- 1 Şubat 2021
- 23
- 13
- 38
- Konu Sahibi Yengeckiziyimben
-
Kendimden o kadar çok utanıyorum ki nasil aciz bir inSan olmuşum ki ben ne halde olduğumu görmüyorum.Eşiniz böyle iken çocuk için doktora gitmeniz çok enteresan
Şaşırmadım. Ne yazık ki yengeç Burcu her zaman duygusal davranır mantık onlar için çok uzak ve sonuç hüsran hayal kırıklığıKendimden o kadar çok utanıyorum ki nasil aciz bir inSan olmuşum ki ben ne halde olduğumu görmüyorum.
Ablamda boşandı. Biz iki kizkardesiz ailem karşı çok suçlu hissediyorum kendimi. Ablamin başından geçenlerden sonra bende onlarin karşısina böyle çıkamam diyorum. Biliyorum benim yanimda olucaklar desteklerini esirgemiycekler ama onlarda yine üzülecekOnda tutunduğunuz bi yan var mı?
Bunca olumsuzluk içinde devam etme motivasyonu nereden kaynaklanıyor onu merak ettim
Yazik yapacaginiz cocuga .Adsm agziyka soyluyor.Siyah posetleriyke mutluluklar dile .Adam hayatini yasayip evin maddi manevi yukumluluklerini sana vermis .Tek basina daha mutlu olursun emin ol .Herkese iyi geceler.. Yaklaşık 2.5 senedir evliyim. 2 yıllık birliktelikten sonra evlendik. Nerden nasil başlasam hic bilmiyorum. Sorunlu bi evliliğim var. Başından beri her tartismamizda boşanmayı dile getirirdi eşim. Kavgalarimizin çoğunluguda onun alkol almasiydi. Başlarda sevgili döneminde bu durum beni rahatsiz etmiyordu çünkü farkında değildim bu kadar cok içmeyi seven biri olduğunun. Ayni evin içine girdikten sonra sürekli sürekli her aksam içen bi adam haline geldi. Akşamları eve gec gelen geldigindede elinde yine o kara poşeti. Onun artik bu içmeleri keyif degil benim icin eziyet durumuna gelmişti. Ne plan yaparsak araya illaki alkolde giriyordu. Sahile insek gider alir, arkadaslara gitsek ilk 1 saat birlikte oturulur sonra cikarlar icemeye. Kapali biri değilim ama yaş ilerledikçe (31 yasindayiz ikimizde) maneviyatima dikkat etmeye başladım. Maddi acidanda kendi maaşını sadece kredisine ve kendi harcamalarina ayirir. Ikimizde memuruz benim maasimda kiraya krediye faturalara gider.. durumlar böyleyken çocuk muhabbeti açıldı bizdede ve acaba ne durumdayiz diye merak edip doktora gittik ve eşimin değerleri cok düşük cıktı. Tedaviye başladık vitamin keciboynuzu ilaçlar derken alkol ve sigariyi bırakması gerektiği halde yine devam ettirdi ha bugun ha yarin birakicam diyerek 2 ayi devirdik.. birlikte olamıyoruz kendimi eksik hissediyorum diyip zaten çocuk olmaz diyor ama en ufak bi değişiklik yok ve 35te anne olursun ne var ki ben zaten evliliğe alışamadım bide çocuk mu yapalim diyip konuyu kendince kapatiyor. Dün akşam yatarken yine ben evliliğe alışamadım lafını edip döndü arkasini uyumaya devam etti. Sabah karşıma alip konuşmaya çalıştım. Artik ne kadar cok incindigimi sözlerinin ağırlığının altinda iyice mutsuz oldugumun ve ilersini göremediğimi anlattim. Ayrılma kariri aldik ve ben bunu gercekten uygulamak istiyorum.. ne olur bunu gerceklestirenlerden yardimci olmalarını bekliyorumm. Cesarete ihtiyacim var.
Yoo bence sevinirler alkolik biriyle ömrünü geçirmeyeceğin için.Ablamda boşandı. Biz iki kizkardesiz ailem karşı çok suçlu hissediyorum kendimi. Ablamin başından geçenlerden sonra bende onlarin karşısina böyle çıkamam diyorum. Biliyorum benim yanimda olucaklar desteklerini esirgemiycekler ama onlarda yine üzülecek
Ablamda boşandı. Biz iki kizkardesiz ailem karşı çok suçlu hissediyorum kendimi. Ablamin başından geçenlerden sonra bende onlarin karşısina böyle çıkamam diyorum. Biliyorum benim yanimda olucaklar desteklerini esirgemiycekler ama onlarda yine üzülecek
Bir şey diycem ama taşlama adam medenice kabul etmiş daha ne olsun . Bence bu medeniyeti sürdür ne cocuğu??. Bosanma asamasindayim alkolikti ve bir cocugum var. Evden ciktiktan sonra hala şingirdama sesinde irkiliyorum?? Bardaklari dizerken singirdama sesi olduruyor beni. Şanslisin ki tabi duruma gore şanslisin adam hala alkolik olmasina ragmen medeni biraz. Seviyorum deme ... alkolik kisilerde beyin de bazi fonksiyonlar da sknti olusuyor ve kisilik degisimleri basliyor. Siddet ve digerr... Kendime her gün sordum ne zaman biticej bu işkence ??? Ama sonra bir sey oldu bir olay... evden cikana kadar karar veremedigimden degil korkudan tam dort saat evde bekledim. Saat 8 de cikicaktim halbuki saat 12 yi geciyordu. Hala evi toparliyorum yok copleri atiyorum. Aslinda galiba hala neden mutsuz oldugumu neyi duzeltemedigimi neden olmadigini sorguluyorum. Sonra cktm . Nasil oldu bilmiyorjm. Cktm . Kendime simdi soruyorum neden bunu kendime sebebi olum korkusu olsa bile yaptim . Neden . Sahidim yoktu kanitlayamazdim oldurcekti cocugumu kaciracakti. Ama bak ciktim o evden ... Galiba kendimi affettim o evden cikarken. Galiba mutlu olmayi hakettigime artik inanmistim. Bir mutluluk icin illa birine de gerek yok. Ben suan cok mutluyum huzurluyum . Arada o hatirlamak istemediim goruntuler geliyor ama kendime sakin ol artik gecti diyorum. Bence sende artik mutlu olmayi hakettigine inan. Uzgunum bir insan alkolikte olsa eger gercekten bir deger veriyorsa herseyden vazgecer. Bu gercek inan bana.kendine bunu yapma artik senin degersizlestirmesine bagimli etmesine izin verme. Cunku alkol bagimlisi olan biri varsa ailede ailedeki bireylerds kisiye bagimlilik psikolojisi gelismeye basliyor. Biraz bakabilirsin internetten. Ne dedigimi anlarsin. Sen onunla var olmadin o da sen olsan da olmasan da kendini tuketecek zaten. Birak kendi kendini tuketsin o zamanHerkese iyi geceler.. Yaklaşık 2.5 senedir evliyim. 2 yıllık birliktelikten sonra evlendik. Nerden nasil başlasam hic bilmiyorum. Sorunlu bi evliliğim var. Başından beri her tartismamizda boşanmayı dile getirirdi eşim. Kavgalarimizin çoğunluguda onun alkol almasiydi. Başlarda sevgili döneminde bu durum beni rahatsiz etmiyordu çünkü farkında değildim bu kadar cok içmeyi seven biri olduğunun. Ayni evin içine girdikten sonra sürekli sürekli her aksam içen bi adam haline geldi. Akşamları eve gec gelen geldigindede elinde yine o kara poşeti. Onun artik bu içmeleri keyif degil benim icin eziyet durumuna gelmişti. Ne plan yaparsak araya illaki alkolde giriyordu. Sahile insek gider alir, arkadaslara gitsek ilk 1 saat birlikte oturulur sonra cikarlar icemeye. Kapali biri değilim ama yaş ilerledikçe (31 yasindayiz ikimizde) maneviyatima dikkat etmeye başladım. Maddi acidanda kendi maaşını sadece kredisine ve kendi harcamalarina ayirir. Ikimizde memuruz benim maasimda kiraya krediye faturalara gider.. durumlar böyleyken çocuk muhabbeti açıldı bizdede ve acaba ne durumdayiz diye merak edip doktora gittik ve eşimin değerleri cok düşük cıktı. Tedaviye başladık vitamin keciboynuzu ilaçlar derken alkol ve sigariyi bırakması gerektiği halde yine devam ettirdi ha bugun ha yarin birakicam diyerek 2 ayi devirdik.. birlikte olamıyoruz kendimi eksik hissediyorum diyip zaten çocuk olmaz diyor ama en ufak bi değişiklik yok ve 35te anne olursun ne var ki ben zaten evliliğe alışamadım bide çocuk mu yapalim diyip konuyu kendince kapatiyor. Dün akşam yatarken yine ben evliliğe alışamadım lafını edip döndü arkasini uyumaya devam etti. Sabah karşıma alip konuşmaya çalıştım. Artik ne kadar cok incindigimi sözlerinin ağırlığının altinda iyice mutsuz oldugumun ve ilersini göremediğimi anlattim. Ayrılma kariri aldik ve ben bunu gercekten uygulamak istiyorum.. ne olur bunu gerceklestirenlerden yardimci olmalarını bekliyorumm. Cesarete ihtiyacim var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?