Bosanma davasinda ise yarar mi

Bensiz23

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
26 Mayıs 2019
352
240
53
29
Resimleri telif hakkı olabilir diye emojiyle kapattım

X kisisin okuldaki arkadaşlarıyla böyle resimleri var bende bunun gibi 3 4 tane boşanma davasinda kullansam ise yarar mı sizce
Lütfen cevap verin

Sefer mi?
Arkadaşlarıyla foto çekinmiş.
Bence işe yaramaz.

Ne var ki bu resimlerde? Okul arkadaşlarıyla çekildiği normal resimler sonuçta. Hani bir kadınla uygunsuz durumda resimler olsa anlarım da bu resimler hiçbir şeye kanıt olamaz yani kullanamazsınız

Çok rahat açıklanacak normal fotograflar bunlar
Aldatmamı var? Eğer öyleyse daha ciddi delil lazım

Bana iş arkadaşlarımla konuşmayı yasaklayıp böyle takılması bi savunma olmaz mi bnm icin
Size yasaklar koyabilir ama sizi eve kilitledi mi, görüşürsen döverim öldürürüm vs gibi tehditler savurdu mu?

Özetle sizi zorla alıkoyma, tehdit, şantaj vb şeylere dair deliliniz yoksa işe yaramaz.

Ne var ki bu resimlerde? Okul arkadaşlarıyla çekildiği normal resimler sonuçta. Hani bir kadınla uygunsuz durumda resimler olsa anlarım da bu resimler hiçbir şeye kanıt olamaz yani kullanamazsınız
Bundan dolayı dedim
Size yasaklar koyabilir ama sizi eve kilitledi mi, görüşürsen döverim öldürürüm vs gibi tehditler savurdu mu?

Özetle sizi zorla alıkoyma, tehdit, şantaj vb şeylere dair deliliniz yoksa işe yaramaz.
Mesajları var.. şahitlerim var

Demek istediğim beni bu şekilde kısıtlarken kendisi de böyle rahat davraniyo deyip bu resimleri sunmak işe yarar mi yoksa hiç karıştırmayayim mi

Back
X