- 1 Ekim 2023
- 21
- 3
- 1
- 27
- Konu Sahibi zeryaaammm
-
Çocuğunuz kaç yaşında?Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Aynı seyleri yaşadım boşandım 2 çocukla ev ve araba varsa yarı yarıya istersiniz o parayla çocuğunuz ile ayrı eve çıkarsınız iş bulana kadarMerhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Ailenizin evine donseniz belli bir süre, neden oglunuzu ,kendi torunlarini istemez?Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Siz de cocuk var ev var araba var her şey var mutluluk yok. Bizim aramız iyi ama eşimle bu sefer de cocuk olmuyor imtihan işte ne yaparsın... Biz de de her şey var çocuk yok eşimin ailesi problem hadi eşimin ailesi boşver de ama cocuk eksik...Merhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Siz de cocuk var ev var araba var her şey var mutluluk yok. Bizim aramız iyi ama eşimle bu sefer de cocuk olmuyor imtihan işte ne yaparsın... Biz de de her şey var çocuk yok eşimin ailesi problem hadi eşimin ailesi boşver de ama cocuk eksik...
Bir ara iyi olduk. Herşey düzelir belki çocuk olmuyordu diye düşündüm offf bilmiyorum.Zaten ailenizin isteğiyle evlenmişsiniz. Isınamadınız sevemediniz ve madem sıkıntılı bi herif niye çocuk yaptınız ki?
Kavga falan oluyorsa evin içinde böyle büyümesi daha kötü amaArkadaşlar biliyorum hepimizn sorunları var. Bir ara iyi olduk çocuk oldu. O kadar kötüyüm kii. Olmuyor aynı evde . Çocuğu babasına biraksam çalışma hayatına atilsam sonra hem ben hem babası baksak sanki daha iyi olacak. Ama sonra ben nasıl kıyarım ne biçim anneyim diyorum. Ama onun için ben çok katlandim da. Sonrasını hiç bilmiyorum ne olacakkk ..
Çocuğunuz kaç yaşında?
Madem çocuğunuzla aile evine sığmazsınız şimdiden işinizi gücünüzü ayarlayıp kendinize bir düzen oluşturun. Evden ve arabadan alacağınız payla da belki ufak bir ev alırsınız. Ama öncelik iş bulmak olmalı. Ben de boşanmayı düşünüyorum fakat iş durumumu netleştiremediğim için sakince bekliyorum.
Ev var araba var çocuk var hanım var ama huzur yok Allahım böyle huysuz şükürsüz azgınlara herşeyi veriyor huzur vermiyor işteMerhaba arkadaşlar buraya yazmak için çok düşündüm 8 yıllık evliyim bir çocuğum var.Eşimle ailem isteğiyle 20 yaşında evlendim. Mutsuzum isinamiyorum. Kendini bana hiç sevdirmedi çünkü . Çok geçimsiz sinirli en ufak şeyde hakaret ediyor. Fiziksel şiddet ettiği de olmuş. Sorarsanız tartsmayi uzattı oyle oldu der. Ailem başta olur vs seyker artık onlarda istiyor. Ama ben çocuğumu bırakmak da istemiyorum. Ailem oglumu almaz. Bende isim yok. Ama sınavlara hazrlansbilirim. Naoayim gerçekten artık yapamıyorum .Kendisi hasta adam ya obsesif ve ben depresyon a grdim artık. İlaç kullanıyorum. Sağlıklı bir ilişki olmadığını hissediyorum. Ev var araba var çocuk var ama sıcaklık sohbet sevgi aşk yok. Çocuğum için katlanacam ya da boşanıp kendi ayaklarimin üzerine basıp oğlumu Alaçam. Naoacam lütfen bişey soykeyin lütfen......Ya ben evlilikten sogumuusm. Biz tatilde bile tartsirz. Sürekli beni yönetmeye çalışır offf . Hep tartsrz
Birisi seni eleştiriyorsa sürekli kusur buluyorsa içindeki yetersizlik duygusunu başamediği için sana eleştiri yaparak kendini rahatlatıyor dur. Ama içinde sürekli eziklik ve yetersizlik duygusu yaşıyor ve kusurluluk şeması var demektir. Psikoloğa gidip sorunlarını çözmez se bu böyle gider sende yıpranırsın...Ya sürekli beni eleştiriyor sürekli kusur. Sorsan derler çok iyi herşey alıyor sana. Ama cinsellikte bile kural olur mu delirecem ya. Obsesif kompulsif bozukluk artı hersey..
Terapi vs denediniz mi ? Eşiniz biliyormu boşanmak istediğinizi Ya da rahatsız olduğunuz konuları ? Çözüm bulunamaz mu ?Arkadaşlar biliyorum hepimizn sorunları var. Bir ara iyi olduk çocuk oldu. O kadar kötüyüm kii. Olmuyor aynı evde . Çocuğu babasına biraksam çalışma hayatına atilsam sonra hem ben hem babası baksak sanki daha iyi olacak. Ama sonra ben nasıl kıyarım ne biçim anneyim diyorum. Ama onun için ben çok katlandim da. Sonrasını hiç bilmiyorum ne olacakkk ..
Hersey denedik ama sevgisizlik çaresi doktor mu. Ya dışarı çıksak sürekli elinizi boş seykere degdrmeyin. Verdikleri fişi cebine koyma telefonun kirlenir. Vs vs ... inanın anlatmadigim çok şey varTerapi vs denediniz mi ? Eşiniz biliyormu boşanmak istediğinizi Ya da rahatsız olduğunuz konuları ? Çözüm bulunamaz mu ?
NAsıl pis elin. Pisten kastı ne ?Ya cinsellikte affedersiniz sınır varmı kural ya da ekin pis bana degdrme dediği an hevesim kaçıyor.
NAsıl pis elin. Pisten kastı ne ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?