- 23 Mart 2014
- 293
- 182
- 303
- Konu Sahibi myimmortall
-
yok mu hiç cevap vericek kimseMerhaba kk üyeleri, ben anlaşmalı boşanıyorum. Anlaşmalı olarak dava açıldı haziranda mahkememiz var.
Ben ne olucak bilmiyorum, yani hakim ne sorucak boşanmamız onaylandğında elime evrak mı verilcek? Boşanma ilamı diye bişey var o nedir ? Hiç birşey bilmiyorum sizlerden yardım istiyorum
Şimdiden teşekkürler
yok mu hiç cevap vericek kimseMerhaba kk üyeleri, ben anlaşmalı boşanıyorum. Anlaşmalı olarak dava açıldı haziranda mahkememiz var.
Ben ne olucak bilmiyorum, yani hakim ne sorucak boşanmamız onaylandğında elime evrak mı verilcek? Boşanma ilamı diye bişey var o nedir ? Hiç birşey bilmiyorum sizlerden yardım istiyorum
Şimdiden teşekkürler
keşke türkçe yazsanız.pardn bnmki ceksmeli dye aclmsti karsi traktn mahkmedede ikmz bsanmk istyrz ddk
Hakim dilekceyi yaninizda okuyacak kabul ediyormusunuz diye size soracak kabul ediyorsaniz bosayacak. Sonrada bosanma ilami gelecek adresinize eger vazgecerseniz 15 gun icinde itiraz etmeniz gerekiyor.Merhaba kk üyeleri, ben anlaşmalı boşanıyorum. Anlaşmalı olarak dava açıldı haziranda mahkememiz var.
Şimdiden teşekkürler
boşanma ilamı adrese mi geliyor yoksa biz mi gidip alıyoruz?Hakim dilekceyi yaninizda okuyacak kabul ediyormusunuz diye size soracak kabul ediyorsaniz bosayacak. Sonrada bosanma ilami gelecek adresinize eger vazgecerseniz 15 gun icinde itiraz etmeniz gerekiyor.
boşanma ilamı için haber filan mı geliyor nasıl oluyor oSoruyor eminmisiniz diye?
Evet diyorsunuz karşılıklı
Sonra eşine soruyor (en azından benımkı oyle olmustu) Nekadar nafaka verebilirsin diye?
O da miktarı söylüyor.
Benim yaşadığım süreç bu kadar
Sonra boşanma ilamını almaya gidiyosun.
Kimlik falan değiştirme ozaman oluyor.
15 gün sonra gelin dediler bizeboşanma ilamı için haber filan mı geliyor nasıl oluyor o
çok teşekkürler :)15 gün sonra gelin dediler bize
Biz gidip kendimiz aldık
Adrese geliyorboşanma ilamı adrese mi geliyor yoksa biz mi gidip alıyoruz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?