- 28 Temmuz 2016
- 4.043
- 6.758
- 158
- Konu Sahibi Audreyhorne
-
+1 kesinlikleOnu bunu bilmem de iki cocugumda olsa bes cocugumda olsa benimle gozumun onunde olmalarini isterim bir anne olarak.
Onu bunu bilmem de iki cocugumda olsa bes cocugumda olsa benimle gozumun onunde olmalarini isterim bir anne olarak.
Çocukları birbirinden ayırmaya gönlünüz elverirmi abiniz çok düşünüyor ise çocuklarına annelerinin yanında güzel bir hayat kursun
O yaştaki çocuğun yanı annesinin yanıdır baba desteği ile
+1 kesinlikle
tamam aile dengesiz olabilir anneleri ayrı yaşar inşallah da onlardan çok etkilenmez
bu arada 2 kardeşi ayırmayınhem büyük annesini ister daha
Annenin eğitimi yok, her hangi bir iş tecrübesi yok. Ayrıca çalışmam annemlerin yanına yerleşirim onlar bakar diyor.
Zaten büyük olan sizde kalsın ben ikisine birden yetişemiyorum diyor. Zaten çocuk sürekli anneannesinin ya da babaannesinin yanında. Yani yine ayrı büyüyyorlar. Tabi ki hiçbir tercihe gönlüm el vermiyor.
Keşke. Ama iş işten geçti malesef.Keşke abiniz çocuk sahibi olmadan düşünseymiş. Baştan beri sorunlularmış zaten, bir de ikinci çocuk olmuş. Şu durumda sizin müdahil olmanız doğru değil. Anne ve baba karar vermeli.
Tek dileğim hak etmeyenlerin çocuk sahibi olmamasıAnnenin eğitimi yok, her hangi bir iş tecrübesi yok. Ayrıca çalışmam annemlerin yanına yerleşirim onlar bakar diyor.
Zaten büyük olan sizde kalsın ben ikisine birden yetişemiyorum diyor. Zaten çocuk sürekli anneannesinin ya da babaannesinin yanında. Yani yine ayrı büyüyyorlar. Tabi ki hiçbir tercihe gönlüm el vermiyor.
Çok teşekkür ederim. Beni ne güzel anlayıp özetlemişsiniz..Allah yardımcınız olsun. Velayet konusunda anlaşmaya bakmakta fayda var, çocukların yaşları hayli küçük, mahkemeler genellikle anneye vermeye meyilli oluyor. Çocukları istiyoruz çünkü orada kalırlarsa ruhsal ve fiziksel gelişimleri zarar görür hususunu ispat edebilmek kolay değil. Size tavsiyem, her işe bakarım, her konudan anlarım diyenlerden değil de, boşanma hususunda uzmanlaşmış bir avukat bulup - şehrinizi bilmiyorum- gerekirse başka şehirde de olsa bu avukat, bu durumu umursamadan anlaşıp, süreci ona göre yürütmeniz olacak. Anlattıklarınızdan anladığım kadarıyla, çocukların kimliği bu karara göre şekillenecek, bu ciddi bir durum. Konusunda uzman bir avukat, neyin delil olup neyin olmayacağı hususunda, neyi öne çıkarıp neye şahit göstermeniz gerektiği hususunda sizi doğru yönlendirecektir. Tek başınıza girmeyin bu kavgaya, herhangi bir avukatla da girmeyin. Birkaç sene önce, konusunu yalamış yutmuş bir boşanma avukatının, nelere kadir olabileceğini bir arkadaşımın davasında gördüm.
Bende bilemiyorum. Ama anne zaten büyük çocuğu istemiyor.ama 2 de 6 da daha ana kuzusu yaşları, şimdilik ikisi de annede kalsa ve biraz büyüyünce babaya geçseler.
olmuyor mu? bir kez karar verilince velayet işi bitmiş mi oluyor?
yani ben doğrusu nedir bilemiyorum ama, yaşlar anneden ayrılmak için çok küçük bence.
Evet kesinlikle haklısınız. Söyleyecek bir kaç şeyim var ama kötü görümce damgası yememek için susuyorum :)Çok küçükler daha, ana kuzusu onlar.
Yahu anlamıyorum evlendiklerinden beri geçinemiyorlar diyorsunuz ama bu süre içinde 2 çocuk yapıyorlar.
Acaba çocuk olunca sorunlarımız düzelir mi sandılar, cehalet...
Çocukları ayırmaz mahkeme. Büyük ihtimalle anne verir ama anne ayıralım derse belki babaya verir . Ama mahkemeler annelerin yanındaMerhabalar,
Abim 7 yıllık evli. Bu evlilikten dünyalar güzeli 2 kızı var. Biri 6 diğeri 2 yaşında.
Evlendikleri günden beri geçimsizler. Bu günlere güç bela geldiler. Artık çıkmaza girmiş bulundukları için boşanmaya karar vermişler.
Anne büyük olan kızın bizde kalmasını, küçük olanın kendisinde kalmasını talep ediyor. Fakat şöyle bir durum var ki annenin kendi ailesinin yaşam tarzı çok farklı. Eğitimden, çocuk yetiştirmekten çok uzaklar.
Çocuklar anneanne-dede ile bir süre geç,irdiklerinde şiddete meilli, küfür eden şımarık çocuklara bürünüyorlar. Çocuk ne görse onu yapıyor, ne duyarsa onu söylüyor.
2 çocuğu da anneden ayırmaya gönlümüz el vermese de çocuğun o ailede kalmasının ilerde belki iyileşmeyecek kadar derin izler bırakacağını düşnüüyoruz.
Sorum şu ki mahkeme 2 çocuğu da babaya verir mi ?
Elinizde bir delil var mı derseniz aslında yok. Yani sözlü şeyler. Mesela büyük çocuğa sorarsanız bu küfürü sana kim öğretti diye dayım der. Annem çok sinirli gbi cümleler kuruyor arada. Bir de konu komşu akraba bunları şahit gösterebilriiz.
Anne iki kızı da almak istemeyecek.Çocukları ayırmaz mahkeme. Büyük ihtimalle anne verir ama anne ayıralım derse belki babaya verir . Ama mahkemeler annelerin yanında
Umarım anlaşmalı boşanırlar da biz de bu şartlarda alabiliriz kızları. Velayeti alıp bahaneler bulup göztermezse çocuğu o zaman sıkıntımuhtemelen küçüğün velayetini baba alamayacaktır, ama anne bir süre sonra kendi ailesinin yanında çocukla yaşamayı zor bulup size verecektir, ben anlattığınız tablodan böyle bir izlenime kapıldım nedense...
benim abim de boşandı, velayeti anneye bıraktı, ama çocuklar hatfaiçi 5 gün ve bütün yaz annemde kalıyor (anneleri sabah uyanıp çocukları hazırlayamıyormuş, zor geliyormuş) evlenirsem haftasonları da almam diyor şimdiden :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?