• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma davası yarın açılıyor ve üzgünüm

Sanki boşanmayacaksınız gibi geldi bana. Ortada çok önemli bi konu yok. Eski konularınızıda göz gezdirdim. Çalışmamızı sorun etmiş. Girin bi işe evde kavga edecek enerjiniz kalmaz. Bu kadarcık şey için yuva yıkılmaz. Aklını başına al. Boşa kurtul diyenlerde kulak asma. Sizde çok fevri siniz.
Yarın cehaletimi verip işlemleri başlatacağım. Ben kararlıyım. İkimizde fevriyiz. İkimizde birbirimiz incitiyoruz. İkimizde yıprandık. Ben artık sevip sevmediğimden bile emin değilim. İle girip elbette çalışacağım. Boşanırken de sonrasında da tamamen yalnızım. Ben kendimi bilmem ama mutlu olmayı hakediyor onunla aynı pencereden bakabilecek biriyle mutlu olsun ben yapamıyorumz

buraya yazıyorum rezervem olsun, boşanmayacaksınız, pişman oldu falan diyeceksiniz insanlar size ne söylerse söylesin böyle devam edeceksiniz.
Ben boşanmakta kararlıyım. Niye böyle düşünüyorsunuz merak ettim? Pişmanlığın benim için bir yaptırımı yok.

Git seni hayvan gibi dovsun mu diyor yani ailesi ?
Yazıklar olsun .
Babası barışırsan sakın çocuk yapma sizin sonunuz boşanmak olacak ben her kararında yanındayım demiş ama bilemiyorum sanırım kocasını hala seviyor bir umut yola gelir diyor ayrılık ile akıllanacağını düşünüyor bence

Birde eşim bugün “bak itin duası kabul oluyormuş” diyor. Sinirden sadece güldüm şuan da tekrar gülüyorum

Babası barışırsan sakın çocuk yapma sizin sonunuz boşanmak olacak ben her kararında yanındayım demiş ama bilemiyorum sanırım kocasını hala seviyor bir umut yola gelir diyor ayrılık ile akıllanacağını düşünüyor bence
O zaman eltinize müstehak .
Gitsin güzel güzel yesin dayağını otursun.

Yarın cehaletimi verip işlemleri başlatacağım. Ben kararlıyım. İkimizde fevriyiz. İkimizde birbirimiz incitiyoruz. İkimizde yıprandık. Ben artık sevip sevmediğimden bile emin değilim. İle girip elbette çalışacağım. Boşanırken de sonrasında da tamamen yalnızım. Ben kendimi bilmem ama mutlu olmayı hakediyor onunla aynı pencereden bakabilecek biriyle mutlu olsun ben yapamıyorumz
Siz bilirsiniz ama,
Pire için yorgan yakmak sizinki. Ortada gerçekten kaydadeğer bi durum yokken ben sıkıldım, mutlu olamıyorum, hayata aynı pencereden bakmıyorum diyerek boşanmak kusura bakmayın ama bana şımarıklık geliyor. Biz de yeri geliyor aynı duyguları eşimize hissedebiliyoruz, herkes bu nedenden boşandaydı ohooo evli çift kalmazdı. Fevri karar vermişsiniz, bence hiç sağlıklı değil. Oturun biraz düşünün. Bu kadar acele niye.

Back
X