Boşanma karari verdim. Beni bu süreç için bilgilendirin lutfen..

burda okuduklarım ve hayat tecrübemle bu yoruma kesinlikle katılıyorum. bir erkek çocukla boşanmışsa yüzde 90 bi pisliği vardır kadının pislik olma ihtimali yüzde 10

Kadınlardaki sığınma güdüsü, kadın olmanın zorlukları, çocuk varsa çocuğun sorumlukları birde kadının maddi durumu gibi sebeplerler kadını evlilikte kalmaya zorluyor. Bu yüzden kadınlar bıçak kemiğe dayanmadıkça kendi düzenlerini kolay kolay bozmuyorlar. O yüzden boşanmış erkekleri çok çok iyi tanımadıkca uzak durmakta fayda var.

Dururlar tek sıkıntım cocuklarim yani farkli bi ortama farkli bi hayata başlayacaklar. Istemsizce benim disimda da herkesin kurallarina uymak zorunda kalacaklar kendi evleri gibi olmayacak
Boşanmış bir ailenin çocuğu olarak söylüyorum emin ol o huzursuz ev ortamından çok daha iyidir.

Dururlar tek sıkıntım cocuklarim yani farkli bi ortama farkli bi hayata başlayacaklar. Istemsizce benim disimda da herkesin kurallarina uymak zorunda kalacaklar kendi evleri gibi olmayacak
Aslında en sagliklisi çocuklar küçükken boşanmak.Böylelikle bu sürece kücuk yastayken adapte olmaları inanın daha kolay.Ergenlik yaklaştıkça ya da ergen iken çok daha farkli zorluklar yaşayabiliyorlar. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.

Oda siddetli geçimsizlik 2 yil bile sürmemiş. Onun icinde bana heo derdi delinin biriydi diye. Sindi de bana diyor deliler hep bana denk geldi diye.
Aaa bu benm kocam. 3. eşiyim ve ben kötüyüm. Kendisi mükemmel

Cocuklar alisir yeterki ihtiyaclari karşılansin .siz iyi psikolojide olacaksinizki cocuklara faydaniz dokunsun. Maddi olarak yeterim dediğiniz nokta varsa gerisi gelir cunku destek lazim cocuklar okul is hastalik tek basiniza yetmeniz lazim aile biryere kdr destek cunku.anne mutlu olursa cocuklar büyür bir sekilde.

Evet haklisiniz ozmanda cok düşündüm iste duzelir umudu...omadi.

Ailen destek olsada sığamıyorsun ki
Kendine ayrı ev açma ihtimalin yüksekse huzuru yakaladın demektir

Bir işiniz ve maddi gelirimiz var mı? Uzun yıllar devam eden sorunlarınız varmış. 2. Çocuğu neden yaptınız?

Cocugum adina hep kendime bunu soruyorum
Annem de senelerce (yaklaşık 9 yıl) çocuklarım için ayrılmıyorum aman düzenleri bozulmasın diye diye bizi mahvetti. O korkunç şeylerin yaşandığı evde geçirdiğim günler yüzünden oluşan travmalarım hala devam ediyor. Aldatmak mı dersin psikolojik ve fiziksel şiddet mi dersin hepsi vardı. Eğer ayrılıp kendisine ve bize farklı bir hayat kursaydı en azından kavga gürültü olmayan bir evde büyürdük. Her anahtar sesinde babam geliyor şimdi yine kavga çıkıcak diye panik olurdum.

Cok üzüldüm iste hersey cocuklara oluyor gercekten

Ailen arkanda dursa da çocukların Çek siken arasında kalacaksın ,
Ailen ne kadar iyi olsa da maalesef bunu yaşayacaksın

Merhaba boşanırsanız kendiniize nasıl bir yol çizdiniz acaba. Geçşnebilicek misiniz aile evine mi dönüceksiniz

Tehdit varsa uzaklaştırma kararı da cikartirin.

Çok geçmiş olsun tüm kalbimle
Bende hep diyorum çocuğuna faydası olmayan erkeğin/kadının kimseye faydası olmaz .
Çoğuna ne vermiş ne verebilirmiş ki başkasına verecek mümkün mü??..

Üzülmeyin yaşanmış bitmiş .Denemişsiniz şans vermişsiniz zaten olmayacağıda belli bir evlilikmiş. Alabileceğiniz kadar maddi anlamda kendinizi güçlendirecek bi protokolle ayrılın derim .

Çocuklu boşanmanın sorumlulukları elbette daha fazla ama pişman olamayacaksınız boşandığınız için; yaşam kendi şeklini alır gider .Siz yeter ki karamsar umutsuz olmayın iç huzurunuzu sağlayın ,çocuklarınızda o motivasyonla çok sağlıklı geçirirler bu süreci .

Tehdit neden ediyor nasıl bi tehdit ve sizin tanığınız kadar bu anlamda nasıl bir kişilik ?
Eğer takıntılı bi karakter olsa ilk eşine de bir şeyler yapmış olurdu sanırım..

Yani çoluğa çocuğa düşkünlüğü olmayan sorumluluk bilinci olmayan adam neyi kaybettiğini düşünüyor da tehdit ediyor ki?

Merhaba boşanırsanız kendiniize nasıl bir yol çizdiniz acaba. Geçşnebilicek misiniz aile evine mi dönüceksiniz
Ailemin yaninda olucam. Zamanla kendi yolumu çizerim maddi olarak duzen kuruncaya kadar ailemin yanindayim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…