Bosanma davasinda ise yarar mi

Demek istediğim beni bu şekilde kısıtlarken kendisi de böyle rahat davraniyo deyip bu resimleri sunmak işe yarar mi yoksa hiç karıştırmayayim mi
Adamın manyak olması arkadaş edinmesine engel değil ki.

Arkadaşım der geçer. Hiçbir hakim karına yasakladın sen niye özgürsün demez çünkü öyle bir kanun yok.

Fotoğraflardaki suç unsuru nedir ki size göre, boşanma davanızda işe yarayabileceğini düşündünüz?

Sanmam.

Zinaya ilişkin iddialar için yeterli olmaz bu fotoğraflar ama söylediğiniz gibi sizi kısıtlayıp kendisinin görece rahat bir hayat şekli benimsemiş olduğuyla ilgili iddialarınızı desteklemekte faydalı olur. Dilekçenize ekleyin, bir şey kaybetmezsiniz. Yazacağınız dilekçe çok önemli yoksa bu fotoğraflarla boşanma sağlanmaz, sadece hakimi etkilemekte fayda sağlama ihtimali var. Benimsediği bu tutumun sizin için evlilik birliğini çekilmez hale getirdiğini öne sürmelisiniz. Tehdit konusunu ispatlamanız elinizi zaten kuvvetlendirecektir.

Gayet normal fotoğraflar. Evlilik birliğini sarsacak bir şey yok ortada.

Size kısıtlama getirdiği halde kendisi rahat takıldıysa bile bunun da evlilik sarsıcı bir şey olduğunu sanmıyorum.
Sonuçta karşılıklı olarak, yapmamanız gerektiği halde, birbirinizi kısıtlamışsınız. Biriniz direktiflere uymuş, diğeri uymamış. Siz de uymayabilirdiniz.
Tehdit mesajları tabii ki işe yarar ama fotoğrafların işe yarayacağını sanmıyorum.

Fotoğraflarlarda bir şey yok.
Kendinizi kısıtlamakla siz hata etmişsiniz.
Tehdit mesajlarıyla şikayetçi olabilirsiniz ama bu fotoğrafların ispat olacağını sanmıyorum.

Demek istediğim beni bu şekilde kısıtlarken kendisi de böyle rahat davraniyo deyip bu resimleri sunmak işe yarar mi yoksa hiç karıştırmayayim mi
Hiçbir işe yaramaz bu resimler. Sizi tehdit etmesi apayrı bir konu ancak sizi tehdit ettiğini ispatlayabilirseniz ispatlayın

İşe yarar ,aile bütünlüğü yok bekar gibi takılıyor leklinde kullanırsınız ,
Sonuçta ilkokul çocuğu depiller siz evde çocuk bakın çalışın ,o eğlensin anlamına gelir

İşe yarar ,aile bütünlüğü yok bekar gibi takılıyor leklinde kullanırsınız ,
Sonuçta ilkokul çocuğu depiller siz evde çocuk bakın çalışın ,o eğlensin anlamına gelir

Bar ortamında falan olsalar (ki bence o da çok normal) anlarım ama durakta otobüs beklemenin ya da düğün/mezuniyet tarzı bir ortamda halaya durmanın aile bütünlüğü ile ilgisi nedir?

Bitecek,
Sorumluluklarını yerine getirmeyen eş ,arabanızı isteyen mesajları varsa onlarıda eklersiniz iyi bir avukat tutun ...
Var hepsi mesajlarla
Zaten izin almadan evden çıkaramıyordum akrabalarima gitmek istediğimde gitmeyeceksin dediği mesajlar var

Ya bu fotoğrafları kullanmak istememin nedeni şu aslında
Ben 14 mart tıp bayramında bi fotoğraf paylastim bi kahvaltı hazırlamıştık hastanede ama o fotoğrafta ben yoktum ben kimseyle bi fotoğraf çekinmedim zaten o kahvaltı sofrasına da oturmadım
Ama beni namussuzlukla suçladı ha o resmi paylaştın ha onlarla yattın bnm gözümde aynı falan dedi ki dediigm gibi resimde ben yoktum bile
Ama o kızlarla böyle resimler paylaşmakta özgür!! O erkek onun sınıf arkadaşları

Bar ortamında falan olsalar (ki bence o da çok normal) anlarım ama durakta otobüs beklemenin ya da düğün/mezuniyet tarzı bir ortamda halaya durmanın aile bütünlüğü ile ilgisi nedir?
Önceki konuları bilmiyorsunuz sanırım ,
Medeni hukukta ne kadar bilginiz var bilmiyorum ,ayrı illerdeler kadın çalışıp çocuk büyütüyor ,adamda başka ilde okul bahanesiyle gezip tozuyor ,düğünde erkek arkadaşlarıyla değil bir bayanla elele halay çekiyor,
Evlilik hukuken sosyal kısıtlama getirir ,
Keza bu tip delillerle boşanma yaşayan kişiler var çevremde

Inşallah ise yarar bnm davamda da
Her şeyi kullanıp bi an önce boşanmak istiyorum

Biliyorum eski konularını. Adamın nasıl biri olduğunu da biliyorum.
Medeni kanunda "eşler karşı cinsten biriyle durakta bekleyemez, halay çekemez, kafede oturamaz" vs yazmıyor sonuçta. Bu durum herkesin kendi ilişki dinamikleriyle alakalı.

Konu sahibi "bu adam benim hayatıma kısıtlama getirdi, beni tehdit etti, bunlar da tehdit mesajları" dediğinde haklı olacak ama "kendisi de bir kadınla halay çekmiş, aha bu da fotoğrafı" dediğinde bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Konu dahilinde hakimin bakış açısına etkisi olabilir belki ama "ee halay çektiyse ne yapalım" diyen boş bakışlarla karşılaşması daha olası.
Karşı cinsle halay çekmek suç olsaydı herkes eşinin elalemin düğününde çekilmiş halay fotoğrafını dava dosyasına koyardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…