Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sefer mi derkenSefer mi?
Arkadaşlarıyla foto çekinmiş.
Bence işe yaramaz.
Whatsapp kişisinde Sefer yazıyor.Sefer mi derken
Isimle hitap edince taniyo gibi oldun da şaşırdımWhatsapp kişisinde Sefer yazıyor.
Bana iş arkadaşlarımla konuşmayı yasaklayıp böyle takılması bi savunma olmaz mi bnm icinWhatsapp kişisinde Sefer yazıyor.
Orayı farketmemişsiniz.Isimle hitap edince taniyo gibi oldun da şaşırdım
HaklisinizOrayı farketmemişsiniz.
Sakınca olacaksa orayı da gizleyip atın.
Ama numara yok sonuçtaOrayı farketmemişsiniz.
Sakınca olacaksa orayı da gizleyip atın.
Size yasaklar koyabilir ama sizi eve kilitledi mi, görüşürsen döverim öldürürüm vs gibi tehditler savurdu mu?Bana iş arkadaşlarımla konuşmayı yasaklayıp böyle takılması bi savunma olmaz mi bnm icin
Bundan dolayı dedimNe var ki bu resimlerde? Okul arkadaşlarıyla çekildiği normal resimler sonuçta. Hani bir kadınla uygunsuz durumda resimler olsa anlarım da bu resimler hiçbir şeye kanıt olamaz yani kullanamazsınız
Mesajları var.. şahitlerim varSize yasaklar koyabilir ama sizi eve kilitledi mi, görüşürsen döverim öldürürüm vs gibi tehditler savurdu mu?
Özetle sizi zorla alıkoyma, tehdit, şantaj vb şeylere dair deliliniz yoksa işe yaramaz.
Mesajalri var iste ya işten çıkarsın yada konuşamazsın yasak öldürürümbaska delil yok mu elinizde ?
Mesaj, e-mail vs.
Ya da size tehdit mesaji falan ? Sanki bunlar yetmezmis gibi.
tehdit ediyor zaten hem de olumle. Bence hakim bunu bosanmak icin gecerli bir sebep kabul eder.Mesajalri var iste ya işten çıkarsın yada konuşamazsın yasak öldürürüm
Mesajlar ve şahitler işe yarayabilir ama bu fotoğraflar işe yaramaz.Bundan dolayı dedim
Mesajları var.. şahitlerim var