- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
- Konu Sahibi KisaSamsun
-
Aynı durumdayım.bizimkide açtı açacak yok vermiş şuan yoğunmuş adliyeler valla bir Sürü şey anlatıyo ama verdim diyo.kaç gün oldu haber yok.bizde ayrı şehirlerdeyiz
Dava açtı ise celp muhakkak gelir. Belki geldi evde yoktunuz. O zaman da memur muhtarlığa bırakır. Bi kontrol edin isterseniz.
Muhtara bırakmış olsalar Kapıya not yakıştırırlardı . Notsuz asla bırakmazlar . Adliyeler Karışık işler yoğun . Bu dönemde olabilir gecikme . Adliyelerde memur kalmadı doğru düzgünGenelde evdeyim ya ben yoksam bile annem kesin evde. Ama yinede muhtara gidiyim ben emin olmak adına haklısın
sanırım şifre filan almak gerekiyoE devletten bakabilirsin net bilgi sahibi olmak için.
Hiçbir söylediği inandırıcı gelmiyor artık bunların
sanırım şifre filan almak gerekiyo
Muhtara bırakmış olsalar Kapıya not yakıştırırlardı . Notsuz asla bırakmazlar . Adliyeler Karışık işler yoğun . Bu dönemde olabilir gecikme . Adliyelerde memur kalmadı doğru düzgün
Bu nedemek anlamadım
Bu nedemek anlamadım
Ağustosta nasıl dava açmış?? Adli tatil ağustos ayı.. eylül 1de işbaşı yapıyolar :)İyi geceler..
Ya kafama takılan bir sorun var.
Eşim 4 Ağustos'ta bana dava açmış fakat 20 gün geçti hala bana dilekçe gelmedi. Bide o İstanbulda açtı ben Burdurdayım onun da etkisi olabilir mi? Gerçi Nisan'da ben ona dava açtığımda bir haftada gitmişti. O da ayrı konu saçma sapan bi evlilik işte :) E bide malum adliyeler karışık. Belki şuan boşanma aşamasında olan ya da tanıdığı olan vardır diye sormak istedim.
Evet mantıklı . Anlamayacağım tutmuş :)Katılıyorum demek istemiştim :)
Ağustosta nasıl dava açmış?? Adli tatil ağustos ayı.. eylül 1de işbaşı yapıyolar :)
Adli tatilde dava açılmaz diye bir şey yok . Açılabilir sadece adli tatilde çekişmeli Boşanma Davası görülmez . Yani Duruşma falan olmazAğustosta nasıl dava açmış?? Adli tatil ağustos ayı.. eylül 1de işbaşı yapıyolar :)
Öğrenmiş oldum teşekkürler.. üstünden yıllar geçti epey körelmişim.. 7 ay kadar adliyede çalışmıştım ben bir de : DAdli tatilde dava açılmaz diye bir şey yok . Açılabilir sadece adli tatilde çekişmeli Boşanma Davası görülmez . Yani Duruşma falan olmaz
dilekceyi verdigine eminmisin oyaliyor olabilirmi
E devletten baktm canım. Zaten öyle öğrendim, tesadüfen. Bana dava açtım falan demedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?