Boşanma, kafam karışık.

Terapiyle düzelebilirsiniz. Çünkü evliliğin temelini sarsacak problemleriniz yok. Ayrıca evlenince çocuğun yüzü neden eğilsin ki? Çocuklarım herşeyden önce gelir o tamam.
Sevebileceğimiz biri çıkarsa da değerlendiririm neden olmasın.

Merhabalar, 6 yıllık evliyim. 1.5 yaşında kızım var. Çalışan ve aile desteği de olan bir kadınım.Buraya yazma sebebim yaşadıklarımı kimseye anlatamamak. Eşimle severek evlendik. Şimdi ise boşanmayı dusunmedigim tek gün yok. Eşimle aramızda kültürel fark çok büyük. En önemlisi de hayat enerjimiz çok farklı. Resmen enerjimi emiyor. Bir gün yüzü gülse öteki gün hep asik. Nemrut, dengesiz bir adam. Hiçbir ortama beraber girilmiyor. Dengesiz. Evdeki karar mekanizması benim. O ise sürekli onu bunu cekistiren, hiç çalışmamış, dünyadan tamamen birhaber ama fesatlikta dünya markası olan bir annenin oğlu. Bazen onu o kadar çok taklit ediyor ki. Kız kardeşi ise hayal dünyasında yaşayan, 40 yasinda ama 5 yaşında çocuk gibi davranan avarenin teki. Çocuk olana kadar arada tatil vs idare ediyorduk. Ama çocuktan sonra hiç çekilmez hale geldi. Benim ailem onu başından beri istemedi. Sorun şu ki boşanma arzumu vs herşeyi biliyor, ayrı yatıyoruz vs vs ama kızına çok düşkün. Kötü alışkanlığı yok. İki tarafta öyle aldatacak tipler degiliz. Ama benim hayatıma hep negatif etkisi. Maddi manevi. Aşk yok, tutku yok, ortak paylaşım yok. Bitmiş evlilik, ama kızım var. Ona çok düşkün. Bosansam tekrar bir birliktelik istemem. Kızımın yüzünü yere egdirmem ama bu adamla yaşamaya da tahammülüm yok.
Ee ne bekliyorsun. Bütün hersey bitmiş. İki tarafta ebeveynliktwn vazgeçmeyecekse bitirin

Merhabalar, 6 yıllık evliyim. 1.5 yaşında kızım var. Çalışan ve aile desteği de olan bir kadınım.Buraya yazma sebebim yaşadıklarımı kimseye anlatamamak. Eşimle severek evlendik. Şimdi ise boşanmayı dusunmedigim tek gün yok. Eşimle aramızda kültürel fark çok büyük. En önemlisi de hayat enerjimiz çok farklı. Resmen enerjimi emiyor. Bir gün yüzü gülse öteki gün hep asik. Nemrut, dengesiz bir adam. Hiçbir ortama beraber girilmiyor. Dengesiz. Evdeki karar mekanizması benim. O ise sürekli onu bunu cekistiren, hiç çalışmamış, dünyadan tamamen birhaber ama fesatlikta dünya markası olan bir annenin oğlu. Bazen onu o kadar çok taklit ediyor ki. Kız kardeşi ise hayal dünyasında yaşayan, 40 yasinda ama 5 yaşında çocuk gibi davranan avarenin teki. Çocuk olana kadar arada tatil vs idare ediyorduk. Ama çocuktan sonra hiç çekilmez hale geldi. Benim ailem onu başından beri istemedi. Sorun şu ki boşanma arzumu vs herşeyi biliyor, ayrı yatıyoruz vs vs ama kızına çok düşkün. Kötü alışkanlığı yok. İki tarafta öyle aldatacak tipler degiliz. Ama benim hayatıma hep negatif etkisi. Maddi manevi. Aşk yok, tutku yok, ortak paylaşım yok. Bitmiş evlilik, ama kızım var. Ona çok düşkün. Bosansam tekrar bir birliktelik istemem. Kızımın yüzünü yere egdirmem ama bu adamla yaşamaya da tahammülüm yok.
Asıl aşk, tutku, ortak paylaşım, sevgi birincil etkenler.kötü alışkanlık falan filan sonraki aşama.birinci aşamayı geçemezsen ikinci hiçbir anlam ifade etmez.

Bu egdirme işine çok takilmissiniz. Anne ve baba ayrı olduğunda o çocuklar büyüyunceye kadar sorun ediyorlar. Niye benim annem babam arkadaşlarımınki gibi beraber değil diye uzuluyorlar.Mahsunlasiyorlar. Kelimeye takılmayın. Benim anlattığımin özü bu değil.Ayrintida bogulmayalim. Çünkü fikirleriniz değerli. Ben tekrar evlenmem o ya da bu nedenle. Ev arkadaşlığını surdursem mi gitsem mi???

Bu egdirme işine çok takilmissiniz. Anne ve baba ayrı olduğunda o çocuklar büyüyunceye kadar sorun ediyorlar. Niye benim annem babam arkadaşlarımınki gibi beraber değil diye uzuluyorlar.Mahsunlasiyorlar. Kelimeye takılmayın. Benim anlattığımin özü bu değil.Ayrintida bogulmayalim. Çünkü fikirleriniz değerli. Ben tekrar evlenmem o ya da bu nedenle. Ev arkadaşlığını surdursem mi gitsem mi???
eşinizle uyumlusunuz bence gitmeyin bir yere.

Bu evliliğin oluru yok mu, ortada sadakatsizlik vs yok, başta neler için sevdiyseniz o özellikler duruyor di mi, yeniden sevmeyi deneyin, hatalar da tek taraflı değildir, karşılıklı özveri, fedakarlık bu evliliği düzeltir g

eşinizle uyumlusunuz bence gitmeyin bir yere.
Ben fake hesap değilim. Gerçekten bir problemim var. Ve yazmak istedim. Sizin gibilerin amacı belli. İlgi çekmek, saldirmak.İnsan gibi cevap veriyorum. Evet çok haklısınız, en haklı sizsiniz. Postumu yavaş yavaş terkedin lütfen. Kesin buna cevap yazar şimdi. Çok haklısınız, kimse bilmez en iyi siz bilirsiniz. Oldu mu?

Yaptığınız çok bencilce. Severek evlenmissiniz. Esinize dair şikayetleriniz onceden de vardır sonucta 6 yıllik evlisiniz kiziniz birbucuk yasında. Madem bosanacaktiniz cocuk yapmayacaktinız. Şu saatten sonra bosanmak bencilce olur yazik degilmi cocuga ve eşinize. Onlar neden birbirinden ayrı kalsın sizin bencilliginiz yuzünden. Esinizin yerinde olsam velayeti almak icin baya ugraşırdım. Aksi halde buyük haksizlık.

Tersi olsa yine derdim koca gelip seni artik sevmiyorum sogudum dese o da bencillik olur.

Bosaninca ölüyor mu bu kocalar yeryüzünden mi siliniyor anlamıyorum ki neden babasız kalsın?

Anlatırsınız iki medeni insan gibi yetişkinler ayrılabilir, ayrı hayatlara devam edebilir ama biz hala senin annen\babaniz vb. diyerek. Mutsuz evlerdeki o negatif enerji çocukları etkilemiyor mu sanıyorsunuz, bir tek sizi mi etkiliyor?

Ayrıca hayatınıza tekrar biri girse neden kızınızın başı öne eğilsin?
Ama haftada bir ayda bir gorecek. Hergun gormekten mahrum kalacak sonuçta. Zor degilmi siźce de. Madem oule babaya versin cocugu kendisi haftada bir gorsun. Çok problem değil madem. Sogudum deyip bosanmak bence bencillik. Yapmasaydi cocuk madem bosanacakti onca yil bellidir zaten bosanacağı. Yazık değil mi cocuğa ve babaya

Ama haftada bir ayda bir gorecek. Hergun gormekten mahrum kalacak sonuçta. Zor degilmi siźce de. Madem oule babaya versin cocugu kendisi haftada bir gorsun. Çok problem değil madem. Sogudum deyip bosanmak bence bencillik. Yapmasaydi cocuk madem bosanacakti onca yil bellidir zaten bosanacağı. Yazık değil mi cocuğa veşim de değişen birşey yok.

Ama haftada bir ayda bir gorecek. Hergun gormekten mahrum kalacak sonuçta. Zor degilmi siźce de. Madem oule babaya versin cocugu kendisi haftada bir gorsun. Çok problem değil madem. Sogudum deyip bosanmak bence bencillik. Yapmasaydi cocuk madem bosanacakti onca yil bellidir zaten bosanacağı. Yazık değil mi cocuğa ve babaya
Başta bütün problemi eşinin ailesi sanmış, onlar el çekince asıl problemin koynunda olduğunu anlaması uzun sürmemiş, klasik.

Elim kayıyor o yüzden fazla alintiliyorum. Haklisiniz. O böyle bir insandı. Ben iyi taraflarına tutundum. Ama şimdi soldum. Ama onun veya kızımın suçu yok. Bir insanı kendi olduğu için suçlamak da saçma. Ama kendimi suclamakla da olmuyor.

Bizde gecen bir arkadaşımla buna benzer bir konuşma yaptık. O da eşiyle aralarındaki farktan bahsedip, zamanında bunu görmediği için kendini suçluyor. Ve aynı ikilem; bir kez yaşanılan hayatı sırf çocuk için bu şekilde sürdürmek mi yoksa ayrılmak mı
Bence bu çok zor bir karar. Çocuk olduğu için önce tüm yollar denenmeli diye düşünüyorum. Ve çocuk küçükken eşler arasına genelde mesafe giriyor.
Ve bence en büyük mesele boşanma sonrası erkeklerin çoğunun çocuktan da boşanmış gibi davranması, kadınların kaygısı bu ve bu kaygı temelsiz değil. Ben öğretmenim, boşanmış velilerimin çoğunda babalar çocuklarını aramıyor, görüşmüyor. Evlilikte çok ilgili olsalar dahi boşanma sonrası o ilgi kalmıyor. Bu forumda da buna benzer çok konu var. O yüzden boşanmayı isteyip ama çocuğu düşünüyorum diyen çok kişi var. Asla da çocuğun bahane olduğunu düşünmüyorum.
Babanın çocuğu ile düzenli görüşecegi,maddi manevi sorumluluklarıni yerine getirdiği bir boşanmadan emin olan bir kadının bosanmasi çok daha kolay

Başta bütün problemi eşinin ailesi sanmış, onlar el çekince asıl problemin koynunda olduğunu anlaması uzun sürmemiş, klasik.
Tam olarak bu👏👏👏Tek farkla onlar el çekmedi, o gurur yok onlarda. Benim de hatalarım vardır ama kv, görümce konusunda değil. Anlatsam ooo. Ama konu karışmasın.

Bizde gecen bir arkadaşımla buna benzer bir konuşma yaptık. O da eşiyle aralarındaki farktan bahsedip, zamanında bunu görmediği için kendini suçluyor. Ve aynı ikilem; bir kez yaşanılan hayatı sırf çocuk için bu şekilde sürdürmek mi yoksa ayrılmak mı
Bence bu çok zor bir karar. Çocuk olduğu için önce tüm yollar denenmeli diye düşünüyorum. Ve çocuk küçükken eşler arasına genelde mesafe giriyor.
Ve bence en büyük mesele boşanma sonrası erkeklerin çoğunun çocuktan da boşanmış gibi davranması, kadınların kaygısı bu ve bu kaygı temelsiz değil. Ben öğretmenim, boşanmış velilerimin çoğunda babalar çocuklarını aramıyor, görüşmüyor. Evlilikte çok ilgili olsalar dahi boşanma sonrası o ilgi kalmıyor. Bu forumda da buna benzer çok konu var. O yüzden boşanmayı isteyip ama çocuğu düşünüyorum diyen çok kişi var. Asla da çocuğun bahane olduğunu düşünmüyorum.
Babanın çocuğu ile düzenli görüşecegi,maddi manevi sorumluluklarıni yerine getirdiği bir boşanmadan emin olan bir kadının bosanmasi çok daha kolay
Bir de o durumda ben şehir değiştireceğim. İşler iyice karışacak.

Tam olarak bu👏👏👏Tek farkla onlar el çekmedi, o gurur yok onlarda. Benim de hatalarım vardır ama kv, görümce konusunda değil. Anlatsam ooo. Ama konu karışmasın.
El çekmemelerinin nedeni hala aynı evdeki olabilir. Onlara da size davrandığı gibi davranıyorsa.. Yani, ne gidiyor ne kalıyor adam. Sorun çözme taraftarı da değil pek. Bana dokunmayın naparsanız yapın kafasına girmiş.

Uzun surmeyip koca 6 yil. Cocugu versin babasına madem cekolsin aradan bosansın. Cidden yazık gunah yani
Hanımefendi benden benim ölümü cignemeden kimse çocuğumu alamaz.Siz kendi cocuklarinizi arzu ettiginize dağıtabilir siniz. Belli ki niyetiniz de var. Konuyu trolleyecek gereksizlere ihtiyacım yok. Gidin başka yerde öfkenizi kusun. Ciddiyim.

Back
X