- 21 Şubat 2023
- 204
- 90
- 28
- 28
- Konu Sahibi tommyandgrace
Merhaba buraya bu hafta 3. Konu açışım aslında birazda teşekkür mahiyetinde olacak bir cok kişi gözümü açtı ben de daha sağlıklı düşünebiliyorum şuanda. Tekrar özet geçmek gerekirse 3 aylık evliyim daha yeni kürtaj olmak zorunda kaldım, bu süreçte hiç bir şekilde eşim destek olmadı normal hayatına devam etti çok üzüldüm çok yıprandım ve ağzımdan kürtajın ertesi günü "ayrılalım o zaman" lafı çıktı, bunu duyunca küplere bindi daha sonrasında özür dilememe rağmen uzattıkça uzattı günlerce tripler vs. Ardından bir sabah telefonuma mesaj geldi eski sevgilisinden, bana yazıyor ediyor benimle konusmaya calısıyor sahip çık sevgiline dedi. Ben de evlendiğimizi söyledim bana inanmadı uydurma vs dedi fotoğraf gönderdim o da bana konusmalarını gönderdi. eşim kıza 4 yıl önceki fotoğraflarını atmış ve drama çizmiş işte bildiğin flört cümleleri iki taraftan. Sanırım kız akşam aramış eşimi, eşim açmamış telefonu. açmayınca benim yanımda oldugunu düşünüp bana mesaj attı büyük ihtimal. Ben de evli oldugumuzu söyleyince bir cok hakaret etti telefonda saatlerce konustuk dedi ekran atıp engelledi beni.
Bunları eşimin yüzüne vurdum ve bosanmak istiyorum zaten olmuyordu günlerce beni suçlu hissettirip arkamdan bunları yapmışsın zaten her şey bunun içinmiş kendine yol yapıyormuşsun falan dedim. Sonuna kadar inkar. Ekran görüntüsü fotomontaj ( tabii ben de 5 yasındayım inandım ya) aynı gün kız esime uzaklaştırma kararı çıkarmış evime iş yerime geliyor beni tehdit ediyor diye.
Vay efendim sen bana inanmadın yine ayrılalım dedin, evin içinde ağlıyor. Sürekli psikolojim bozuk diyor, mahfoldum diyor, susuyor, uyuyor. Bunları o kadar abartılı yapıyor ki ben bile kendime lan acaba dedim. Kendimi sorguladım ama bunyasadıgım resmen manipülasyon. Bosanmaya kararlıydım zaten, bunlar üstüne tuz biber oldu benim için. Avukat diyor 1 yıldan önce anlasmalı bosanamazsınız, karsı tarafta kabul ederse çekişmeli açarız 2-3 ayda biter fakat temmuzda da adli tatil baslıyormus ona denk gelip eylülü bulma ihtimali var. Calısmıyorum suan annemden aldıgım maas da kesildi. Napacagımı sasırdım aklım durdu artık kendimle ilgilenemiyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor hiç iyi değilim. Lütfen yardım bi yol haritası çizmem gerekiyor yoksa kendim cok yıpranacağım..
Bunları eşimin yüzüne vurdum ve bosanmak istiyorum zaten olmuyordu günlerce beni suçlu hissettirip arkamdan bunları yapmışsın zaten her şey bunun içinmiş kendine yol yapıyormuşsun falan dedim. Sonuna kadar inkar. Ekran görüntüsü fotomontaj ( tabii ben de 5 yasındayım inandım ya) aynı gün kız esime uzaklaştırma kararı çıkarmış evime iş yerime geliyor beni tehdit ediyor diye.
Vay efendim sen bana inanmadın yine ayrılalım dedin, evin içinde ağlıyor. Sürekli psikolojim bozuk diyor, mahfoldum diyor, susuyor, uyuyor. Bunları o kadar abartılı yapıyor ki ben bile kendime lan acaba dedim. Kendimi sorguladım ama bunyasadıgım resmen manipülasyon. Bosanmaya kararlıydım zaten, bunlar üstüne tuz biber oldu benim için. Avukat diyor 1 yıldan önce anlasmalı bosanamazsınız, karsı tarafta kabul ederse çekişmeli açarız 2-3 ayda biter fakat temmuzda da adli tatil baslıyormus ona denk gelip eylülü bulma ihtimali var. Calısmıyorum suan annemden aldıgım maas da kesildi. Napacagımı sasırdım aklım durdu artık kendimle ilgilenemiyorum aklımdan saçma sapan düşünceler geçiyor hiç iyi değilim. Lütfen yardım bi yol haritası çizmem gerekiyor yoksa kendim cok yıpranacağım..