Boşanma imtihanim:((((

Yani en az 1 yıl di mi cani

Canim benim ya beni anladim ya co teşekkür ederim sana

1 yıl evlilik süresi dolmadan hem anlaşmalı hem de çekişmeli boşanma davası açılmaz. Sadece şiddetli geçimsizlik olarak ve her iki tarafında şahitleri olacak şekilde dava açılır. Çekişmeli dava açarsınız ama mahkemesi 1 sene dolduktan sonra başlar

ispatınız varsa 3.duruşmada biter
7-8 ayda biter
uzaktan arkadaşımın şiddette olayı ispatı vardı
yaz tatili dönemi adli tatil dahil 7 ayda bitti

eğer şiddet aldatma varsa alın böyleleri zarar görmeli
aileleri de anlamalı ki paşam oğlum ağam oğlum dememeli
insan gibi davran oğlum demeli, şiddet yanlısı kişilerin sorununu ailede görüyorum

ben ilk evliliğim bitince kızlık soyadımı boşandığım gün almıştım. aynı gün 3-4 saat sonra nufustan değiştirdim kimliğimi de.
memurlara güzelce rica edersen kararı yazıp imzalatıp veriyorlar. bir taksi tutup memurla beraber gidip yazıyı veriyorsun. kimliği yeniledikten sonra tekrar memuru işyerine bırakıyorsun. bende devlet memuruyum o işleri biliyordum. böyle böyle yaparız dediğimde birşey demediler kabul ettiler. 2 ay çok uzun bir süre. ben 1 gün daha o soyismiyle kalsaydım kafayı yerdim.

3 aylık evlilikte boşamıyorlar sanırım ondan çekişmeli oluyor olabilir mı? En az 1sene evli kalmanız gerekiyor diye biliyorum.
Ne yaşandı ki 3 aylık evlilikte?

Cocuk yokmus neyin tazminati,evlilikte necekildiyse iki tarafta kendine gore ben cok cektim diye dusunur,tabiki yinede ne cektiginizi siz daha iyi bilirsiniz,ama ayrilirken hele cocuk yoksa para koparmaya bakanlara hayret ediyorum
Konu sahibi eşinden gördüğü şiddet sebebiyle bebeğini kaybetmiş.

Aklımda bulunsun boşanır boşanmaz yapacağım ilk iş.
İyi ki var kk kulübü :)

Cok uzun sürmez o zaman eşimin şiddet yanlışı olduğuna dair başka vukuatları ve başka mahkemeleri de var üstelik 12 yıl psikolojik tedavi gormus onların d a ispatı var

3 ayda 30 yıl omrum gitti

Neden tazminat istiyorsun
Yıllarını versençocuğun olsa neyse
Kadınların butür durumları fırsat görmesine karşıyım çok saçma gururlu olun

Arkadasim 6 aylik evliyken bosanma davasi acti,kiz tarafi pek cok sey istedi hepsini kabul etti bu nedenle anlasmaliya dondu. Avukatiniz da sizi dogru sekilde yonlendiirir umarim. Cok gecmis olsun

Neden tazminat istiyorsun
Yıllarını versençocuğun olsa neyse
Kadınların butür durumları fırsat görmesine karşıyım çok saçma gururlu olun

Neden istemesin ?

Çocuğunu doğuramamış, çünkü hayvan kocası kızı döverken kızın karnındaki bebeğini öldürmüş.

daha ne yapacaktı tazminat istemek için. kız en acı şeyi yaşamış.

tazminat istemek için ikinci bebeğinin ölmesini mi beklemeliydi ?

Cocuk yokmus neyin tazminati,evlilikte necekildiyse iki tarafta kendine gore ben cok cektim diye dusunur,tabiki yinede ne cektiginizi siz daha iyi bilirsiniz,ama ayrilirken hele cocuk yoksa para koparmaya bakanlara hayret ediyorum

Hay ağzına sağlık. Çoluk çocuk yoksa kurtulmaya, hayatınıza biran önce kaldığınız yerden devam etmeye bakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…