Boşanma dilekçesi..

KisaSamsun

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2012
3.721
3.113
248
İyi geceler..
Ya kafama takılan bir sorun var.
Eşim 4 Ağustos'ta bana dava açmış fakat 20 gün geçti hala bana dilekçe gelmedi. Bide o İstanbulda açtı ben Burdurdayım onun da etkisi olabilir mi? Gerçi Nisan'da ben ona dava açtığımda bir haftada gitmişti. O da ayrı konu saçma sapan bi evlilik işte :) E bide malum adliyeler karışık. Belki şuan boşanma aşamasında olan ya da tanıdığı olan vardır diye sormak istedim.

Aynı durumdayım.bizimkide açtı açacak yok vermiş şuan yoğunmuş adliyeler valla bir Sürü şey anlatıyo ama verdim diyo.kaç gün oldu haber yok.bizde ayrı şehirlerdeyiz

Aynı durumdayım.bizimkide açtı açacak yok vermiş şuan yoğunmuş adliyeler valla bir Sürü şey anlatıyo ama verdim diyo.kaç gün oldu haber yok.bizde ayrı şehirlerdeyiz

E devletten bakabilirsin net bilgi sahibi olmak için.

Dava açtı ise celp muhakkak gelir. Belki geldi evde yoktunuz. O zaman da memur muhtarlığa bırakır. Bi kontrol edin isterseniz.

Genelde evdeyim ya ben yoksam bile annem kesin evde. Ama yinede muhtara gidiyim ben emin olmak adına haklısın

Genelde evdeyim ya ben yoksam bile annem kesin evde. Ama yinede muhtara gidiyim ben emin olmak adına haklısın
Muhtara bırakmış olsalar Kapıya not yakıştırırlardı . Notsuz asla bırakmazlar . Adliyeler Karışık işler yoğun . Bu dönemde olabilir gecikme . Adliyelerde memur kalmadı doğru düzgün

Ağustosta nasıl dava açmış?? Adli tatil ağustos ayı.. eylül 1de işbaşı yapıyolar :)

Reactions: mw-
Adli tatilde dava açılmaz diye bir şey yok . Açılabilir sadece adli tatilde çekişmeli Boşanma Davası görülmez . Yani Duruşma falan olmaz
Öğrenmiş oldum teşekkürler.. üstünden yıllar geçti epey körelmişim.. 7 ay kadar adliyede çalışmıştım ben bir de : D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…