Boşanma hakkında

Seven adama neden kuru sevgi sözcüğü kullanır mı???? Güldüm buna, Allah aşkına seven adam aldatır mı? Ne sevmesi... ahlaksız bir ayran budalası vakası daha işte. Aldat ortaya çıkınca ben seni seviyorum. İlerde tekrar evleniriz ..... nerden mi biliyorum 3 yıl önce aynı senaryoyu bizzat kendim duyduğum için. Bir daha kimseyle evlenmem diyen kişi 6 ay sonra o kadınla evlendi.
Arkadaşınız ne yapsın sorusuna cevabım da, bir an bile pişman olmadan direk boşansın.

Diğer kadını,watsap durumlarına hakim olacak kadar nasıl ve neden takip ettiğinizi anlayamadım?
Arkadaşım ne yapsın?
Sorusunu hiç anlayamadım.
Yapılması gereken şey,çok açık değil mi?

Bosanayim mı, evli mi kalayım diye soran insan zaten bosanmaz. Siz müdahil olup kötü olmayın.

Son düzenleme:
Agzim acik okudum. Adam su an buraya yazamayacagim kufurleri hakediyor da hala bosansam mi acaba diye dusunen kadina me desem bilemedim. Ona deyin ki erkektir tabi her gun cilekli pasta yemekten bikabilir, arada cani cikolatali pasta isteyebilir. Bu cok normal. Otursun oturdugu yerde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…