Sahitim varSen söylemlerini ispat edebilecek delillere sahip misin
Amin canimAlıcan eline bi sopa kafasına kafasınamanyak herif keyfimizden terkettik zaten biz evimizi.Hiç kıskanmazlar zaten süt dökmüş kedi gibidirler ağızlarını açmazlar.Benimkide yaptı yaptı en son rahat battı dedi ya Allah ıslah etsin bunları.
Aman dimkat edin derim. Ben mahkeme kapısında yemin edip içeri girip yeminini bozan gördüm. Aman aman. Onu dinlerse zaten hakimde kanaat oluşur. İnanın buna ve içiniz rahat olsun.Cozer dimi hadi ins canim
Onun en yakin ark benim sahitlimi yapacak kumar oynadigina dair bu topragin alti da var demis amcam konusmus soler.bildiklerimi dems dogru bi sekilde ins bakalm
Sahitim var
Kredi ekstresi var
Tel kayitlarina geriye donuk bakabilirler hakim isterse teldede solemsti babama oynadm diye
10 binmiş kız 100 bin değil100 bin TL'ye ne arabası alacak Ziyagil Holding'in CEO'su falan mı?
Hee, ben de körleştim iyice mübarek tövbe göremiyorum10 binmiş kız 100 bin değil
mesajların ekran görüntüsü varTel konuşmaları ve sms içeriği delil olamıyor ve hakim talep edemez gsm sirketleri de bunları kayıt altına alamaz zaten
Ancak mesajların ekran görüntüsü varsa delil olur Aklınızda bulunsun
en yakın arkadaşını şahit yazdırcam kendime, eşyalarımı onla göndermişti.. kumar oynadığını da biliyo allahtan korkarım doğruyu söylerim dediYalancı şahit de ayarlamışlardır muhtemelen.
Siz delil toplamaya bakın kumar oynadığına dair kesin deliller.
Nerede oynuyor nasıl oynuyor iyice düşünüp taşının.
Aile mahkemelerindeki hakimler yalancı şahit olayına alışık, bir iki konuşturup yeşertip bırakıyorlar...
evet kesinlikle çok zorYaa Allah böyle erkeklerin cezasını versin. Seninki yaptıklarını inkar etmiş. Benimkide bana iftira atıyor
Bizi ve ailemizi gecelerce aglatanlarida Allah ağlatsın.
Şu boşanmak yuva kurmaktan daha zormuş. Heleki çekişmeli boşanma. Allah yardımcımız olsun
geçmiş olsun arkadaşım. inşaallah hayırlısıyla kurtulursun bu işten.evet kesinlikle çok zor
benimki iftira atamaz ya ablası amcamın gelini oluyo
onlar bana atarsa ben de onlara atarım
amin arkadaşım inş kurtulcamgeçmiş olsun arkadaşım. inşaallah hayırlısıyla kurtulursun bu işten.
bir şey merak ettim, davanız açıldıktan ne kadar zaman sonra dilekçenize cevap geldi acaba?
haklısın zaten beklediğim buydu evet yaptım ettim haksızım demesini beklemiyodumZaten beklenilen de buydu. Neden sinirleniyorsun? Bu aşamalarda bir taraf diğerine b.k atar zaten.
oo bayağı olmuş. acaba dilekçenizde süre var mıydı? benim dilekçemde cevap süresi 10 gün yazıyordu amaamin arkadaşım inş kurtulcam
2,5 ay sürdü cevap gelmesi
keşkeKeske evlilik diye bir kurum olmasaydi. Evlenince dert bosanirken ayri bir dert. Off off
onların eline geçmesi zaten baya sürdü mahkeme hemen göndermiyo sanırımoo bayağı olmuş. acaba dilekçenizde süre var mıydı? benim dilekçemde cevap süresi 10 gün yazıyordu ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?