- 18 Ağustos 2017
- 162
- 58
- 13
- Konu Sahibi madamdaisy
boşanma isteğinizi karşı tarafa nasıl söylediniz ben nasıl boşandınız anlatabilir misiniz 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence senin eşin boşanma isteğinden anlayacak birisi değil sen direk evi terket ailenin yanına yerleş ve boşanma davası aç.boşanma isteğinizi karşı tarafa nasıl söylediniz ben nasıl boşandınız anlatabilir misiniz![]()
Asla öyle bişey demez düğünden önce babamgille gittim 2 gün dönmeyeceğim dedim babamı aradı durdu geri yollayın diye böyle yaptığında babam da ben zaten evimde dul istemiyorum dedi o 2 gün beni zindan etmiştiKaçıncı aynı konu?
Boşanmak istiyorum dediğinde,hadi güle güle diyecek yapıdaysa,söyle ve evine dön hemen.
Çekişmeli davalarda 4-5 sene de sonuçlanan oluyormuş 4-5 sene boşanmayı mı bekleyeceğimBence senin eşin boşanma isteğinden anlayacak birisi değil sen direk evi terket ailenin yanına yerleş ve boşanma davası aç.
Açık olana o,pu gözüyle bakıyor derseniz hakim o kadar uzatmaz.Çekişmeli davalarda 4-5 sene de sonuçlanan oluyormuş 4-5 sene boşanmayı mı bekleyeceğim
Beni evden bile çıkarmaz annesigile söylediğinde de annesigil asla babamın evine yollamazlar babam da gitsem kabul etmez"Ben boşanmak istiyorum. Kapan şeklinde baskılarından yorulduğum yetmezmiş gibi üstünde hakaret ve şiddetini de çekemem. Evlilik yapmak için çok küçükmüşüm ve hata etmişim, çok pişmanım seninle evlendiğime. Ben ne bana, ne düşüncelerime saygı duymayan bir insanla yapamam. Senin ne bana hakarete, ne şiddete ne de Allah ile benim aramda olan dinime karışmaya hakkın var. Süreci zorlaştırma, ikimiz de güzelce yolumuza devam edelim." gibi bir şeyler söyleyebilirsin. Ama anlar mı bilmiyorum.
Bi daha şiddet uygularsa gidip darp raporu alacağım ondan gizliAçık olana o,pu gözüyle bakıyor derseniz hakim o kadar uzatmaz.
Size şiddet uyguluyor bu adam,sözlü ,fiziksel farketmez.
Amacın gerçekten boşanmaksa git aç davanı,ama buradan bakınca hiç öyle görünmüyorsun kusura bakma da.
Bu yaşta evlenecek hatta kaçacak kadar cesareti olanın bi zahmet boşanacak gözü de olsun ama.
Başka bir akraban var mı sana kol kanat gerebilecek en azından çalışırken yanında kalabileceğin en azından açıktan liseyi bitirene dek? Direkt öyle bir akrabana git ve böyle bir mesaj at. Hatta "Artık beni korkutuyorsun ve bu yüzden bunları yüz yüze konuşamıyorum." de sanmam ama belki utanır bir kadına şiddet uygulamaktan.Beni evden bile çıkarmaz annesigile söylediğinde de annesigil asla babamın evine yollamazlar babam da gitsem kabul etmez
Açıktan üniversite okuyorum çok şükür lise bitti maalesef yok kime gitsem aklını çelerler ayrıca karı koca arasına girmek istemez kimseBaşka bir akraban var mı sana kol kanat gerebilecek en azından çalışırken yanında kalabileceğin en azından açıktan liseyi bitirene dek? Direkt öyle bir akrabana git ve böyle bir mesaj at. Hatta "Artık beni korkutuyorsun ve bu yüzden bunları yüz yüze konuşamıyorum." de sanmam ama belki utanır bir kadına şiddet uygulamaktan.
Aynı evde yaşamadıktan sonra ha bir sene ha beş sene ne fark eder ki sen o adamdan kurtulmaya bak bir an önce.Çekişmeli davalarda 4-5 sene de sonuçlanan oluyormuş 4-5 sene boşanmayı mı bekleyeceğim
Açıktan üniversite okuyorum çok şükür lise bitti maalesef yok kime gitsem aklını çelerler ayrıca karı koca arasına girmek istemez kimseeşimin ailesi doğulu kendi tarafım çekiniyor doğulular diye
Akşam geldiğinde sakin sakin konuşmayı deneyeceğim bilmiyorum belki şaşırtır insafa gelir sen bilirsin der Allah yardımcım olsunAynı evde yaşamadıktan sonra ha bir sene ha beş sene ne fark eder ki sen o adamdan kurtulmaya bak bir an önce.
Onları da araştırdım en fazla 3 ay kalınıyormuş oralarda imkanım olsa şehir değiştirirdimKadin siginma evi var
Sana orda zararda veremez
İnşallah yarın kocamdan dayak yedim diye konu açmazsın yazdıklarına göre bu konuşmadan anlayacak biri gibi durmuyor.Akşam geldiğinde sakin sakin konuşmayı deneyeceğim bilmiyorum belki şaşırtır insafa gelir sen bilirsin der Allah yardımcım olsun
Bunu ben baya araştıracam eminim seviyorum ayaklarına yatacak iftira atılmasından korkuyorum başkası var kesin diyeBaska bir sehirdekine gidebiliyorsun
6 ay ayrica..
Yemek su yatacak yer kisisel ihtiyaclara kadar veriyorlar
3 aydan sonrada sokaga atmiyorlar aylik 1.5 bin alsan
3 aydaki parayla bir ev tutarsin
Kimseye hesap vermek zorunda degilsin o kadin siginma evine gidersen polisten bilr bilgi alamiyorlar . Kadin siginma evlerinin yeri gizli tutuluyor. Ankara istanbul izmir gibi bi yere gidersen imkanin cok olur is ev yasanti tarzi olarak eger ailemde istemez doyosan git kendine yeni hayat kur.Bunu ben baya araştıracam eminim seviyorum ayaklarına yatacak iftira atılmasından korkuyorum başkası var kesin diye