- 27 Aralık 2017
- 1.003
- 496
- 38
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
İlk duruşmada, eşiniz de katılıp, boşanmak istediğini beyan ederse, aranızda mal paylaşımı ile , nafaka ile ilgili hiç bir sorun yoksa, her konuda anlaşma varsa, ilk duruşmada bile karar verir.Kızlar merhaba be eşime ocak ayında boşanma davası actim tabi oda bana act i 3 ay evli kaldim doğru dürüst bir günüm geçmedi toplamda 5 aylık evliyim haliyle anlaşmalı boşanamıyoruz çekişmeli boşanacağız fakat anlasmaliya donsun diye uğraştık fakat avukatlar anlaşamadı ve ben esimin soyadını bir gu n bile taşımak istemiyorum bir sürü delilik var olaylar bnim lehimde sizce çekişmeli olursa kaç ay veya yıl sürer süreç çok uzun surer mi yardımınıza ihtiyacım var
Nafaka zaten almayacağım da para istedim ama tazminat yaniİlk duruşmada, eşiniz de katılıp, boşanmak istediğini beyan ederse, aranızda mal paylaşımı ile , nafaka ile ilgili hiç bir sorun yoksa, her konuda anlaşma varsa, ilk duruşmada bile karar verir.
Taam da canim eşi konularımı oluşan bebeğimi falan düşürdü ben buna rağmen anlaşmalı istedim fakat kendisi çekişmeli istedi ikna olmuyr3 aylik evlilikte mulk edinmemissinizdir.
Neyi paylasamayip cekismeliye cevirdiniz?
Cocukta olmadigina gore avukatin gazina gelmeyin yol verin gitsin.
Calisiyorsaniz nafaka bile almazsiniz nolcak?
Altinlari esyalari bolusun bitsin gitsin.
Insallah canim biter anlasirz da çekişmeli olursa çok yıpranacağım anlasilanKuzum hiç üzülme kanun kadından yana güçlü ol hayatına geleceğine sahip çık ister aylar ister yıllar sursun sen güçlü ol
esiniz manyak mi ya bosanin kurtulun belkide bosanmak istemiyor bide bosanma davasi siz mi actinizTamam da arkadaşlar ben değil eşim para istiyor benden işin garibi bu bu yüzden çekişmeli oysa ben ne şafaklar yedim anlaşmalı boşanalım dedim çekişmeliydi karşı taraf yaptı yani paralık olan ben mi oluyorum tepkiniz neyin nesi
Ne gerekçeyle tazminat istiyor?Tamam da arkadaşlar ben değil eşim para istiyor benden işin garibi bu bu yüzden çekişmeli oysa ben ne şafaklar yedim anlaşmalı boşanalım dedim çekişmeliydi karşı taraf yaptı yani paralık olan ben mi oluyorum tepkiniz neyin nesi
kızı da dinlemek lazım o kimbilir neler söyleyecek kimse 15 gün evli kalmak istemezBenim kardesim 15 gun evli kaldi halada bosanamiyorlar kiz bi suru para istiyor evdeki tv bile istiyor eve 1 kurus para harcamadi lanet olsun buyle cikarci paraci insanlara
Ahh o 15 gun varya neler yasandi sanki 15 yil gecmis bir bilseniz walla hic bisey yoktu bazi insanlar evlilgi kaldiramiyorkızı da dinlemek lazım o kimbilir neler söyleyecek kimse 15 gün evli kalmak istemez
3 ayda ne cektinizde tazminat istiyorsunuz? Avukata bile gerek yoktu anlaşma protokolünü yazıp imzalasaydınız kendi aranızdaKızlar merhaba be eşime ocak ayında boşanma davası actim tabi oda bana act i 3 ay evli kaldim doğru dürüst bir günüm geçmedi toplamda 5 aylık evliyim haliyle anlaşmalı boşanamıyoruz çekişmeli boşanacağız fakat anlasmaliya donsun diye uğraştık fakat avukatlar anlaşamadı ve ben esimin soyadını bir gu n bile taşımak istemiyorum bir sürü delilik var olaylar bnim lehimde sizce çekişmeli olursa kaç ay veya yıl sürer süreç çok uzun surer mi yardımınıza ihtiyacım var
Taam da canim eşi konularımı oluşan bebeğimi falan düşürdü ben buna rağmen anlaşmalı istedim fakat kendisi çekişmeli istedi ikna olmuyr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?