- 15 Haziran 2023
- 180
- -182
- 13
- Konu Sahibi muallimekiz
-
Avukatı olur.Avukatsiz boşanilir mi ? Bende avukat tutmak istemiyorum.Cocugumuz yok.Alacak vereceğimiz yok.Anlasmali tek celsede boşanmak istiyorum.Kendisine nafaka tazminat istemiyorum dedim.Arkadaşlar üç hafta önce avukatsiz anlaşmalı boşanma durusmam oldu. Bundan sonra sanırım gerekçeli karar çıkacak.ben adresimdeyim tebellug ederim. Sonra iki haftalık istinaf süresi varmış.
Ama eski eşim öğretmen ve yarın memleketine gidecek .3 ay boyunca olmayacak. O imzalamayinca ben bosananamayacak miyim? Bugün yarın çıkar karar
Ama bir şekilde avukatsiz bosandim ışte.daha doğrusu sadece duruşma olduAvukatı olur.Avukatsiz boşanilir mi ? Bende avukat tutmak istemiyorum.Cocugumuz yok.Alacak vereceğimiz yok.Anlasmali tek celsede boşanmak istiyorum.Kendisine nafaka tazminat istemiyorum dedim.
Eşim memlekette olacağı için gerekçeli kararı teslim alamayacak.bu süreçte beni ne bekliyorAnlaşmalı, tabiki avukatsız olur. Aranızda her konuda mutabık olduktan sonra. Gerekçeli karar sonrası uyaptan istinaftan feragat dilekçesi gönderebilirseniz eğer, zaten otomatik olarak kesinleşiyor.
Eski eş e tebligat mi göndermek gerekiyor.Anlaşmalı, tabiki avukatsız olur. Aranızda her konuda mutabık olduktan sonra. Gerekçeli karar sonrası uyaptan istinaftan feragat dilekçesi gönderebilirseniz eğer, zaten otomatik olarak kesinleşiyor.
iki tarafa da mahkeme gerekçeli kararı gönderiyorEski eş e tebligat mi göndermek gerekiyor.
Tebligat çıkartırlar masrafı öderseniz.Eşim memlekette olacağı için gerekçeli kararı teslim alamayacak.bu süreçte beni ne bekliyor
Karşı tarafın mahkemeye bildirdiği/tebligatın çıkacağı adreste biri var mı akraba vs ? Süreç ona göre şekillenir ziraEşim memlekette olacağı için gerekçeli kararı teslim alamayacak.bu süreçte beni ne bekliyor
Kimse yok .ev boş olacak. Gidip beklesem diye bile saçma düşüncelere giriyorum. Olmaz tabi deKarşı tarafın mahkemeye bildirdiği/tebligatın çıkacağı adreste biri var mı akraba vs ? Süreç ona göre şekillenir zira
Boşanma davası tebligatları eşe tebliğ edilmez zaten sizin beklemeniz boşuna olur.Kimse yok .ev boş olacak. Gidip beklesem diye bile saçma düşüncelere giriyorum. Olmaz tabi de
Eşim adreste olmayacak nereye gider tebligat? Oldu da ona ulaşmadı mağduriyet nasıl gideriliyor. Evde bekle diyorum sen istiyorsun diye beklemem tatile gidecegim dediTebligat çıkartırlar masrafı öderseniz.
Duruşmadan sonra bir ay içinde birer kağıt gelecekmis onu teslim alması gerekmiyor mu şimdi.ben adresimde olacağım o olmayacak. Ayrı yaşıyorumBoşanma davası tebligatları eşe tebliğ edilmez zaten sizin beklemeniz boşuna olur.
O adres ikametgahı mı peki ?
Niye, boşanmak istemiyor mu?Eşim adreste olmayacak nereye gider tebligat? Oldu da ona ulaşmadı mağduriyet nasıl gideriliyor. Evde bekle diyorum sen istiyorsun diye beklemem tatile gidecegim dedi
istiyor ama sürecin uzamasiyla ilgili bir kaygısı yok .tebligat için memlekete gitmemezlik yapmam dedi .bir de ne zaman çıkacağı belli değil.o adam durmazNiye, boşanmak istemiyor mu?
Niye, boşanmak istemiyor mu?
istiyor ama sürecin uzamasiyla ilgili bir kaygısı yok .tebligat için memlekete gitmemezlik yapmam dedi .bir de ne zaman çıkacağı belli değil.o adam durmazNiye, boşanmak istemiyor mu?
Size gelecek denilen kağıt gerekçeli karar. İki tarafın da tebliğ alması lazım.Duruşmadan sonra bir ay içinde birer kağıt gelecekmis onu teslim alması gerekmiyor mu şimdi.ben adresimde olacağım o olmayacak. Ayrı yaşıyorum
Var.İkametgahimda amcamlar oturuyor.Karşı tarafın mahkemeye bildirdiği/tebligatın çıkacağı adreste biri var mı akraba vs ? Süreç ona göre şekillenir zira
Anlayamadım ? Konu sahibi adres boş dedi.Var.İkametgahimda amcamlar oturuyor.
Muhtara tebliğ olunca o da tebellug etmiş mi sayılır?Size gelecek denilen kağıt gerekçeli karar. İki tarafın da tebliğ alması lazım.
Tebligat dağıtıma çıktığında karşı taraf mahkemeye bildirdiği adreste olmazsa tebligat iade olur. Daha sonra Tebligat Kanunu madde 21/2’ye göre tekrar tebligat çıkar. Bu kez karşı taraf evde olmasa dahi muhtara tebliğ olur. 2 haftalık süre de başlar.
Bir de uyaptan tebligat çıkıp çıkmadığını görürsünüz. Barkod numarasından da takibini sağlayabilirsiniz. Belki de memleket dönüşünde tebliğe çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?