Boşanma Davası

cook teşekkür ederim,inşallah bende yarın hafiflemis olarak çıkarım ve en kısa zamanda herşeyi unuturum,bunu çok istiyorum

Cocuk olmamasi buyuk sans sizin icin. Bidaha muhatap olmayacaksiniz. Gozden uzak olan gonulden de uzak oluyor. Uzmeyin kendinizi.
Evliliginiz devam etseydi belki cok daha kotu seyler yasayacaktiniz, onlarin önüne geçmiş oldunuz bosanarak

Cocuk olmamasi buyuk sans sizin icin. Bidaha muhatap olmayacaksiniz. Gozden uzak olan gonulden de uzak oluyor. Uzmeyin kendinizi.
Evliliginiz devam etseydi belki cok daha kotu seyler yasayacaktiniz, onlarin önüne geçmiş oldunuz bosanarak
Bazen keşke olsaydı diyorum,çocuğumun olmasını cookk istemiştim ama o zaman herşey daha zor olurdu tabiki. Hicbir iletişimim kalmadığında daha çabuk unuturum inşallah yaşattıklarını

Merhaba hanımlar... yarın anlaşmalı boşanma davam var, fazlasıyla toksik hale gelmiş bi evlilik olmasına rağmen yarın o duruşmaya nasıl gidicem,o 15 dk nasıl tahammül edicem bilmiyorum. Zerre kadar inancım, güvenim kalmadığı halde ufacık mutlu anları hatırlayıp kalbim acıyor...Yarını nasıl kolay geçirebilirim bu konuda tavsiye istiyorum sizden
Yaptığı tüm lanetlikleri surekli aklınıza getirip düşünün, güçlü durun

Çocuğum yok. (Şimdilik 😋) İki hafta sonra düğünüm var ikinci evliliğimi yapacağım. ilk evliliğimde yapılmayan ne varsa hepsini yapıyorlar ilk gibi 🧿 Doğru insanı boşanınca buldum. Kuş gibi hafiflemek az kalır.
Eğer katlansaydım korksaydım boşanmadaydım suan eski esle sürünüyor mutsuz olurdum ☺️🙏🏻
İlişkiler bitebilir bosanabiliriz çok normal adam olsalardı da çabalasalardı geriye dönüp baktığımda hiç pişmanlığım yok. Kimsenin olmasın 🙏🏻 Allahım iyilerle karşılaştırsın doğru insanlar bir an önce gelsin
süper maşallah diyorum..

Eski konularına bakmak aklıma gelmemişti hiç, bi baktım da, olmayacak işi fazla zorlamışsınız, inceldiği yerden kopmuş, merak etme yarın daha iyi olacaksın.
Evet,bizimkinin zaten oluru yoktu.. böylesi benim icin daha hayırlı biliyorum ama insan üzülüyor yine de.. birlikte aldığımız en sevdiğim sweatini giymiş,saç sakala karışmış, perişan haldeydi..çok ağır şeyler yasatti ama görünce üzüldüm yinede.

Evet,bizimkinin zaten oluru yoktu.. böylesi benim icin daha hayırlı biliyorum ama insan üzülüyor yine de.. birlikte aldığımız en sevdiğim sweatini giymiş,saç sakala karışmış, perişan haldeydi..çok ağır şeyler yasatti ama görünce üzüldüm yinede.
Umrunda değil be, erkek milleti eşyaya duygu yüklemez. Eline o gelmiştir onu giymiştir. Bazısı da mıymıntı oluyor işte, kadın elini çekince pespaye olup çıkıyorlar. Anlam yükleme, klasik erko.

Umrunda değil be, erkek milleti eşyaya duygu yüklemez. Eline o gelmiştir onu giymiştir. Bazısı da mıymıntı oluyor işte, kadın elini çekince pespaye olup çıkıyorlar. Anlam yükleme, klasik erko.
Eşim görüntüsüne takıntılı derecede önem veren biri,özellikle sevdiğim şeyleri giyerdi buluşacağımızda,o yüzden dikkatimi çekmişti

Bosandim her durusmayada girdim cekismeli idi 5 durusma surdu simdi hakkimi alamadim diye istifnafa gidiyorum. Beterin beteri var 🤪🤪 kadinlar herseyi başarır

5 duruşma ne kadar sürdü ? Kaç ay , yıl ?

Bir de neler istemiştiniz
Hakim neye karar verdi

5 duruşma ne kadar sürdü ? Kaç ay , yıl ?

Bir de neler istemiştiniz
Hakim neye karar verdi
1.5 yil surdu tazminat ve altinlarimi ama hicbirini alamadim yalanci sahitleri cok iyi bastırdı hep bir ağızdan. Resim video dokum olmasina kiralik kasa olmasina rağmen altinlari bende olduğuna karar verdi hepsini Allaha havale ettim

Yaa işte demiştim derbeder mod olacak bundan sonra cabalayacağını bile düşünüyorum ben bir süre derbeder devam edecek..
Yeni hayatının ilk günü ❤️🙏🏻 Musmutlu olmanı dilerim her geçen gün bundan çok daha iyi olsun inşallah

Yaa işte demiştim derbeder mod olacak bundan sonra cabalayacağını bile düşünüyorum ben bir süre derbeder devam edecek..
Yeni hayatının ilk günü ❤️🙏🏻 Musmutlu olmanı dilerim her geçen gün bundan çok daha iyi olsun inşallah
Öyle derbeder geleceğini hiç düşünmemiştim ama çabalayacağını düşünmüyorum,davadan sonra mesaj attı çok kötüyüm faland diye ama o da yalandı eminim,numaramı degistirdim bundan sonra ulaşmasını asla istemiyorum.
Inşallah bundan sonra herşey güzel olur,çok teşekkür ederim 🙏

Merhaba hanımlar... yarın anlaşmalı boşanma davam var, fazlasıyla toksik hale gelmiş bi evlilik olmasına rağmen yarın o duruşmaya nasıl gidicem,o 15 dk nasıl tahammül edicem bilmiyorum. Zerre kadar inancım, güvenim kalmadığı halde ufacık mutlu anları hatırlayıp kalbim acıyor...Yarını nasıl kolay geçirebilirim bu konuda tavsiye istiyorum sizden
Aynı duyguları hissediyorum haziranda duruşmam. Ve evet gerçekten seven insan bu duruma getirmezdi ailesini. Kumar bağımlısı eş.

Aynı duyguları hissediyorum haziranda duruşmam. Ve evet gerçekten seven insan bu duruma getirmezdi ailesini. Kumar bağımlısı eş.
Kesinlikle,seven insan bu duruma getirmezdi. Inşallah siz de hayırlısı ile kurtulur,bundan sonra cook mutlu olursunuz 🌸

Back
X