bosanma dilekceme cevap geldi

Amin canim
Valla her turlu dayagi hakediyolar

Cozer dimi hadi ins canim
Onun en yakin ark benim sahitlimi yapacak kumar oynadigina dair bu topragin alti da var demis amcam konusmus soler.bildiklerimi dems dogru bi sekilde ins bakalm
Aman dimkat edin derim. Ben mahkeme kapısında yemin edip içeri girip yeminini bozan gördüm. Aman aman. Onu dinlerse zaten hakimde kanaat oluşur. İnanın buna ve içiniz rahat olsun.

Sahitim var
Kredi ekstresi var
Tel kayitlarina geriye donuk bakabilirler hakim isterse teldede solemsti babama oynadm diye

Tel konuşmaları ve sms içeriği delil olamıyor ve hakim talep edemez gsm sirketleri de bunları kayıt altına alamaz zaten
Ancak mesajların ekran görüntüsü varsa delil olur Aklınızda bulunsun

Yalancı şahit de ayarlamışlardır muhtemelen.
Siz delil toplamaya bakın kumar oynadığına dair kesin deliller.
Nerede oynuyor nasıl oynuyor iyice düşünüp taşının.
Aile mahkemelerindeki hakimler yalancı şahit olayına alışık, bir iki konuşturup yeşertip bırakıyorlar...

Yaa Allah böyle erkeklerin cezasını versin. Seninki yaptıklarını inkar etmiş. Benimkide bana iftira atıyor
Bizi ve ailemizi gecelerce aglatanlarida Allah ağlatsın.
Şu boşanmak yuva kurmaktan daha zormuş. Heleki çekişmeli boşanma. Allah yardımcımız olsun

Tel konuşmaları ve sms içeriği delil olamıyor ve hakim talep edemez gsm sirketleri de bunları kayıt altına alamaz zaten
Ancak mesajların ekran görüntüsü varsa delil olur Aklınızda bulunsun
mesajların ekran görüntüsü var
mehirini göndermiyorum hakedecek ne yaptın yazmıştı
hakaret,küfür,tehdit içerikli facebook mesajları var hepsini verdim avukatıma

en yakın arkadaşını şahit yazdırcam kendime, eşyalarımı onla göndermişti.. kumar oynadığını da biliyo allahtan korkarım doğruyu söylerim dedi
bakalım inş

evet kesinlikle çok zor
benimki iftira atamaz ya ablası amcamın gelini oluyo
onlar bana atarsa ben de onlara atarım

evet kesinlikle çok zor
benimki iftira atamaz ya ablası amcamın gelini oluyo
onlar bana atarsa ben de onlara atarım
geçmiş olsun arkadaşım. inşaallah hayırlısıyla kurtulursun bu işten.

bir şey merak ettim, davanız açıldıktan ne kadar zaman sonra dilekçenize cevap geldi acaba?

Zaten beklenilen de buydu. Neden sinirleniyorsun? Bu aşamalarda bir taraf diğerine b.k atar zaten.
haklısın zaten beklediğim buydu evet yaptım ettim haksızım demesini beklemiyodum
ama yine de insana haketmediği muameleler yapılınca ister istemez herkes sinirlenir

oo bayağı olmuş. acaba dilekçenizde süre var mıydı? benim dilekçemde cevap süresi 10 gün yazıyordu ama
onların eline geçmesi zaten baya sürdü mahkeme hemen göndermiyo sanırım
cevap süresi 15 gündü
benim elime geçmesi de zaman aldı
o yüzden bu dilekçeye tekrar cevap yazıp onlardan da cevap gelmesini beklemek istemiyoruz
cevap yazmayalım dedi avukatım bi an önce dava günü belli olsun dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…