- 24 Ağustos 2015
- 3.222
- 3.863
- 133
- Konu Sahibi HaklisinHocam
-
Ben yeni bosandim.Once mallarin yarisini isterim,yoksa asla bosanmam dedi.Ben de aldattin,calismadin,bana psikolojik siddet uyguladin dedim.Kanitlarin neler dedi.Beraber yasadik 15 yil,ne kanitlarim var biliyorsun.Rezil olursun dedim.Adam tirsti yaptiklarindan sadece arabayi ver yeter dedi.Sunu soylemeden gecemeyecegim ama evdeki esyalarinin listesini gonderdi,ev terligi,banyo lifi,jolesine kadar istedi.Hatta bir yillik yag almistim,kendisi calismiyor,onun da yarisini istedi.Neyse ki bitti.
Ev bende kaldi.Dedigine gore annemden kalan ufak bir miras vardi,onu da bana bagisladi,hak istemedim diyor,sanki hakki varmis gibi.2 cocugum var,velayeti bende.Onun ev tutacak parasi yokki,anasinin dizinin dibinde yasiyor.Adam calismiyor.Ben besledim yillarca,biraz da babasi beslesin.Çok şükür kurtulmuşsunuz
Malları nasıl bölüştünüz
Çocuk var mı
ailesiyle mi yaşıyor , ev mi tuttu
Ev bende kaldi.Dedigine gore annemden kalan ufak bir miras vardi,onu da bana bagisladi,hak istemedim diyor,sanki hakki varmis gibi.2 cocugum var,velayeti bende.Onun ev tutacak parasi yokki,anasinin dizinin dibinde yasiyor.Adam calismiyor.Ben besledim yillarca,biraz da babasi beslesin.
Hic calismadi diyemem tabiki.Ama evin gecimi son 5 yil bendeydi.Ne yasanirsa yasansin 15 yillik emegi var onun da.Bana hakki gecmesin istedim.Cocuklarima karsi kullanmasin bu durumu istedim.Kendim teklif ettim.Araba ona gittiyse kötü çalışmadıysa
Yağ önemliBen yeni bosandim.Once mallarin yarisini isterim,yoksa asla bosanmam dedi.Ben de aldattin,calismadin,bana psikolojik siddet uyguladin dedim.Kanitlarin neler dedi.Beraber yasadik 15 yil,ne kanitlarim var biliyorsun.Rezil olursun dedim.Adam tirsti yaptiklarindan sadece arabayi ver yeter dedi.Sunu soylemeden gecemeyecegim ama evdeki esyalarinin listesini gonderdi,ev terligi,banyo lifi,jolesine kadar istedi.Hatta bir yillik yag almistim,kendisi calismiyor,onun da yarisini istedi.Neyse ki bitti.
Tabiki.Banyo lifi,iceri disari terligi,jole,onemli seyler.Evin dagilmis,cocuklardan ayrilmissin,bunlar halledilir seyler.Ama yag onemli,halledilemez.Yağ önemli
Hic calismadi diyemem tabiki.Ama evin gecimi son 5 yil bendeydi.Ne yasanirsa yasansin 15 yillik emegi var onun da.Bana hakki gecmesin istedim.Cocuklarima karsi kullanmasin bu durumu istedim.Kendim teklif ettim.
Ne kurtarırsam kar demiş adam, benimki de vazgeçmiş hiç birşey vermiyormuş bana, nafakada dahil bakalım beni neler bekliyorTabiki.Banyo lifi,iceri disari terligi,jole,onemli seyler.Evin dagilmis,cocuklardan ayrilmissin,bunlar halledilir seyler.Ama yag onemli,halledilemez.
Tahmin etmiştimNe kurtarırsam kar demiş adam, benimki de vazgeçmiş hiç birşey vermiyormuş bana, nafakada dahil bakalım beni neler bekliyor
Kız kardeşim yaşadı aynı problemi. Karşı taraf anlaşmalı olmasına rağmen davaya katılmayınca sözlü olarak hakime beyan etmediği için çekişmeliye dönmüştü dava.İyi akşamlar
Eski konumu bilen arkadaşlar vardır, boşanma davasını bıgün açtım, daha önce imzaladığı anlaşmalı protokolü verdim.
Şimdi tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum eş kişisi davaya katılmazsa, ya da vazgeçerse anlaşmalı boşanma davası kapanır mı yoksa çekişmeliye dönüşür mü?
Şimdiden teşekkür ederim cevaplar için...
Benım cocugum yoktu dava actı hepsının yalan oldunu ıspatladım allah bana yardım ettı .Mecbur sonra kabul ettı adi pislikBizimkide asiri cekismeli bosanmam diyip duruyor kucuk cocuktan dolayı elinden alip duracam diyip duruyo yok 3 yasinda dava acacam alacam yok soyle böyle nasil ikna oldu sizinki
Gelir mutlaka ve kabul etmediğini söyler hatta bugün bana şunu söyledi ben imzalamadım o dilekçeyiProtokolü imzaladıysa aslında mahkemeye gitmesi şart değilmiş ama hakimler eşlerin ikisini de görmek istiyormuş o yüzden erteleyebilir
Gelir mutlaka ve kabul etmediğini söyler hatta bugün bana şunu söyledi ben imzalamadım o dilekçeyi
Benım cocugum yoktu dava actı hepsının yalan oldunu ıspatladım allah bana yardım ettı .Mecbur sonra kabul ettı adi pislik
Çocuklarım olmasa hiç bir şey istemiyorum hepsini başına çal yeterki yakamdan düş diyeceğim ama artık kendi hakkımı değil onların hakkını savunuyorum o yüzden bedensel yorgunluğu geçiyorum zihinsel yorgunluğun bitmeyeceği bu süreç gerçekten zor olacakNe zor zamanlardan geçiyoruz
Mesajlardan .Sonra bır gun ses kaydımı almışlar bıldıgınız bana tuzak kurmuslar sonra ses kaydı bilir kişiye gitti hakım benı haklı gordu .Allah bır sekılde yardım edıyorİspatı nasıl yaptınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?