Konuyu açıp kaçmadım. Benim bir çocuğum var tüm günümü burada geçiremem. Genel olarak değil kaçtın diyen arkadaşa yazıyorum dalga geçerek bşr üslupla benim can alıcı konuma bunu yazamazsın. Eleştirilere açık olacaksınız da diyemezsiniz bu eleştirilecek bir konu değil. Biz yüzde 90 alacağımız bir dava da bu sonucu aldık ve malesef kaç tane avukatla görüştük kimse çıkarım dahi yapamadı. Tek bir kanıtı dahi yok karşı tarafın dava açma sebebi ise beni evi terketti göstermesi ama böyle bir durum söz konusu değil bunu delillerle zaten ispat etmiştik. Evi terketseö dava açacak delillerle de sebeplere de imkana da sahiptim. Kendisi bunların olmadığına emin bşr şekilde yola çıkarak açtı davayı artık tehdit ve hakaretlerinden evle ilgilenmeyişinden bıkmıştım. Ettiği hakaretleri le mahkemeye sunduk açık açık ana avrat küfreden adama böyle bir karar çıktı. Sebep ne karardan sonra belli olacakmış. Haksız ve kanıtlarım olmada istinafa neden gideyim? Sorum sadece varsa böyle bşr karar çıkıp istinaftan dönen var mıydı? Hadi tüm kusur bende olsa bile manevi tazminatın kadına yüklenmesi yanlış. Burada tüm dosyayı uzun uzun yazsam kim okuyacak? Yazıp neden kaçayım bazen gerçekten insanların üzüldüğü konuya burada daha da çok üzülüyor.
Yazsam