hmm. eline geçtikten sonra 15 günmüş demek. ben dilekçenin gönderildiği tarih esas alınıyor sanıyordum. avukatımla görüşsem iyi olacak sanırım:)onların eline geçmesi zaten baya sürdü mahkeme hemen göndermiyo sanırım
cevap süresi 15 gündü
benim elime geçmesi de zaman aldı
o yüzden bu dilekçeye tekrar cevap yazıp onlardan da cevap gelmesini beklemek istemiyoruz
cevap yazmayalım dedi avukatım bi an önce dava günü belli olsun dedi
görüş herşeyi konuş avukatınla soru işareti kalmasın aklındahmm. eline geçtikten sonra 15 günmüş demek. ben dilekçenin gönderildiği tarih esas alınıyor sanıyordum. avukatımla görüşsem iyi olacak sanırım:)
inşaallah bi an önce belli olur yolumuz arkadaşım
Tel konuşmaları ve sms içeriği delil olamıyor ve hakim talep edemez gsm sirketleri de bunları kayıt altına alamaz zaten
Ancak mesajların ekran görüntüsü varsa delil olur Aklınızda bulunsun
n hep ole olur sen ne soylesen dogru bile olsa inkar ederlerBen hicbir olay yokken evi terketmisim.. kumar alkol aliskanligi olmayan kendi halinde biriymis.. 10 bin tl.krediyi kumar borcu icin degil de araba almak icin cekmis.. tüm ziynet esyalarimi ben gelirken yanimda getirmisim planli gelmisim evi neden terk ettigime anlam verememis..kiskanclik yapmamis yalanmis beni hic kisitlamamis dayak atmamis..bu hakaretleri soylememis ispatsiz mesnetsiz soylemlerim cok komikmis cevap verme geregi bile duymuyorlarms avukati boyle bir dilekce yazmis ozetle...
Benim avukatimsa tekrar cevap yazmayalim ki bir an once mahkeme gunu belli olsun diyor.. durum boyle kizlar boyle bi dilekce bekliyodum itirazlarla dolu ama yine de sinirlendim okurken..
aynen öyleZate
n hep ole olur sen ne soylesen dogru bile olsa inkar ederler
Tel konuşmaları ve sms içeriği delil olamıyor ve hakim talep edemez gsm sirketleri de bunları kayıt altına alamaz zaten
Ancak mesajların ekran görüntüsü varsa delil olur Aklınızda bulunsun
ben de var zaten sms atmış atmıştı mehirlerini vermicem hakedecek ne yaptın ki diye onu sundum avukataSavcılık talep ettiğinde sms dökümleri veriliyor.
Cıks uyutmuyor içimde fırtınalar kopartıyorHee, ben de körleştim iyice mübarek tövbe göremiyorumOo, annesi 2 günümüz kalmış
Uyutmuyor mu sıpa
avukatım dedi herşeyi inkar etmişler sadeceZate
n hep ole olur sen ne soylesen dogru bile olsa inkar ederler
Savcılık talep ettiğinde sms dökümleri veriliyor.
GSM şirketleri mesaj dökümü veriyor diye biliyordum ben?
Kayıt altına alınmadığından emin misiniz?
Yani sesli görüşmelerin değil de mesajların...
Delil var kumar oynadigina dair babamda sahitlik yapcak kendisi soledi baba yaptk bi hata diye.. sahitte arkadasimda var hep anlatmstim ona ole bakalm ne olcak
Evet erkeklerin hepsi ayni iste
Savcılık dosyaları olduğu zaman bu ihtimal dahilinde
ama boşanma hukuk mah dosyası olduğu için mesaj içeriği konuşma içeriği dosyada direkt olarak talep edilemiyor
evet avukatım da söylediAmabu savcılık dosyası değil hukuk mah dosyası olduğu için istenemez
benim delillerim şahitlerim varçekişmeli boşanma davalarında hep böyle zaten. istediğiniz kadar boşanma davası dilekçesi okuyun hangi birinde evet yaptım derler ki? elbetteki avukatıyla beraber tüm iddiaları inkar edecektir, sizin dilekçenize cevap vermesindeki amaç da budur hatta. Ama bu demek değildir ki hakim bunlara inanıp tamam diyecek. İki tarafında iddialarını delillerle beraber değerlendirip karara bağlayacaktır. Siz canınızı sıkmayın hakkınızda hayırlısı olsun
Amabu savcılık dosyası değil hukuk mah dosyası olduğu için istenemez
Soruşturma veya ceza dosyalarında çok uç durumlarda ilgili merci kararıyla telefonlar dinlenirse ancak konuşma dökümü kayıt altına alınabilirKanunları fazla bilmiyorum, sadece alınabildiğini biliyordum...
Konuşma dökümü kaydolmuyor ama değil mi?
amin arkadaşım inş tek dileğim buarkadaşım, Allah yardımcın olsun bu süreçte.
çok yıpranmadan atlatırsın inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?