Boşanma isteğini karşı tarafa söyleme

Canım önce ailen ile görüş öyle konuş eşinle. Senin eşin normal bir insan değil. Ailene olanı biteni sana vurduğunu herşeyi anlat. Mutlaka kabul eder.

Baba evine git. Ya bazi insanları anlamiyorum seni istemeyeni sende istemeyecen kadin olsun erkek farketmez seni istemiyeni nasıl yaninda durur gidene asfalt dökerim hemde cok hizli gitsin.

BABAMı aradım geleceğim dedim böyle böyle dedim sen abartıyorsun dedi

Sen kararlı duramıyorsun ki.Gidicen babana sokağamı atıcan diycen giricen eve.Konuşucam diyorsun sonra kendi kendine bahaneler sıralıyorsun.Bir sürü konu açtın.Herkes aynı şeyi söylüyor.Hep o olmaz bu olmaz diyorsun.Bu durumda yapacak bişey kalmıyor malesef.Başka verecek akıl kalmadı çünkü.Yine diyorum dön baba evine.

Bak canim senin o kocadan adam olmaz doğulu falan diyosun onlar anne babalarinin sozuyle yaşar bide anladigim kadarıyla kişilikte oturmamis hazır çocuk falan yokken çık o evden kadın sığınma evine git devlete sigin ailen istemezsede calisirsin bı şekilde düzenini kurarsin güçlü ol yaptın bı hata duzeltmeye çalış yoksa ömrün hep dayakla geçecek lütfen çık hemen o evden kac sığınma evine git

Bak canim senin o kocadan adam olmaz doğulu falan diyosun onlar anne babalarinin sozuyle yaşar bide anladigim kadarıyla kişilikte oturmamis hazır çocuk falan yokken çık o evden kadın sığınma evine git devlete sigin ailen istemezsede calisirsin bı şekilde düzenini kurarsin güçlü ol yaptın bı hata duzeltmeye çalış yoksa ömrün hep dayakla geçecek lütfen çık hemen o evden kac sığınma evine git

boşanma isteğinizi karşı tarafa nasıl söylediniz ben nasıl boşandınız anlatabilir misiniz :KK43:
Eski konularina da baktim da nasil bir aileye dusmusdun sen ya.ama illaki evlenmeden once sinyal vermistir esin ve ailesi kapanma konusunda.hic mi anlamadin.benim esimin ailesinde de herkes kapali tek bir acik bile yok.sulalefeki tek acik benim.fakat evlenmeden once esime olur da ileride degil kapanmak ailenden ya da senden kiyafetlerime ya da yadam tarzima karsi en ufacik bir ima duyarsam butun gemileri yakarim dedim.esimin cevabi merak etme sen kapansan ben acarim kapali es istemiyorum ben esimle her ortama girebilmeliyim yeri gelecek denize godecegiz yeti gelecek 2 kadeh birsey icecegiz oldu.bir tek esim o sekilde dusunmuyor sulalesinde.bizim yadam tarzimiz ailesinden cok cok farkli.denize gideriz bikinimi giyerim.yeri gelir birlikte icer cozuturuz yeri gelir askilimi mini sortumu etegimi giyerim ve allah icin ne ailesinden ne de edimden en ufacik bir soz dahi duymadim.ama bu benim edimden kaynaklaniyor.sadece bir kere ilk evlendigimizde balayina gidecegiz antalyaya.kaynabamgile ugradik yola cikmadan.valizin biri evde kalmisti.gecc kalmayalim cikalim sortlar bikiniler orada daha onu alacagiz dedi esim.gorumcem sasirdi denize girecek misiniz dedi.esim de denize girmeyeceksek niye gidiyoruz dedi.este bitiyor olay canim.mesela ben yanlarinda askiliyla sortla gezerken eltime bu konuda her turlu lafi soyleyebiliyorlar ki kendisi kapali.bir gun bana ne kadar sanslisin sirf x (esi)istiyor diye kapaniyorum her gun ac desin diye bekliyorum demisti.10 yildir evliyim 10 yildir degisen birsey olmadi eltimin hayatinda.o yuzden kac yil gecerse gecsin esinin kafa degismedikce hicbir sey degismez.kac kurtul yol yakinken.bu arada kapali arkadaslar kizmasin lutfen bu konular hassas konular cunku.nasilki bir insanin zorla kapatilmasina karsiysam zorla acil denilmesine de karsiyim.kimse kimseyi zorlayamaz hic bir konuda

Ailen kabul etmiyor, sahip cikmiyor, isin gucun yok, yaşın 18, ne yapacaksin yavrum sen? Gosterecek yol bulamıyorum, ilk defa boyle bi yorum yaziyorum..:KK43:
Buyuk şehirde misin? Siginma evlerini arastirdin mi hic? Destek olabilecek hic bi yakinin yok mu, bi ogretmenin filan?

Kadın sığınma evine gidebilirsin. Onlar is imkani konusunda da yardimci olurlar muhtemelen. Boşanma da mecbur çekişmeli olacak esin istemeyecek.

Sen de bir alemsin. :confused:Simdi bastan beri actigin konularin adina bakiyorum da;

"Evden kacmak istiyorum."
"Evlilik icin saglik raporu"
"Hem firin hem mikrodalga"
"Universiteye gitmek istemiyorum"
"Keske evlenmeseydim"
"Sorun ustune sorun cildiriyorum"
"Esimden sogudum"
"BOSANACAGIM KESIN KARARIM"

Ve simdi de
"Bosanma istegini karsi tarafa soyleme" :confused:

Sadece 3-5 ay icinde bu kadar hayati kararlari 18 yasinda vermek ne kadar tehlikeli. Bari simdi bir daha kesin karar ver ve bosan artik, rahatla yani. Bitsin bu dram

Sen de bir alemsin. :confused:Simdi bastan beri actigin konularin adina bakiyorum da;

"Evden kacmak istiyorum."
"Evlilik icin saglik raporu"
"Hem firin hem mikrodalga"
"Universiteye gitmek istemiyorum"
"Keske evlenmeseydim"
"Sorun ustune sorun cildiriyorum"
"Esimden sogudum"
"BOSANACAGIM KESIN KARARIM"

Ve simdi de
"Bosanma istegini karsi tarafa soyleme" :confused:

Sadece 3-5 ay icinde bu kadar hayati kararlari 18 yasinda vermek ne kadar tehlikeli. Bari simdi bir daha kesin karar ver ve bosan artik, rahatla yani. Bitsin bu dram
vay arkadas konulara bak sen :KK53: 18 yasinda hemde

18 ağustosta daha evden kaçıcam demiştin
Daha 3 ay olmadan neler yaşıyosun
Bu Kadar hızlı gitme istersen
:(

Merak ettim soyleyebildiniz mi bosanmak istediginizi? M madamdaisy
Söyledim dün akşam evden işe işten eve geliyorum başkasının namusunda gözüm yok cebine her gün parayı koyuyorum Yemen içmen yerinde açıktan okutuyorum daha ne istiyorsun dedi ? Neyi eksik yapıyorum dedi. Kafa yapımız uyuşmuyor istemediğim şeyleri diretiyorsun ben örtünmek istemiyorum hayatımda ki bazı kararlara saygı duymanı istiyorum dedim o da özür dilerim bilmediğin çok şey var dikkatli olurum boşanmak diye bişey yok sil aklından dedi seni seviyorum dedim ben sevmiyorum artık pişmanım evlendiğim için dedim daha erkeniz bunalımdasın saçmalama dedi uzatmak istemedim artık laf anlatmaktan yorulmuştum gittim odanın kapısını kilitledim yalnız yattım

Back
X