burda okuduklarım ve hayat tecrübemle bu yoruma kesinlikle katılıyorum. bir erkek çocukla boşanmışsa yüzde 90 bi pisliği vardır kadının pislik olma ihtimali yüzde 10
Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum emin ol o huzursuz ev ortamından çok daha iyidir.Dururlar tek sıkıntım cocuklarim yani farkli bi ortama farkli bi hayata başlayacaklar. Istemsizce benim disimda da herkesin kurallarina uymak zorunda kalacaklar kendi evleri gibi olmayacak
Aslında en sagliklisi çocuklar küçükken boşanmak.Böylelikle bu sürece kücuk yastayken adapte olmaları inanın daha kolay.Ergenlik yaklaştıkça ya da ergen iken çok daha farkli zorluklar yaşayabiliyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.Dururlar tek sıkıntım cocuklarim yani farkli bi ortama farkli bi hayata başlayacaklar. Istemsizce benim disimda da herkesin kurallarina uymak zorunda kalacaklar kendi evleri gibi olmayacak
Aaa bu benm kocam. 3. eşiyim ve ben kötüyüm. Kendisi mükemmelOda siddetli geçimsizlik 2 yil bile sürmemiş. Onun icinde bana heo derdi delinin biriydi diye. Sindi de bana diyor deliler hep bana denk geldi diye.
Cocugum adina hep kendime bunu soruyorumBoşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum emin ol o huzursuz ev ortamından çok daha iyidir.
Evet haklisiniz ozmanda cok düşündüm iste duzelir umudu...omadi.Aslında en sagliklisi çocuklar küçükken boşanmak.Böylelikle bu sürece kücuk yastayken adapte olmaları inanın daha kolay.Ergenlik yaklaştıkça ya da ergen iken çok daha farkli zorluklar yaşayabiliyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Annem de senelerce (yaklaşık 9 yıl) çocuklarım için ayrılmıyorum aman düzenleri bozulmasın diye diye bizi mahvetti. O korkunç şeylerin yaşandığı evde geçirdiğim günler yüzünden oluşan travmalarım hala devam ediyor. Aldatmak mı dersin psikolojik ve fiziksel şiddet mi dersin hepsi vardı. Eğer ayrılıp kendisine ve bize farklı bir hayat kursaydı en azından kavga gürültü olmayan bir evde büyürdük. Her anahtar sesinde babam geliyor şimdi yine kavga çıkıcak diye panik olurdum.Cocugum adina hep kendime bunu soruyorum
Cok üzüldümAnnem de senelerce (yaklaşık 9 yıl) çocuklarım için ayrılmıyorum aman düzenleri bozulmasın diye diye bizi mahvetti. O korkunç şeylerin yaşandığı evde geçirdiğim günler yüzünden oluşan travmalarım hala devam ediyor. Aldatmak mı dersin psikolojik ve fiziksel şiddet mi dersin hepsi vardı. Eğer ayrılıp kendisine ve bize farklı bir hayat kursaydı en azından kavga gürültü olmayan bir evde büyürdük. Her anahtar sesinde babam geliyor şimdi yine kavga çıkıcak diye panik olurdum.
Bi kendileri akıllı kuş boklariOda siddetli geçimsizlik 2 yil bile sürmemiş. Onun icinde bana heo derdi delinin biriydi diye. Sindi de bana diyor deliler hep bana denk geldi diye.
Ailen arkanda dursa da çocukların Çek siken arasında kalacaksın ,Dururlar tek sıkıntım cocuklarim yani farkli bi ortama farkli bi hayata başlayacaklar. Istemsizce benim disimda da herkesin kurallarina uymak zorunda kalacaklar kendi evleri gibi olmayacak
Merhaba boşanırsanız kendiniize nasıl bir yol çizdiniz acaba. Geçşnebilicek misiniz aile evine mi dönüceksiniz9 yillik evliliğimi bitirme karari aldim.ailemden uzakata bir sehre evlendim ve 9 yilim hicde beklemedigim seyleribyasayarak gecti artik katlanamıyorum...bosanma surecin de yaşayabileceğim ihtimalleri beni nelerin bekledigini bilmek en azindan fikir sahibi olmak istiyorum
Tehdit varsa uzaklaştırma kararı da cikartirin.2 cocugum var 7 ve 2 yaşlarında uzn yillardir ayni evin icinde iki yabanci gibi yaşadık defalarca dayanamayacagimi soyleyio bitirmek istedigimde. Hakaretlerle karsilik gördüm.sirf cocuklarim icin anne babadan ayri yasamasinlar diye katlandim ama bi evin icinde iki yabanci gibi yasayip bi yandan da cocuklarinin yaninda asagilanan isi sadece evin duzeni ve cocuk bakimi olarak gorulen biri olmaya dayanamıyorum. Ailemden uzaktayim yasadigim yerde bu akrabam yada arkadasimda yok.. tamamen yalnizim sıkıntımı paylasacak destek olacak kimsem yok yanimda. Bir defa bu karari alip ailemin yanina gittim 7 ay ayri kaldik bu surede bile benimle iletisime gecmedi...sadece cocuklarla..sonra yine sirf cocuklar icin bir araya geldik ama sozler verdi beraber cift terepistine gidecektik karsilikli olarak sorunlari cozmek icin gayret edecektik ama yine olmadi tek bir soznu tutmadi.suan bosanma karari aldim avukat tuttum dilekcem hazir. Ailemin yanina gittigim zaman dilekçe tebligata cikacak. Senden boşanıyorum diyip evden cikamam cunku beni ailemve benim canimla tehdit ediyor korkuyorum
Çok geçmiş olsun tüm kalbimle2 cocugum var 7 ve 2 yaşlarında uzn yillardir ayni evin icinde iki yabanci gibi yaşadık defalarca dayanamayacagimi soyleyio bitirmek istedigimde. Hakaretlerle karsilik gördüm.sirf cocuklarim icin anne babadan ayri yasamasinlar diye katlandim ama bi evin icinde iki yabanci gibi yasayip bi yandan da cocuklarinin yaninda asagilanan isi sadece evin duzeni ve cocuk bakimi olarak gorulen biri olmaya dayanamıyorum. Ailemden uzaktayim yasadigim yerde bu akrabam yada arkadasimda yok.. tamamen yalnizim sıkıntımı paylasacak destek olacak kimsem yok yanimda. Bir defa bu karari alip ailemin yanina gittim 7 ay ayri kaldik bu surede bile benimle iletisime gecmedi...sadece cocuklarla..sonra yine sirf cocuklar icin bir araya geldik ama sozler verdi beraber cift terepistine gidecektik karsilikli olarak sorunlari cozmek icin gayret edecektik ama yine olmadi tek bir soznu tutmadi.suan bosanma karari aldim avukat tuttum dilekcem hazir. Ailemin yanina gittigim zaman dilekçe tebligata cikacak. Senden
İlk eşinden neden ayrılmış?
Ailemin yaninda olucam. Zamanla kendi yolumu çizerim maddi olarak duzen kuruncaya kadar ailemin yanindayim.Merhaba boşanırsanız kendiniize nasıl bir yol çizdiniz acaba. Geçşnebilicek misiniz aile evine mi dönüceksiniz
Suan ailemin yanindayim. Bosanma icin resmi surec başladı. Uzaklastirmaya pek gerek yok çünkü uzak sehirlerdeyiz...Tehdit varsa uzaklaştırma kararı da cikartirin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?