- 20 Eylül 2017
- 950
- 1.360
- 63
- Konu Sahibi Derya gzntp27
-
oh be anlayan biri çıktı sonunda bebeğim oldudayak yemekten kalbi düşüneler çektim vucuduunher yerinde morluk vardı gerek sopa gerk eline ne geçtiyse vurdu en sonunda dayanamadım gittim dava actim bu defada çekişmeli istyr yıpranma payı olarak par istemiş ben deistedim bu kadar küçüuldukten sonreBen de ayni durumdayım çekişmeli davam ve ben avukata parasını peşin verdim.
Kurtulup kurtulamayacağım ya da ne zaman kurtulacağım belli değil ama bu burdaki kadınların dediği gibi paragözlülükten ya da açgözlülükten değil.
Bence hiçbir kadının sevmediği adamın soyadını taşımak istemez ama bazen şartlar bunu gerektirir.
Burdaki bazı kadınlar hemen sagolsunlar önyargı ile 3 ayda ne tazminatı diyorlar.
Sanki o evde yaşayan kendileriymiş gibi.
Ki birçok bayan para için evlenip para için evli kalabiliyor.
Kendim için diyorum derdim para olsa adamı boşamaz parasını yerdim demek ki herşey sizin o baktığınız pencerede görünenler gibi değil.
Rabbim bizim gibi durumda olanlara yardim etsin.
İnş boşanırsınız bir an önce ayrıca adamlar her halti yesin sonra da hemen ikinciyi alsın yaptıkları yanlarına kar kalsın oldu bu ülkede dul adam hemen kadınların gözdesi olur da dul kadına malesef farklı bakılır ki kaynanalar kolaylıkla boşa bunu sana kız mi yok diyerek de oğulları gaza getirirler.
Kısaca vazgeçmeyin ama sureci de kafaniza takmayın aman aman bir mebla ya da tazminat beklemeyin.
Çünkü karsi taraf da yolunu bulacak para vermemek için.
Dayak yemekten kalbi durdu canimOkumamustim kusura bakmayin.
Dovdu mu sizi pislik, nasil oldu da dustu bebek?
Cok uzuldum, basiniz sagolsun
Yipranmis:)Ne gerekçeyle tazminat istiyor?
Kiyamam vallahi cok uzuldum.Dayak yemekten kalbi durdu canim
Manyakmış hakikaten.Yipranmis:)
Evleneli 1 sene olmamissa zaten anlasmali bosanamazsiniz, anlasma yapsaniz bile.Taam da canim eşi konularımı oluşan bebeğimi falan düşürdü ben buna rağmen anlaşmalı istedim fakat kendisi çekişmeli istedi ikna olmuyr
oh be anlayan biri çıktı sonunda bebeğim oldudayak yemekten kalbi düşüneler çektim vucuduunher yerinde morluk vardı gerek sopa gerk eline ne geçtiyse vurdu en sonunda dayanamadım gittim dava actim bu defada çekişmeli istyr yıpranma payı olarak par istemiş ben deistedim bu kadar küçüuldukten sonre
darp raporun var degıl mı ?Dayak yemekten kalbi durdu canim
Döverken yipranmistir tabii adamoh be anlayan biri çıktı sonunda bebeğim oldudayak yemekten kalbi düşüneler çektim vucuduunher yerinde morluk vardı gerek sopa gerk eline ne geçtiyse vurdu en sonunda dayanamadım gittim dava actim bu defada çekişmeli istyr yıpranma payı olarak par istemiş ben deistedim bu kadar küçüuldukten sonre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?