avukatımda öyle dedi ceza davası olmadığı için istemezler kayıtları dediSoruşturma veya ceza dosyalarında çok uç durumlarda ilgili merci kararıyla telefonlar dinlenirse ancak konuşma dökümü kayıt altına alınabilir
en yakın arkadaşı şahitlik yapacağını söyledi ben de oynadım o da oynadı derim dedi bilmiyorum inş öyle olurbunlar yeterli değil...
eşinize ispat ettirecek mesajlar atmasını sağlayın...
ve kesinlikle silmeyin
ya da itiraf gibi telefon görüşmesi yapın ama hangi saat de hangi gün konuştuğunuzu not alın...
en yakın arkadaşı şahitlik yapacağını söyledi ben de oynadım o da oynadı derim dedi bilmiyorum inş öyle olur
facebooktan hakaret mesajları tehdit mesajları var küfürlü konuşmaları var
altınlarını göndermicem demişti sms kayıtları var bende ekran görüntüsü aldım avukata verdim
yeterli olmaz mı bunlar yine de
karşı taraf giderken yanında götürdü demiş kanıtlamamızı isterler mi götürmediğimi nasıl olur acaba ben de nasıl kanıtlayabilirim işte bu mesajla mehirlerini göndermiyorum haketmiyosun yazmıştı
asıl onun suçu var,bi an once kurtulursun in$allah bu adamdan
ama gorumcenin seninle ne ilgisi varki? onun yuvasini bozmakla tehdit ediyorsunuz
sende gorumcenemi iftira atacaksin yani bumudur olay?
kocan alacak okuze elinden geleni ardina koyma donuna kadr al gerkeirse ama lutfen gorumcen amcanin gelini diye onu huzursuz etme, onun ve kocasinin bi suçu yokki ..
olsun yinede suçun çogu kocandaasıl onun suçu var,
her kavgamızda ablasına anlattı hiç yapıcı olmadı boşanırsınız olur biter dedi
kardeşim sen napıyosun ne yapmaya çalışıyosun demedi
beni hep haksız buldu erkektir yapar kıskanır normal dedi
ben iftira atmam ama en azından atmamızdan korkarlar da belki hakkımda ileri geri konuşmazlar bu süreçte
amin sağol canımZor bir süreç, iyi bilirim. Allah yardımcın olsun.
tabiki biliyorum herşeyin farkındayım canımolsun yinede suçun çogu kocanda
he korkut tabi yusuf yusuf olsunlar :))
ama gerçege dokme gunahdir onlarin dengine dusme
Delil var kumar oynadigina dair babamda sahitlik yapcak kendisi soledi baba yaptk bi hata diye.. sahitte arkadasimda var hep anlatmstim ona ole bakalm ne olcak
Evet erkeklerin hepsi ayni iste
onun arkadaşı da şahitlik yaparım dediBabanın ifadesi dışında bir elle tutulur delilin var mı? Biz onu soruyoruz aslında...
Sakin ol duruşmada, hakimler sakinliğine ve kendini olayları anlatabilmene bakıyor çoğu zaman.
bi an once kurtulursun in$allah bu adamdan
ama gorumcenin seninle ne ilgisi varki? onun yuvasini bozmakla tehdit ediyorsunuz
sende gorumcenemi iftira atacaksin yani bumudur olay?
kocan alacak okuze elinden geleni ardina koyma donuna kadr al gerkeirse ama lutfen gorumcen amcanin gelini diye onu huzursuz etme, onun ve kocasinin bi suçu yokki ..
bence deE koca olacak adam kızcağıza herşeyi yapınca, sağda solda konuşunca yengede ayar vermiş. Gelinini boşatmaz akıllıysa, ama adamın az geri durması için biraz tehditten bişey olmaz.
haklısın kimse demiyoKim ayranım ekşi der
Hiç mi ıspatın yokhaklısın kimse demiyovicdan meselesi biraz da
haklısın canım kararı verdim o evden ayrıldım ya en zor olanı da buydu zatenBi bakmışsın Kurtulmuş'un. Bence çok düşünme artık kendine meşgale bul. Kitap oku ne bileyim örgü felan ör. Ama düşünme. Şükür ki karar verdin bu yola girdin. Bu kararı da vermek çok zor. Gerisi çorap söküğü gibi gelir. Allah yardıncın olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?