Adamın manyak olması arkadaş edinmesine engel değil ki.Demek istediğim beni bu şekilde kısıtlarken kendisi de böyle rahat davraniyo deyip bu resimleri sunmak işe yarar mi yoksa hiç karıştırmayayim mi
Allah yardımcınız olsun.Anladım teşekkür ederim
Hiçbir işe yaramaz bu resimler. Sizi tehdit etmesi apayrı bir konu ancak sizi tehdit ettiğini ispatlayabilirseniz ispatlayınDemek istediğim beni bu şekilde kısıtlarken kendisi de böyle rahat davraniyo deyip bu resimleri sunmak işe yarar mi yoksa hiç karıştırmayayim mi
Bi an önce bitsin istiyorumİşe yarar ,aile bütünlüğü yok bekar gibi takılıyor leklinde kullanırsınız ,
Sonuçta ilkokul çocuğu depiller siz evde çocuk bakın çalışın ,o eğlensin anlamına gelir
Bitecek,Bi an önce bitsin istiyorum
İşe yarar ,aile bütünlüğü yok bekar gibi takılıyor leklinde kullanırsınız ,
Sonuçta ilkokul çocuğu depiller siz evde çocuk bakın çalışın ,o eğlensin anlamına gelir
Var hepsi mesajlarlaBitecek,
Sorumluluklarını yerine getirmeyen eş ,arabanızı isteyen mesajları varsa onlarıda eklersiniz iyi bir avukat tutun ...
Önceki konuları bilmiyorsunuz sanırım ,Bar ortamında falan olsalar (ki bence o da çok normal) anlarım ama durakta otobüs beklemenin ya da düğün/mezuniyet tarzı bir ortamda halaya durmanın aile bütünlüğü ile ilgisi nedir?
Inşallah ise yarar bnm davamda daÖnceki konuları bilmiyorsunuz sanırım ,
Medeni hukukta ne kadar bilginiz var bilmiyorum ,ayrı illerdeler kadın çalışıp çocuk büyütüyor ,adamda başka ilde okul bahanesiyle gezip tozuyor ,düğünde erkek arkadaşlarıyla değil bir bayanla elele halay çekiyor,
Evlilik hukuken sosyal kısıtlama getirir ,
Keza bu tip delillerle boşanma yaşayan kişiler var çevremde
Halay çektiği icin boşanacam demedim kifotoğraflarda ne var ki? karşı cinsle halaya durmak boşanma sebebi mi?
Önceki konuları bilmiyorsunuz sanırım ,
Medeni hukukta ne kadar bilginiz var bilmiyorum ,ayrı illerdeler kadın çalışıp çocuk büyütüyor ,adamda başka ilde okul bahanesiyle gezip tozuyor ,düğünde erkek arkadaşlarıyla değil bir bayanla elele halay çekiyor,
Evlilik hukuken sosyal kısıtlama getirir ,
Keza bu tip delillerle boşanma yaşayan kişiler var çevremde
Oha isminden sonra okulu da ifşa olduÇözüm temel lisesi omg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?