• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma hakkında?

1-1,5 sene de sürebilir 3 sene de sürebilir.Arkadaş zaten anlaşmalı boşanacak.Mahkemenin yoğunluğunu anlaşmalı boşanma için söyledim zaten.
Doguma az kalmış. Isime karar vermişsin. Hayırlı uğurlu olsun canım Allah sağ salim kavuştursun 😊

Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Amin🙏cok tesekkur ederim. Allah razı olsun🙏şuan zaten covid19 la mucadele ediyor karantinadaymiş anne babasıda hastanede yatıyor muş. Boyle bır donemde cokmu buyuk bir vuruş olur bunu bile dusunuyorum.içim cız ediyor yınede. Aynı yastığa bas koyduk nebıleyım bana bile dokunuyor bunu yapacak olmak. Covıd gecsin gıdecegim yanına dıyormus. Off ne zor isler. Konu baslıgı disina cıkmayayım dedım yine dayanamayıp yazdım 😔

Amin🙏cok tesekkur ederim. Allah razı olsun🙏şuan zaten covid19 la mucadele ediyor karantinadaymiş anne babasıda hastanede yatıyor muş. Boyle bır donemde cokmu buyuk bir vuruş olur bunu bile dusunuyorum.içim cız ediyor yınede. Aynı yastığa bas koyduk nebıleyım bana bile dokunuyor bunu yapacak olmak. Covıd gecsin gıdecegim yanına dıyormus. Off ne zor isler. Konu baslıgı disina cıkmayayım dedım yine dayanamayıp yazdım 😔
Canım emin değilsen hemen karar verme derim.Kolay değil yuva yıkmak 😒

Canım emin değilsen hemen karar verme derim.Kolay değil yuva yıkmak 😒
Muhakkak canım hıc kolay degıl hala cok seviyorum cunku .oda seviyor bence ama ikimizde de inanılmaz bir inat var ve onda hatsafhada kabadayılık.ıkımızde de pohupohuna evlilik yıkacak inat son derece tavan. hep soyluyorum herseye hazırım ama o imzaya henuz hazır degılım dıye. Sızınle yazısırken bile tirtir titredım terler döktum. Ama bir yerde de dıyorsunki başa gelen çekilir gereğini yap ya sabır diyorsun.

Muhakkak canım hıc kolay degıl hala cok seviyorum cunku .oda seviyor bence ama ikimizde de inanılmaz bir inat var ve onda hatsafhada kabadayılık.ıkımızde de pohupohuna evlilik yıkacak inat son derece tavan. hep soyluyorum herseye hazırım ama o imzaya henuz hazır degılım dıye. Sızınle yazısırken bile tirtir titredım terler döktum. Ama bir yerde de dıyorsunki başa gelen çekilir gereğini yap ya sabır diyorsun.
Valla sorunların büyüklüğünü bilemiyorum canım ama sen sağlıklı karar vermiyor gibisin.Bence pişman olacağın adımlar atma.

Hic değmez inan ki. Ortada hala sevgi varsa birşeyler bitmemiş demektir . Yani yanlış anlama inat yapmak karşılıklı olarak cok yanlış konuşarak çözülebilir bazı seyler insallah guzel bir karar verirsin canim. Pisi pisine bitirme evliliğini . Hem kendisi hastaymış da. Umarım çözersiniz.

Hic değmez inan ki. Ortada hala sevgi varsa birşeyler bitmemiş demektir . Yani yanlış anlama inat yapmak karşılıklı olarak cok yanlış konuşarak çözülebilir bazı seyler insallah guzel bir karar verirsin canim. Pisi pisine bitirme evliliğini . Hem kendisi hastaymış da. Umarım çözersiniz.
Hayırlısı canım hayırlısı AMİN🙏😔

Yeni bosandim. 3 ay oluyor.

Önce internetten boşanma dilekçesi inceledim. Ona uygun bir şekilde dilekçe yazdım. Yazamıyorsanız size uyan bir çıktı alırsınız .İki taraf da imzalıyor.

Yine internet uzerinden anlasmali protokol programı indirdim. 60 tl gibi bir ücret ödedim. Orada herseyi soruyor. Böylece en ince ayrıntısına kadar eski esimle konuşmak zorunda kaldık. Hiç aklıma gelmeyen seyleri bule orada soruyor. Yine her iki taraf imzalıyor.

Sonra mahkemeye gittim. Tek başıma... Protokol ve dilekçeyi veriyorsunuz. Yaklaşık 500 tl gibi bir masraf çıkıyor. Boşanma işlemi tamamlandıktan sonra 200 kusur tl sini iade ediyorlar.

E devletten takip ediyorsunuz. Bana 2 ay sonrasına randevu vermişlerdi.

Vakti gelince hakim orada yazılanlari okuyor kabul ediyor musunuz diyor. Vs vs..

Mahkemeden 1 ay sonra 2 tarafta mahkemeye imza atmaya geliyor. Bitti gitti...

Anlasmali ise avukata gerek yok kendiniz de halledebilirsiniz.

Merhaba kızlar. Konuyu doğru yeremi actım bilemedim yalnıs olduysa özur dilerim..

Boşanma konusunda bir kac bilgiye ihtiyacım var.
Davayı ilk acan taraf hicbir hak talep edemez diye bir soylentı var bu ne kadar dogru?
Ve dava ucreti ilk etapta tam anlamıyla nekadar tutuyor? 300-500 tl arası degısıyor diyen var dogru mu? Yani ben pazartesi davayı acarsam adliyeye odeyeceğim ucret ne kadar olur acaba?Ama nette cok cüzi bir rakam okudum.
Pandemi surecinde oldugumuz ıcın süreç ne kadar uzar?karsı tarafın pek itiraz edeceğini zannetmiyorum ama akside olsa cok uzar mı bu süreç?
ben 1 yıl önce eski kocamla kendi masrafımı ödedim 200 tl falandı anlaşmalı ben açtım davayı farkeden yok istediklerini şöyle ortak anlaş 1 kere de bitiyor seni bu halde yeni bebeğiniz olmuşken boşanmamak için çabalamayan adamdan hayır gelmez

Back
X