Boşanma Davasi

Arzuhalci yoktu.Buyuk adliye eski o yüzden adliyede ek binalar oluşturmuşlar.Sadece orada ceza mahkemesi kalmış.Aile çocuk ve ticaret mahkemelerini bir bölgeye toplamışlar.

Ha
Hakim sormuyor mu ? Davada neden ayrılmak istiyorsunuz diye ?

Bu kadar vurdumduymazlık aslında ben boşanmak istemiyorum içimden bişey yapmak gelmiyor sen ne yaparsan kabulüm anlamına geliyor. Boşanmayalım dese beraber dönerdiniz.

Şikayetler ne kız kaynanam burnunu soktu mu yazacaktın hahahshs

Bu kadar vurdumduymazlık aslında ben boşanmak istemiyorum içimden bişey yapmak gelmiyor sen ne yaparsan kabulüm anlamına geliyor. Boşanmayalım dese beraber dönerdiniz.
Saçmalamayın.Benim tahminimce arzuhalciye gidip doldurtup şikayetlerimizi neden boşanmak istediğimizi yazıp imza atıp çıkacağımi düşündüm.4 5 tane kişi boşanmaya gelmiş oraya.Kendileri yazdılar.Hatta bir karı kocanın dilekçesini erkeğin babası yazdı.Kiz.tarafi sonra okudular.Masalara dilekçe örneği koymuşlar bunları yazın diye.Biri baya şikayet yazmış kabul edilmemis.Eski eşim olacak kişide orada kağıtlarda ne yazıyorsa aynısını yazdı.İncelediler.Para yatırdık.Ciktik.

Ha

Hakim sormuyor mu ? Davada neden ayrılmak istiyorsunuz diye ?
Sormaz anlaşmalıysa. Protokolü onaylıyorum, boşanmamıza karar verilsin dersin.

Ama davalı olarak senin adın yazıldıysa dikkat et, protokolde mahkeme masrafları kimin üzerine bırakıldı yazıyor mu?

Si
Siz bu davanın anlaşmalı olduğuna emin misiniz sanki çekişmeli açılmış gibi duruyor,anlaşmalı da şikayet değilde daha çok talep olur eğer birbirinizden talepleriniz var ise.

Ah barbie ne cok ugrastin, ne cok bekledin barismak icin boyle olmamaliydi. neyse hakkinda hayirlisi olsun.

Si

Siz bu davanın anlaşmalı olduğuna emin misiniz sanki çekişmeli açılmış gibi duruyor,anlaşmalı da şikayet değilde daha çok talep olur eğer birbirinizden talepleriniz var ise.
Ben maddi olarak birşey gönüllü olarak talep etmedim etmicemde.Ama hani mahkemede dile getirmek istedim.Yasadiklarimi.

Ben maddi olarak birşey gönüllü olarak talep etmedim etmicemde.Ama hani mahkemede dile getirmek istedim.Yasadiklarimi.
Böyle bir şey yaparsanız mahkemede boşanma davaniz uzar bilginiz olsun.

Neden 3 ay sonrasına gün verildi ki anlaşmalı da gün verme bu kadar uzun oluyor mu.

Merhaba, bir şey sorsam size. Benzer sureclerden gectigimiz icin. Böyle bir şey başına gelen ya da duyan var mıdır ya da şair burada ne demek ister konusunda yardımlarınızı rica edeceğim. Şöyle ki, 8 Kasimda cekismeli dava acti eşim olacak kişi. Öncesinde zaten avukatı avukatimla görüşerek anlaşmalı boşanma talebinde bulundu sözel olarak ve biz de istemediğimizi söylemiştik yine sözel. Şimdi ise cuma günü UYAP'tan baktığımda anlaşmalı boşanma protokolü sunumuna rastlıyorum. Ne yapmak istiyor acaba?

davanizda son durum nedir acaba sizin anlasmali sanirim birbirinizden herhangi bir esya para vs talep ettiniz mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…