Boşanma Davası

Esimin öfke kontrol sorunu var,bir de cokk kolay yalan söyleyip kendi hatalarını kapatmak için karşısındakine akıl dışı suçlamalarda bulunan biri,kısacası psikolojik şiddet. Burda çok konu okudum,eşlerin ev islerine yardim etmediğine dair,eşim evin tüm işlerini yapan,asla yanımdan ayrılmayan biriydi..ama yanyana olmak değil birlikte kaliteli zaman geçirmek onemli, yanimda ama herseye küsen,surat asan, herşeye alınan biri..yani evde naz yapması gereken ben iken tam tersi oluyordu.. bir de ikimizin de ikinci evliligi,eski eşlede ciddi sorunlar olunca artık toparlanamaz bi noktaya geldi
Yastık değişiyor kader değişmiyor yani.

Geçmiş olsun
İnşallah bir an önce huzura erersin … sevinçler sana koşa koşa gelsin …
Sen nasıl gittim peki davaya ? Dava sonrası sana mesaj atması ne mana …
Cook teşekkür ederim,amin inşallah..
Ben duruşmada kötüydüm,gördü mü bilmiyorum ama ağladığım anlar oldu..zaten normalde de dünyanın en sulu göz insanıyımdır, başkasının duruşması olsaydı o ona da ağlardım eminim.. ama umursamıyorum görmüş olsa da.. çıkınca hoscakal,kendine iyi bak ben çok kötüyüm yazmış.. yalnız mısın nasıl gideceksin dedim(farklı illerde yaşıyoruz normalde,boşanma için geldi o), yalnız olduğunu gidebilecegini söyledi,belki barışırız diye tek geldim yazmış baska yazmadı,ben de numaramı değiştirdim zaten

1.5 yil surdu tazminat ve altinlarimi ama hicbirini alamadim yalanci sahitleri cok iyi bastırdı hep bir ağızdan. Resim video dokum olmasina kiralik kasa olmasina rağmen altinlari bende olduğuna karar verdi hepsini Allaha havale ettim

Hangi gerekçeyle sizde olduğuna kanaat getirdi
Evden ayrılan o muydu

Sizde olmasının fotoğrafı ve videosu nasıl var
Bu bilgiler bana da gerekli o sebeple soruyorum

İnşaAllah adalet yerini bulur , tüm haklarınızı alırsınız

Ben de inşaAllah tüm haklarımı kolaylıkla alırım

Cook teşekkür ederim,amin inşallah..
Ben duruşmada kötüydüm,gördü mü bilmiyorum ama ağladığım anlar oldu..zaten normalde de dünyanın en sulu göz insanıyımdır, başkasının duruşması olsaydı o ona da ağlardım eminim.. ama umursamıyorum görmüş olsa da.. çıkınca hoscakal,kendine iyi bak ben çok kötüyüm yazmış.. yalnız mısın nasıl gideceksin dedim(farklı illerde yaşıyoruz normalde,boşanma için geldi o), yalnız olduğunu gidebilecegini söyledi,belki barışırız diye tek geldim yazmış baska yazmadı,ben de numaramı değiştirdim zaten
Tek gelmek barışmak İçin bir sebep değil ki … of Ya içim acıyor böyle şeylerde , adım atsaydı düzeltseydi

Back
X