Boşanma ile ilgili

myimmortall

Guru
Kayıtlı Üye
23 Mart 2014
293
182
303
Merhaba kk üyeleri, ben anlaşmalı boşanıyorum. Anlaşmalı olarak dava açıldı haziranda mahkememiz var.
Ben ne olucak bilmiyorum, yani hakim ne sorucak boşanmamız onaylandğında elime evrak mı verilcek? Boşanma ilamı diye bişey var o nedir ? Hiç birşey bilmiyorum sizlerden yardım istiyorum
Şimdiden teşekkürler

yok mu hiç cevap vericek kimse

yok mu hiç cevap vericek kimse

Hakim karşısında bir şeyler deniyor mu anlaşmalı boşanmada? Evlenmeden koca boşayacağım şimdi Ama merak ettim ben de cidden.

Soruyor eminmisiniz diye?
Evet diyorsunuz karşılıklı
Sonra eşine soruyor (en azından benımkı oyle olmustu) Nekadar nafaka verebilirsin diye?
O da miktarı söylüyor.
Benim yaşadığım süreç bu kadar
Sonra boşanma ilamını almaya gidiyosun.
Kimlik falan değiştirme ozaman oluyor.

Hakim dilekceyi yaninizda okuyacak kabul ediyormusunuz diye size soracak kabul ediyorsaniz bosayacak. Sonrada bosanma ilami gelecek adresinize eger vazgecerseniz 15 gun icinde itiraz etmeniz gerekiyor.

boşanma ilamı için haber filan mı geliyor nasıl oluyor o

Biz cekismeli baslayip anlasmaliya cevirmistik, nafaka talebim olmamisti, emin misiniz diye soruyor hakim yeniden, sonra imza atiliyor iste, benim avukatim cikista temyizden feragat dilekcesi imzalatmisti yeniden ugrasmamam icin, sonrasinda bi sey yapmiyorsun, bi sure sonra karar cikiyor, avukatin onu takip ediyor, gidip aliyorsun, bu..

Anlasmali bosanmada avukata gerek yok.
Eger cocugunuz yoksa, nafaka talebiniz de yoksa, hakim dilekceyi okuyor, kabul ediyor musunuz diye soruyor, ikiniz de kabul edince oldu da bitti masallah...

Dunyanin en kisa suren davasi sanirim.

Yasadiklarinizi bilmiyorum ama gonlumden gecen insallah barisirsiniz ve yuvaniz yikilmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…