• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma Kararı Kesinleşmesi

pembebogurtlen91

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
4.982
4.757
248
selam kızlar,

Geçtiğimiz çarşamba günü anlaşmalı olarak dava görüldü ve boşanma kararı alındı. Fakat 2 hafta içinde imza atılacakmış.

sormak istediğim bu 2 hafta denilen süre uzayabilir mi ? Zaten bu ayın sonunda adli tatil başlıyor ama yine de bilemedim. (istanbuldayım)

bir de imza atmaya çağırıldığımızda hemen o gün gitmek gerekiyor mu ? bir kaç gün müddet var mı ?

bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.

Ne güzel darisi basima cocuk varmiydi. Ayni surecten bende gecegim umarim uzlasirda anlasmali olur bosanmamiz

Sizi Hatırlıyorum .
Hakkınızı vermeyi kabul ettiler mi ?
Çok uzamaz herhalde .
Allah yardımcınız olsun.

İki haftaya karar yazılıyor demişlerdir

Gidip iki taraf da istinafa başvurmayacağız diye dilekçe verirse o tarihte hemen kesinleşir

Ben anlayamadım davanız görüldü mü hangi imzadan bahsediyorsunuz bizim davamız görüldü bir ay sonra tekrar imza için çağarıldı bundan mı bahsediyorsunuz ? Çünkü bende merak ediyorum gitmek zorunlu mu değil mi

Avukatiniz yok muydu benim vekaletim avukattaydi hic imzaya gitmedim ama esim de gitmedi yani tek celsede imzayi vs attik bitti

Umarim bundan sonra ki hayatınız da hakkettiğiniz değer ve mutluluğu görürsünüz.
inşallah teşekkür ederim
Ne güzel darisi basima cocuk varmiydi. Ayni surecten bende gecegim umarim uzlasirda anlasmali olur bosanmamiz
çocuk yok. çok zor şeyler yaşadım bu süreçte şükür ki bitti .senin de hemen biter inşallah

Sizi Hatırlıyorum .
Hakkınızı vermeyi kabul ettiler mi ?
Çok uzamaz herhalde .
Allah yardımcınız olsun.
sağolun. hayır etmediler çok daha düşük bir miktarda anlaştık kurtulabilmem için

İki haftaya karar yazılıyor demişlerdir

Gidip iki taraf da istinafa başvurmayacağız diye dilekçe verirse o tarihte hemen kesinleşir
evet avukatlarımız buluşup dilekçe vereceklerdi

Ben anlayamadım davanız görüldü mü hangi imzadan bahsediyorsunuz bizim davamız görüldü bir ay sonra tekrar imza için çağarıldı bundan mı bahsediyorsunuz ? Çünkü bende merak ediyorum gitmek zorunlu mu değil mi
evet dava görüldü bitti bir sorun çıkmadı fakat karar onay süreci varmış ondan sonra imza atmaya gidiyormuşsun

Avukatiniz yok muydu benim vekaletim avukattaydi hic imzaya gitmedim ama esim de gitmedi yani tek celsede imzayi vs attik bitti
ya aslında bende avukata vekalet vermiştim dediğiniz gibi . ben bir sorayım bunu avukata

Avukat varsa sizin imza Atmanız gerekmez

15 -20 gün sonra E devletten bakın kesinleşmiş mi, soyadınız değişmiş mi diye
dava açılmadan önce ben avukata vekalet vermiştim. aslında benim gitmem gerekmez dimi .

avukatım da hiç öyle bişey demedi ama sen imzaya atmaya geleceksin dedi

selam kızlar,

Geçtiğimiz çarşamba günü anlaşmalı olarak dava görüldü ve boşanma kararı alındı. Fakat 2 hafta içinde imza atılacakmış.

sormak istediğim bu 2 hafta denilen süre uzayabilir mi ? Zaten bu ayın sonunda adli tatil başlıyor ama yine de bilemedim. (istanbuldayım)

bir de imza atmaya çağırıldığımızda hemen o gün gitmek gerekiyor mu ? bir kaç gün müddet var mı ?

bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
Hakkında hayırlısı olsun canım diğer konuları bilmiyorum ama kurtulmana sevindim inşallah güzel günler bekliyor seni :KK15::KK200:

Back
X