Anladığım kadarıyla, hukuki olarak değil de manevi olarak neler yaşadınız demek istemiş.Bilgilendirin lütfen ne ya, avukatlık bürosu mu buraEmredersiniz yazdığınız kısa metinden çıkarımlar yapıp hemen bilgilendirelim. Gidin TCK boşanma hukukunu okuyun.
İlk eşinden neden ayrılmış?Esimin ikinci evliligiyim ayni ilcede bir cocugu var hakki olmasina ragmen onu bile görmüyor. Tamam cocuklarini seviyor vs. Ama sorumluluk yok ne ese ne çocuğa hersey para kazanio eve getirmekle bitmiyor..ona guvenip ailemden herseyimden uzakta binhayat kurdum ama beni bi evin icinde yapayalniz birakti. 1 hafta evden cikmasam hadi gel disari cikalim ailecek bisey yapalim demez..
Oda siddetli geçimsizlik 2 yil bile sürmemiş. Onun icinde bana heo derdi delinin biriydi diye. Sindi de bana diyor deliler hep bana denk geldi diye.İlk eşinden neden ayrılmış?
Hayatına giren kadınları bir temiz delirtiyor belli ki... İnanın çok üzüldüm, her ayrılık kendi icinde kolay değil ama bir kere gerçekten karar verirseniz herşey zamanla hallolur diye düşünüyorum.Oda siddetli geçimsizlik 2 yil bile sürmemiş. Onun icinde bana heo derdi delinin biriydi diye. Sindi de bana diyor deliler hep bana denk geldi diye.
Oda siddetli geçimsizlik 2 yil bile sürmemiş. Onun icinde bana heo derdi delinin biriydi diye. Sindi de bana diyor deliler hep bana denk geldi diye.
burda okuduklarım ve hayat tecrübemle bu yoruma kesinlikle katılıyorum. bir erkek çocukla boşanmışsa yüzde 90 bi pisliği vardır kadının pislik olma ihtimali yüzde 10Kızlarımıza boşanmış çocuklu erkekler evlenmiyin diyoruz ama dinlemiyorlar. Çünkü kadınlar kolay kolay bosanmıyor.
İşte bu laflar, boşanma sebebi çok önemli. Aslında sana senin evliliğinin gelebileceği noktaları gösteriyor. Yüksek ihtimalle ilk eşine de sana davrandığı gibi davranmış. Keşke biraz daha araştırıp evlenseydin. Boşansan ailen arkanda durur mu?Oda siddetli geçimsizlik 2 yil bile sürmemiş. Onun icinde bana heo derdi delinin biriydi diye. Sindi de bana diyor deliler hep bana denk geldi diye.
Bende bunu merak ettimHerkes sorgulayacak tabi 2 yaşındaki çocuk neden diye
bunun dışında işiniz gücünüz var mı
nasıl geçineceksiniz
aileniz arkanız da mı
Kızlarımıza boşanmış çocuklu erkekler evlenmiyin diyoruz ama dinlemiyorlar. Çünkü kadınlar kolay kolay bosanmıyor.
Çok katılıyorum,evli ve çocuklu kadınların büyük çoğunluğu öyle hemen bırakmak istemez yuvasını. Bir süre katlanır vs ama görür ki onarilamayacak hatalar ve düzelemeyecek bir koca var o zaman vazgeçebilir ancak.Kızlarımıza boşanmış çocuklu erkekler evlenmiyin diyoruz ama dinlemiyorlar. Çünkü kadınlar kolay kolay bosanmıyor.
Dururlar tek sıkıntım cocuklarim yani farkli bi ortama farkli bi hayata başlayacaklar. Istemsizce benim disimda da herkesin kurallarina uymak zorunda kalacaklar kendi evleri gibi olmayacakİşte bu laflar, boşanma sebebi çok önemli. Aslında sana senin evliliğinin gelebileceği noktaları gösteriyor. Yüksek ihtimalle ilk eşine de sana davrandığı gibi davranmış. Keşke biraz daha araştırıp evlenseydin. Boşansan ailen arkanda durur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?