BOŞANMA DAVASI

Dilekkk93

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2017
24
2
1
31
Bir hafta önce eşimin yanından şiddet gördüğüm için ayrıldım ertesi gün dava açtım boşanma sebeplerim olarak içki şiddet aldatma gösterdim ve hepsini gerçekten yaptı oğlumun velayetini nafaka bana oğluma yıpranma payı üzerimde onun yaptığı bir borç var onun kapatılmasını birde araba ve ev eşyalarından payıma düşen kısmını istedim aynı gün o da dava açmış ve şiddetli geçimsizlik demiş oğlumun velayetini istemiş sizce ne olur bilen var mi

Velayeti alamaz.
Kanıt ve tanıklarınız sağlam olmalı.

Son düzenleme:
Şiddet için daha önce rapor aldım 6 ay hapis cezası verdiler beş yıl ertelediler 2 tane de sahidim var hep icimizde olan yakın arkadaslarim

Güçlü ve onurlu duruşunuzdan dolayı tebrik ederim sizi. Olması gerekeni yapmışsınız. Oğlunuzu alamaz. Merak etmeyin. Bu kendine hayrı olmayan adamların, sırf karısına inat çocuğumu istiyorum pozları da ayrı bi dengesizlik. eşek kadar adam, karını hoş tutamamış, bezdirmişsin, çocuğa nasıl bakacaksın? Orası biraz sıkar. Senin baktığın çocuktan hayır mı gelir?

Raporun varsa çocuğunu hayatta alamaz. Kanıt ve tanıkları sunduğunda istediğin tazminatı da alırsın umarım. Allah yardımcın olsun zor bir süreç.

Gerçekten çok zor geçiyor ama sabredicem tek korkum oğlumu alması o olmazsa ben yeni bi hayat kuramam

Oğlunuzu alamaz.O da bunun farkında olduğu için sizi yıpratmak adına karşı dava açmış .
Korkmayın :KK66:

Allah yardımcınız olsun, çok detaylı bilmiyorum ne olur ne olmaz, fakat velayeti alamayacağını düşünüyorum.
İnşallah herşey sizin istediğiniz gibi olur, bu sürecide inşallah kolay atlatırsınız.

Peki nasıl sakinlestirdiniz kendinizi hayatınızı nasıl düzene koydunuz anlatabilirmisiniz oğlum çok küçük calisamiyorum

Back
X