- 20 Ocak 2023
- 227
- 619
- 18
- Konu Sahibi BeatrixKiddoo
Merhabalar, 6 yıllık evliyim. 1.5 yaşında kızım var. Çalışan ve aile desteği de olan bir kadınım.Buraya yazma sebebim yaşadıklarımı kimseye anlatamamak. Eşimle severek evlendik. Şimdi ise boşanmayı dusunmedigim tek gün yok. Eşimle aramızda kültürel fark çok büyük. En önemlisi de hayat enerjimiz çok farklı. Resmen enerjimi emiyor. Bir gün yüzü gülse öteki gün hep asik. Nemrut, dengesiz bir adam. Hiçbir ortama beraber girilmiyor. Dengesiz. Evdeki karar mekanizması benim. O ise sürekli onu bunu cekistiren, hiç çalışmamış, dünyadan tamamen birhaber ama fesatlikta dünya markası olan bir annenin oğlu. Bazen onu o kadar çok taklit ediyor ki. Kız kardeşi ise hayal dünyasında yaşayan, 40 yasinda ama 5 yaşında çocuk gibi davranan avarenin teki. Çocuk olana kadar arada tatil vs idare ediyorduk. Ama çocuktan sonra hiç çekilmez hale geldi. Benim ailem onu başından beri istemedi. Sorun şu ki boşanma arzumu vs herşeyi biliyor, ayrı yatıyoruz vs vs ama kızına çok düşkün. Kötü alışkanlığı yok. İki tarafta öyle aldatacak tipler degiliz. Ama benim hayatıma hep negatif etkisi. Maddi manevi. Aşk yok, tutku yok, ortak paylaşım yok. Bitmiş evlilik, ama kızım var. Ona çok düşkün. Bosansam tekrar bir birliktelik istemem. Kızımın yüzünü yere egdirmem ama bu adamla yaşamaya da tahammülüm yok.