Boşanma kararı almalımıyım? Peki sonrasi?

yan bu konuyu okuyunca herlade yaşlar 30 deidm. daha 24müşsünüz. 22 yaşında insan kendisini tanıyamaz ki bi de karşısındakini tanıyıp evlensin... çok uzun yıllarca flört dediğiniz heralde lise filan...

bence boşanmadan önce terapi vs deneyin.

Boşanmak için yeterli bir neden yok gibi sadece birbirinizi yipratmissinjz küsme mevzusunu aşsanız herşey yoluna girer ayrıca yatak ayırmak bende çok büyük bir şey yani benim yatak ayırmak için eşime senden bosanicam demiş olmam lazım . Bu durumu cozun genel anlamda tüm evlilere söylüyorum sizler eşinizle mahalledeki bir arkadaş değilsiniz öyle kusunce yatak ayırmak falan doğru davranışlar değil işi iyice çıkmaza sokar.

Ba

Umursamamayi nasil basardiniz ? Bende benimle konusmasi icin caba gostermiyorum ama kafamin ici hep huzursuz. Benimle konussun huzursuzlugu degil. Ofke belkide. Ne olacaksa olsun bu ne boyle susarar diye yine ben patliyorum sabredemiyorum ki
Aynı benim gibisiniz emin olun aynısı yaşıyorum ama bir süre sonra kendi kendime dedim ki öfkeden patlasam çatlasam gidip ilk konuşan ben olmayacağım kavga etmek için bile ilk ben gitmeyeceğim. Bende 2 senelik evliyim yeni yeni yapıyorum ve işe de yarıyor. Öfkenizi başka şeylere verin o evde yokken gerekirse hıçkıra hıçkıra ağlayın yastık dövün ama ilk siz gitmeyin.

Bir su borusunun catladigini dusun. Su akitiyor. Ya o boruyu alip atacaksin. Ya da tamir edeceksin. Ben bosanacagin bir sorun goremedim. Biz kadinlar cok dusunup cok takiyoruz. Boyle konustuguma bakma bende onceden senin gibiydim. Bence tamir etme yoluna gitmek lazim. Hayat zor, insanlar zor, guven yok, maddiyat zor. Boyle sartlarda bir aile kurmussun, baskalari icin yikma. Ha goz yum demiyorum ama sen beklentiye girdikce iste ailene tepki koy vs dedikce yuz goz olursun. Cizgini cek. Cocugunla ilgilen. Hayatina bak. Esin gitsin gorussun ses cikarmasin gerekirse seni irdelemesin. Daha yeni bir evlilik 5 10 sene sonra herkes kabuguna cekilir rahatlarsin. Firsat vermemek gerek diye düşünüyorum

Konuşunca düzelmeyecek gibiyse bazı şeyler. Hiç zorlamaya gerek yok derim ancak genelde erkeklerin bu aile sorunsalı evlilik yıllarını devirince ulan ne aptalmışım o zamanlar dedirtiyor. Sanki kendi ile yüzleşmesi için biraz daha evliliğin oturması lazım gibi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…