seni sevmeyecek dedi.

Pişman değilim ama inanılmaz üzgünüm. Aileme de söylemedim. Ve çok kararlıyım. Ama yine de üzgünüm. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Az önce eşyalarını alıp gitti.
Ben sadece çok üzgünüm.

Ay sizin esiniz ruh hastası insan sevdiği kadını ahlaksızlıkla itham etmez sürekli, ağzına dahi alamaz yani bu durumu. Üzülmeniz normal ama gecer,bu adama da acımayın hakkınız olanı alın.

En başından beri tutarsız bir adam , çalışın diye size baskı yapıyor,ağır laflar ediyor kardeşi sizi arayıp sizi azarlama hakkı buluyor,meslek sahibisiniz aman hazır haklarınızı da vermiş sevineceğenize üzülüyorsunuz,hatta eşiniz blöf yapıyor gibi geldi bana vicdan yapıp vazgeçirmeye çalışıyor gibi

Herkese Merhaba

Bugün avukata gittik. Anlaşmalı boşanacağız. Davacı taraf benim. Yarın vereceğim vekalet ile işlemler başlaycak.
Eşim beni sevdiğini boşanmak istemediğini söyledi avukatın yanında. Ama ben istiyorsam zorluk çıkarmayacağını söyleyip kabul etti.

Oysa ki avukata gitmeden 1 saat önce benim “ evi bulacağım işe daha yakın bir yere taşıyalım” lafıma sinirlenip direksiyonu kırdı ve seninle daha fazla uğraşamam “ boşanmak istiyor musun?” Diye bağırarak sordu. Bende evet dedim. Ve başka bir avukatı aradı. Avukat saat 14:00 randevu verdi. Bizde eve geri döndük ben evin önünde ki cafe de oda evin içinde bekledi. Randevu saati geldi, yola çıktık. Evdeysen başka bir avukat ayarlamış ona gidiyoruz dedi. Sonra 15-20 dk sonra boşanmayalım, sen saçmaladın bende sinirlendim, seni seviyorum falan dedi. Bende bu işin dönüşü yok deyip kendi bulduğum avukata gittim. Avukat onu aradı oda geldi ve anlaşmalı boşanmayı kabul etti.

Ben takılar dışında hiçbir talepte bulunmadığımı söyledim. Avukat bulunmam için ısrar etti ama istemedim. Eşim de herşeyi kendim vermek istiyorum dedi. Ve 180.000 tl tazminat ile evin eşyalarını bana vermek istediğini söyledi. Bende kabul ettim. Bunları da vicdanı için yaptığını söyledi. Ve beni sevdiği için.

Avukattan ayrıldıktan sonra da “ Gider hergün 10 kişi ile buluşursun, seni benden başka kimse ciddiye almadı göreceksin falan dedi”.

Pişman değilim ama inanılmaz üzgünüm. Aileme de söylemedim. Ve çok kararlıyım. Ama yine de üzgünüm. Ağlamak istiyorum ağlayamıyorum. Az önce eşyalarını alıp gitti.
Ben sadece çok üzgünüm.
Yuva yıkılıyor.basit mi bu kadar

Herkese Merhaba

Ben sadece çok üzgünüm.
Siz karı koca çok fevrisiniz,siz çalışmamak uğruna şu adamdan ne hakaretler yediniz,yahu bi işe girin ayaklarınız üzerinde durun,biraz ayrı kalın hemen ayrılmayın,birbirinizi manyak ettiniz,konu sahibi de az değil yani,adama kızınca ne tipsizliğini bırakıyor ne başka bişeyi,iki taraf da olgun değil siz evliliği oyuncak etmişsiniz.

Adam hayır kurumu gibiymiş gerçekten..
Siz istememenize rağmen 180 bin lira vermiş.
Üstelik siz çalışmıyorsunuz diye size etmediğini bırakmayan adamdan bahsediyoruz?
Bence her şey doğru ve şartlar buysa bunun altından bir iş çıkar...

Adam hayır kurumu gibiymiş gerçekten..
Siz istememenize rağmen 180 bin lira vermiş.
Üstelik siz çalışmıyorsunuz diye size etmediğini bırakmayan adamdan bahsediyoruz?
Bence her şey doğru ve şartlar buysa bunun altından bir iş çıkar...

Bende onu soracaktim konu sahibine.
Neddn 180 bin lira veriyor ve seni sevdiğim icin diyor
Kendisinden boşanmak istiyen birisine,böyle cömert olanı hic görmemiştim. Herhalde cocukta yok.

Sanki boşanmayacaksınız gibi geldi bana. Ortada çok önemli bi konu yok. Eski konularınızıda göz gezdirdim. Çalışmamızı sorun etmiş. Girin bi işe evde kavga edecek enerjiniz kalmaz. Bu kadarcık şey için yuva yıkılmaz. Aklını başına al. Boşa kurtul diyenlerde kulak asma. Sizde çok fevri siniz.

Siz karı koca çok fevrisiniz,siz çalışmamak uğruna şu adamdan ne hakaretler yediniz,yahu bi işe girin ayaklarınız üzerinde durun,biraz ayrı kalın hemen ayrılmayın,birbirinizi manyak ettiniz,konu sahibi de az değil yani,adama kızınca ne tipsizliğini bırakıyor ne başka bişeyi,iki taraf da olgun değil siz evliliği oyuncak etmişsiniz.
Ayrı kalmayı teklif ettim ama ya boşanırız ya boşanırız ben ayrı falan kalmam dedi

buraya yazıyorum rezervem olsun, boşanmayacaksınız, pişman oldu falan diyeceksiniz insanlar size ne söylerse söylesin böyle devam edeceksiniz.

Back
X