Merhaba arkadaşlar, eşimle 2 yıldır evliyiz evliliği sürekli ablasının lafıyla onun dediklerini yaparak sürdürdüğü için boşanıyoruz. Son kez şans verdim düzelir diye bu sefer bir şeyleri sinsice arkamdan yapmaya çalıştı ablası. Eski konuları mı bilen bilir. Eşim beni hak etmediğim halde aşağılar sürekli eleştirir bir de da haksız yere kısasa kısas yapardı. İlişkide ablasına her şeyi anlatıp beni kötülediği için eşime karşı güvenim bitmişti. Boşanıyoruz ama dava günü yaklaştıkça keşke ayrılmasaydık diyorum. Bu süreçte nasıl kendinizi motive ettiniz. Gün geçtikçe özlüyor gibiyim. Ama eşim bana benim için artık yoksun dedi. Boşan git dedi. Yaptıklarını unutamıyorum. Ama bir yanım da keşke düzelse gelse konuşsak halletsek diyor. Yavaşça duygularım mantığımı ele geçiriyor. Dün gece eşimi rüyamda gördüm. Akvaryuma turuncu büyük bir balık koymuştu onu video çekiyordu. Videoyu sona koluna çevirip gösteriyordu kolu hep iltihaplı yara olmuştu böyle sinir stresten yanık gibi çıkan yaralar var ya onlardan. Bu rüyayı görünce onu özlediğimi fark ettim sabah uyanınca. Ama geri dönersem de bana eskisi gibi davranınca soğuyorum şu aralar aklım ve duygularım savaşıyor. Boşanma süreci yaşayanlar siz de neler oldu. Zamanla pişman olur muyum?