boşanma durumunu söyleme sorunu:/

Kocayaslisiskodunya

Who are you when no one's watching?
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
1.356
1.126
133
kızlar merhaba,
yakın zamanda hoşlandığım biri için konu açmıştım. gerçekten hoşlanmıştım ama iyi ki olmamış diyorum çünkü çok farklı karakterlerdeymişiz.
aslında son zamanlarda hayatımda biri olsun kafasında değildim ama çok sevdiğim bir arkadaşım var. onun tanıdığı biri beni çok beğenmiş fotoğraftan. arkadsşımla ve eşiyle birlikte otururlarken tesadüfen benim fotoğrafımı görmüş ve eğer bekarsa o da isterse tanışmak isterim demiş.
arkadaşım da durumu bana anlattı. ben en son ki görüştüğüm bey yüzünden kafam çok karışıktı. üzülmüştüm çünkü sonunun öyle olmasına. ilk başta hayır dedim sonra arkadaşım gerçekten iyi biri olduğunu söyledi bi şekilde ikna etti beni.
anlatımımın kolay olması açısından bu kişiye ali diyelim.
ali önce beni sosyal medyadan ekledi, fotpğraflarını gördüm, gayet düzgün görünümde. biraz msjlaştıktan sonra hemen numaramı istedi. demekki normali buymuş dedim içimden, önceki adamı düşünüp..
neyse telefonda iki gün msjlaştık,ilgisini o kadar çok belli ettiki sürekli yazdı merak etti tanımaya çalıştı bir sürü sorular sordu ne seversin ne sevmezsin gibi.. gerçekten niyetinin iyi olduğu beni tanımak istediği çok belliydi. sürekli karşılaştırma yaptım ama bir önceki flört bile olmayan görüşmemden sonra alinin ilgisi çok iyi geldi bana. frekansımızda uydu gibi, tabi bunun için erken ama ilk izlenim iyiydi.
bu akşamkahve için sözleştik oturduk bir yerde.
gerçek hali çok çok iyiydi. hem konuşması hem fiziksel olarak hem davranış şekli. gayet kibar düzgün iyi yetiştirmiş kendini.
ama benim sorunum şu.
bu olayda vesile olan arkadaşım benim ayrıldıgımı biliyor. yani boşandıgımı. ali için sorun olmayacağını düşünüyor, böyle bir konuya takılmaz dedi ama benim içim rahat değil. pazar tekrar görüşmek istediğini söyledi. seni ilk fotograftan gördüm ama gerçekte çok daha güzelsin olgunsun dedi. ve işin ilginci bana da çok sıcak geldi yani tekrar görüşmek istiyorum bende.
ama bu boşanma konusunu pazar günü söylesem tepkisi ne olur diye korkuyorum.
yurtdışına tatillere gitmiş sürekli kamplara giden gezmeyi eğlenmeyi seven biri gördüğüm ve anlattığı kadarıyla. ama bu konu çok farklı, sonuçta hiç evlenmemiş o bir de benden 2 yaş küçük yani 27 yaşında
yaş problemini takmadı bile ben çok küçük gösterdiğim için.
ama boşandığımı pazar günü söylemek zorundayım. çünkü ben bundan sonra seninle hep görüşmek istiyorum eğer sen de istiyorsan dedi.
benim düşüncem şu, pazar günü anlatıyım ve biz en iyisi arkadaş olalım desem nasıl olur? çünkü bunu kabul etmeyebilir sonuçta ilk evliliği olacak eğer devamı gelirse. gelmezse de belki evlenmiş ayrılmış biriyle sevgili olmak istemez.
sizce ne yapmalyım? işi gücü de gayet iyi hem mantıken hem de duygusal olarak gayet ideal görünüyor ama boşandığımı kabul etmyebilir

Şu erkeklerin "evlenip boşanmış biriyle olmam" kafasını hiç anlamıyorum valla.
Boşanmış olunca ne oluyor.
Aynı muhabbet bakirelik için de geçerli.
Hiiç anlamıyorum, herşey bacak arası mı? Herşey boşanma mı? Sığ düşünce yani, net.
Neyse.
Konu sahibi belki öyle erkeklerden değildir, sizden hoşlandıysa problem yaratacağını düşünmüyorum ben.

Ayni bu sekilde birilerinin arasini yapmistik. Ben tabiki karsi tarafa arkadasimin daha once bosandigini soylemistim. Cunku bunu bilsin ona gore konussun sonra arkadasim uzulmesin diye. Ama arkadasima da soyledigimi belli etmedim. Adam da zaten bilmiyor gibi davrandi. Arkadasim adama soyleyince de problem olmadi. Cunku zaten bastan biliyordu.
Belki de arkadasiniz soylemistir de size belli etmiyordur kendiniz anlatmak istersiniz diye.

yok söylese bana kesin derdi. keşke söyleseydi kabul etmeseydi arkadaşıma söylerdi yüzyüze gelmemiş olurduk. peki bu durumu anlatıp onun kararına bırak mı mantıklı yoksa direkt kestirip atıyım mı biz farklıyız arkadsş kalalım diye?

Tabiki onun kararina birakin. Belki de hic onemsemez bu durumu

bikaç gündür konuşma ve yüzyüze gelmeyle tanıyamıyoruz malesef, tam olarak kestiremiyorum ne tepki verir. bakirelik olarak bakmasa da belki o da ilk evliliğini yapacak birini isteyebilir gayet doğal hakkı. ama ben bunu nasıl anlatcam bilmiyorum

Bencede pazar gunu durumunuzu aciklayin ama bence arkadas olalim demeyin. Belki onun icin sorun degilken siz sorunmus gibi yansitinca kafasi karisacak. Insallah mutlu olursunuz frekanslarinizin tutmasi cok guzel
eğer bu durumu sorun etmezse mutlu olabiliriz gibi hissediyorum. ilk görüşmemiz gayet güzel geçti çünkü, en önemlisi ilgisini çok güzel hissettiriyor.

Bence aracı arkadaş söylemiştir. İllaki biliyordur yani durumunu

muhabbet fazla ilerlemeden söylemeniz en doğrusu olur. bu yüzden de bırakıp giderse kendi develigi olur.
bırakıp gitse bile saygı duymak zorundayım. hiç evlenmemiş çünkü. karşısında da öyle birini isteyebilir. ve bunun için de kızamam ona. benim için en zor kısmı bu konuyu nasıl açıklıycam

Bence aracı arkadaş söylemiştir. İllaki biliyordur yani durumunu
ona bilerek sordum. birqz önce tekrar konuştuk, etkilendiğimi görüşmeye devam edeceğimizi boşandığımı söyleyip söylemediğini sordum. eğer önceden söyleseydi mutlaka söyledim derdi bana.

Ya kaç gün olmuş konuşmuşsunuz, oturup kahve içmişsiniz. Açıkçası boşanmak benim için tabiki tabu değil, ama bunu bile konuşmadıysanız ne konuştunuz ki merak ettim. Hiç mi geçmiş yıllardan , neler yaptığınızdan bahsetmediniz?

Açıkçası bence çok takmayacak, ama belli de olmaz.

tam tersini düşünüyorum boşanmış bir erkek görüşsek ve saklamış gibi davransa, hoşuma gitmez. Kabul edeceğim varsa da etmem. Bence arkadaş olalım falan demeden direkt söyle. Karar ona kalsın.

ona bilerek sordum. birqz önce tekrar konuştuk, etkilendiğimi görüşmeye devam edeceğimizi boşandığımı söyleyip söylemediğini sordum. eğer önceden söyleseydi mutlaka söyledim derdi bana.
Keşke söyleseymiş ya.
Ona göre konuşurdunuz.

Aslinda bunu keske siz tanismadan once arkadasin soyleseymis.Adam da ona gore gorusmek ister yada istemezmis.Simdi sizde hoslanmissiniz,adamin boyle bir seyi nasil karsilasicagini bilmiyorsunuz,adam tamamen hayal kirikligi cikmaz umarim.
ya akşam görüştüğümüzde şöyle bir konu geçti, çocuklardan konuşuyorduk, ben bikaç yıl önce kreşte çalıştım bir süre, ordan bi anımı anlatacaktım çocuklarla ilgili konuşurken cümleye şöyle başladım, bikaç yıl önce çocuk falan dedim birden baktı nasıl yani dedi çocugum var diyecekmişsin gibi oldu korktum dedi, ben de neden çocugumda olabilir dedim hayır tabiki de olabilir o anlamda demedim şaşırdım sadece dedi.

hayır iki gün konuştuk msjlaştık bu akşamda yüzyüze geldim. ilk buluşmada söylemek istemedim belki etkilenmeyecektik birbirimizden. ama eve geldiğimden beri düşünüyorum çünkü karşılıklı güzel bi elektrik oldu.
pazar günü söylemem gerekiyo artık. ama söze nasıl başlıycam nasıl devam ettirxem bilmiyorum. biraz önce en son ne zaman erkek arkadaşın oldu yani ne zaman ayrıldınız diye soru sordu. ben de pazar günü yüzyüzeykrn konuşuruz bunu dedim.

Üzmek istemem ama en son ne zaman erkek arkadaşın olduğunu merak eden insan çok şaşıracak

Herşeye hazırlıklı olun bunu sorun haline getirebilir.Yani düşünüyorum ben de bekar olsaydım boşanmış biri ile evlenmezdim ama evlenen ve bunu sorun etmeyen bir çok insan var inş bu bey de onlardan biridir.Ve bunu açıklarken özgüvenli bir şekilde konusun sanki bir hataymış gibi söylemeyin.

insanlara kendinizi nasıl tanittiginiz önemli. siz boynu bükük, ezik, boşanmış insan psikolojisi ne burunurseniz o da bir zaman sonra -ne kadar modern olursa olsun- size öyleymiş siniz gibi davranır. oysa ne istediğini bilen, sevmeyi sevilmeyi öğrenmiş, güçlü az komplekssiz, özgüvenli davranırsanız emin olun hiç evlenmemiş bir kızdan bile cazip olursunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…