Bosanma davasinda ise yarar mi

Biliyorum eski konularını. Adamın nasıl biri olduğunu da biliyorum.
Medeni kanunda "eşler karşı cinsten biriyle durakta bekleyemez, halay çekemez, kafede oturamaz" vs yazmıyor sonuçta. Bu durum herkesin kendi ilişki dinamikleriyle alakalı.

Konu sahibi "bu adam benim hayatıma kısıtlama getirdi, beni tehdit etti, bunlar da tehdit mesajları" dediğinde haklı olacak ama "kendisi de bir kadınla halay çekmiş, aha bu da fotoğrafı" dediğinde bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Konu dahilinde hakimin bakış açısına etkisi olabilir belki ama "ee halay çektiyse ne yapalım" diyen boş bakışlarla karşılaşması daha olası.
Karşı cinsle halay çekmek suç olsaydı herkes eşinin elalemin düğününde çekilmiş halay fotoğrafını dava dosyasına koyardı.
Suç yada zina yaptı demiyorum zaten
Bak yazdığım mesajlara daha kac defa açıklama yapmam gerek bilmiyorum savunma yapacam ben mahkemede dimi bana bunları bunlari dedi yaptı diye
Bana bunları yaşattı derken diğer yandan kendi yaşadığı hayatta böyle
Diyorum

Bak yazdığım mesajlara daha kac defa açıklama yapmam gerek bilmiyorum savunma yapacam ben mahkemede dimi bana bunları bunlari dedi yaptı diye
Diyorum

Hanımefendi bu atar neden? Zinayla ilgili bir şey yazdığınızı ima etmedim zaten, diğer üyeye yazdım o mesajı. Yazdıklarınızı da gayet iyi anladım merak etmeyin.

Karşılıklı birbirinizi kısıtlayıp olmayacak bir iş yapmışsınız. Birinizden birinin kendi ilişki dinamiklerinize uymaması hakimi bağlamaz.
Diyelim ben sevgilimin mavi pantolon giymesini istemiyorum, o da benim giymemi istemiyor. Adam beni mavi pantolon için tehdit ederken ben çıkıp onun mavi pantolonlu fotoğraflarını neye delil olarak kullanabilirim? Kullanacağım şey tehdit mesajlarıdır.

Koyduğunuz fotoğrafların mavi pantolondan bir farkı yok. Çünkü gayet normal fotoğraflar.
Aranızdaki birbirinizi kısıtlayıcı anlaşmanın ya da bu anlaşmaya uyup uymamanızın medeni kanunu ilgilendiren bir tarafı yok. "Kendi yaşadığı hayat" dediğiniz fotoğrafların garip bir tarafı yok, bahsettiğim şey bu.
Benim fikrim bu, konu açıp sordunuz, yazdım. Beğenmediyseniz göz ardı edebilirsiniz.
İyi akşamlar.

Son düzenleme:
Medeni kanunda "eşler karşı cinsten biriyle durakta bekleyemez, halay çekemez, kafede oturamaz" vs yazmıyor sonuçta. Bu durum herkesin kendi ilişki dinamikleriyle alakalı.

Konu sahibi "bu adam benim hayatıma kısıtlama getirdi, beni tehdit etti, bunlar da tehdit mesajları" dediğinde haklı olacak ama "kendisi de bir kadınla halay çekmiş, aha bu da fotoğrafı" dediğinde bir işe yarayacağını sanmıyorum.
Konu dahilinde hakimin bakış açısına etkisi olabilir belki ama "ee halay çektiyse ne yapalım" diyen boş bakışlarla karşılaşması daha olası.
Karşı cinsle halay çekmek suç olsaydı herkes eşinin elalemin düğününde çekilmiş halay fotoğrafını dava dosyasına koyardı.
[/Q
Medeni kanun boşanma davasın

Karşı cinsle halay çekmek suçs eşinin elalemin düğününde çekilmiş halay fotoğrafını dava dosyasına koyardı.
Medeni kanunda boşanma sebebi sadece aldatmadan ibaret değil ,
Evlilik sorumluluklrı ,saygı, hakaret ,darp gibi biçok konu var ,
Konu sahibi ortak hayatları olmadığını eşinin kendisine okuma adı altında evlilik sorumluklarını yerine getirmeyerek başka bir hayat kurduğunu ve gayet sosyal mutlu olduğunu ,bekar gibi yaşadığını beyan edecek ,aile birliği yok eş kişisi ortak eve ait sorumsuz çocuğuna sorumsuz diyecek .
Çünkü onlarda kendini mağdur gösterecek işte okuyo mağdur huzuru yok vs

Medeni kanunda boşanma sebebi sadece aldatmadan ibaret değil ,
Evlilik sorumluluklrı ,saygı, hakaret ,darp gibi biçok konu var ,
Konu sahibi ortak hayatları olmadığını eşinin kendisine okuma adı altında evlilik sorumluklarını yerine getirmeyerek başka bir hayat kurduğunu ve gayet sosyal mutlu olduğunu ,bekar gibi yaşadığını beyan edecek ,aile birliği yok eş kişisi ortak eve ait sorumsuz çocuğuna sorumsuz diyecek .
Çünkü onlarda kendini mağdur gösterecek işte okuyo mağdur huzuru yok vs
Evet aynen düşüncem bu

telefon dökümanını isteyin muhakkak mahkemede
geç saatte kadın numarası ile yazıştı ise çıksın
yazılı olarak ailesi yada eşiniz hakkında sosyal medyada gönderme dahil hakaret aşağılayıcı birşey yazdığınız
mesaj ya da sosyal medyada haklı iken haksız olursunuz
üstüne tazminat ödmeeye mahkum bırakılırsınız
fotoğraflardan kişi kendini tanır
watsapp kişisinin adını silin numara gözükmesede karşı kişinin üstüne salmayın kimseyi

telefon dökümanını isteyin muhakkak mahkemede
geç saatte kadın numarası ile yazıştı ise çıksın
yazılı olarak ailesi yada eşiniz hakkında sosyal medyada gönderme dahil hakaret aşağılayıcı birşey yazdığınız
mesaj ya da sosyal medyada haklı iken haksız olursunuz
üstüne tazminat ödmeeye mahkum bırakılırsınız
fotoğraflardan kişi kendini tanır
watsapp kişisinin adını silin numara gözükmesede karşı kişinin üstüne salmayın kimseyi
Sosyal medyada aşağılayıcı sözler ben paylaşmıyorum ama o paylaşıyor kullanabilir miyim

Diyorum
iyi de biri düğün, diğeri de normal bir gezi gibi duruyor.
iş çıkışı selfiesi bile olabilir.
anlamadım yani? ne gerek var buna?
şikayetçi olup boşanın işte rezim falan acayip gereksiz

Hanimefendi bosanicaz diye kendinizi küçük dusurmeyin allah askina. Delilde delil. Bu delil mi? Iftira atin shopla kocanizin yanina kadin koyun daha mantikli !

Yalan olan hiç bisey yok ki yada iftira atacam demiyorum ki kendimi savunmak adına işime yarar mi diye fikir almak istedim

Bunlar değil de bence şehirdışında geçirdiği zamanı otobüs biletleri vs ile kanıtlarsan elin daha güçlü olur. Bu fotoğrafları koyarsan karşı taraf seni haksız bile çıkarabilir. Her şey lehineyken hataya düşme bence. Temel olarak aile bütünlüğünüzün olmadığından, arkadaş çevresini dahi tanımadığından, çalışmayıp senin sırtından geçinip seni ölümle tehdit ettiğinden bahsedersen bence daha iyi olur (bunları zaten biliyorsun). Koruma kararı çıkarttın mı?

Bunlar değil de bence şehirdışında geçirdiği zamanı otobüs biletleri vs ile kanıtlarsan elin daha güçlü olur. Bu fotoğrafları koyarsan karşı taraf seni haksız bile çıkarabilir. Her şey lehineyken hataya düşme bence. Temel olarak aile bütünlüğünüzün olmadığından, arkadaş çevresini dahi tanımadığından, çalışmayıp senin sırtından geçinip seni ölümle tehdit ettiğinden bahsedersen bence daha iyi olur (bunları zaten biliyorsun). Koruma kararı çıkarttın mı?
Dışarda olmasının gerekçesi var ama okuyo! ya hani

Mahkemede onay bekliyor hala pazartesi çıkacak sanırım

Ya davayı acalı 15 gün oldu dava dilekçem tebliğ edilmismidir

Bu fotoğraflarda sakıncalı hiç bir şey yok.
Mesajlar falan varsa ancak onlar kullanılabilir.

Dışarda olmasının gerekçesi var ama okuyo! ya hani

Mahkemede onay bekliyor hala pazartesi çıkacak sanırım

Ya davayı acalı 15 gün oldu dava dilekçem tebliğ edilmismidir

Hukuki kısmını bilmiyorum hiç, umarım cevap veren biri çıkar

Back
X