Avukatınıza bildirin.
Tüm eşyaları verecekleri ne malum?
Emin olun kendi kafalarına göre gönderecekler sonra bi sürü sorun olacak.
Polisi aradım. Mahkeme olmadan polis gelmiyomuş. Boşanma gerçekleşince polis geliyomuş öyle dediler nasıl yapsam bilmiyorumOyle polis vs olmadan gidilir mi ne cesaret? Eski esin kesin sorun cikartacak ondan girmenizi istemiyor. Yoksa bir an once olsun bitsin diye kendi acardi.
Polisi aradım. Mahkeme olmadan polis gelmiyomuş. Boşanma gerçekleşince polis geliyomuş öyle dediler nasıl yapsam bilmiyorum
o zaman boyle aile arkadas kalabalik olarak gidip esyalarinizi alacaksiniz..ama bi kavga cikma ihtimali de var..Polisi aradım. Mahkeme olmadan polis gelmiyomuş. Boşanma gerçekleşince polis geliyomuş öyle dediler nasıl yapsam bilmiyorum
Ailem kendin istedin kendin evlendin diyor evlenirken sordum kaçarak göçerek evlenmedim ailemde itiraz etmedi ama şimdi biz karışmayız diyolar. Anlayacağın arkamda destek olacak kimsem yok. Eşyada kendinin olsun diycem artık. Nekadar yazık ki bana özel eşyalarımı dahi almaya gidemiyorumo zaman boyle aile arkadas kalabalik olarak gidip esyalarinizi alacaksiniz..ama bi kavga cikma ihtimali de var..
yada esya esya diye dile getirmeden kalsin esyalarim simdilik deyip mahkemeden sonra polisle gidip alacaksiniz..
ben anlsmiyorum su aileleri evladin hata da yapsa yaninda olmalisin..Ailem kendin istedin kendin evlendin diyor evlenirken sordum kaçarak göçerek evlenmedim ailemde itiraz etmedi ama şimdi biz karışmayız diyolar. Anlayacağın arkamda destek olacak kimsem yok. Eşyada kendinin olsun diycem artık. Nekadar yazık ki bana özel eşyalarımı dahi almaya gidemiyorum
Evladın diyosun işte. Benim evladım diycek kimsek yok. Babam ben küçükken öldü. Abilerim de napıyosan yap sen biz karışmıyoruz diyorlar. Annem bir tek destek olan. O da garibanın teki bildiği yanıldığına yetmiyor. Şu aşamada en çok ta bu kadar yalnız olduğuma üzülüyorumben anlsmiyorum su aileleri evladin hata da yapsa yaninda olmalisin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?