boşanma kararı yardıma ihtiyacım var....

Tamam o zaman ona zaman ayırın

Pratik yemek yapın yemekten sonra sofra dursun

Çamaşırı lazım olduğu kadar yıkayın koyun kenara katlayıp dolaba vs kaldırmayın lazım olan yığının içinden alsın gerekirse ütülesin giysin

Çay içilen bardak olduğu yerde dursun 1-2 hafta temizlik vs yapmayın korkmayın azıcık pislikten çocuğa da bir şey olmaz

Bunun dışında da ne yapıyorsanız yapmayın pazara gidiyorsanız gitmeyin ya da çocuğa kadar alın markete gidip ekmek alıyorsanız almayın akşam sofrada ekmek olmasın

Akşam da güzelce oturun eşinizin yanına birlikte ne yapmaktan hoşlanıyorsa onu yapın ona zaman ayırın

Erkeklerin çoğu anlamıyor ki aman ne yapıyorsun her şeyi makina yapıyor diyorlar ben de o zaman sen ve makinalar yapın diyorum artık

ama o zaman olmaz ki..
sana yardımcı olacak bir fikri yok mu? yani bu hayat nasıl düzene girecekmiş?

herşeyi ben yapacagım hiç ses çıkarmayacagım ne isterse yapacagım çalışacagım çoçuga bakacagım evde fıstık gibi dolaşacagım vede hiç yorgunluktan uyumayacagım geceleri

işte bu seferde evimiz çok pis zaten bi şey yapmıyorsun oluyor neden yoruluyorsun oluyor ayy ben herşeyi denemişim yaa
bir kere daha ayrılalım dedigimde geri dönmeyecegim için çok iyi düşünüp karar vermek istiyorum hem kendim hem çoçugum için

yapmıyormuş sevmiyormuş iş yapmayı işten gelecek hemen bilgisayar başına oturacak ve yatıncaya kadar oradan kaklmayacak istedigi şey bu ardada canı isterse gece ihtiyacını giderecek

töbe töbe bizde ayıla bayıla yapıyoruz zaten ev işlerini.. bütün hayalim ev işi yapmaktı oysa ki

Arkadaş yazmış yukarıda,
öncelikle maaş kartını iptal edip yenisini iş yerine iste. Sonra sadece izle. karar vermeni kendisi epey kolaylaştıracaktır.

Arkadaş yazmış yukarıda,
öncelikle maaş kartını iptal edip yenisini iş yerine iste. Sonra sadece izle. karar vermeni kendisi epey kolaylaştıracaktır.
karar vermemi kolaylaştıracaktır derken iyice çirkinleşecekmi demek istiyorsunuz

boşanmayı düşünmek yerine
mesela sürekli siz yetişmeye çalışmışsınız ya o da laf etmiş, tamam canım ben tam yapamıyorum bir daha ki ne sen yaparsın olur biter diye rest çekip yapmasanız
ayrıca maaş kartınızıöncelikli olarak alın... ne olursa olsun ne hissederse hissetsin... aşağılık kompleksi gibi hissettirip almasına müsade etmeyin... ben de herşeyi bana yıktığın için aşağılık kompleksine kapılıyorum deyin... ve alın
lafına karşılık laf -vermedikçe atağına atak yapmadıkça yola gelmiyorlar buradan bunu anladım, ama kırıcı onur inciti şekil de değil...
konuşma yapın güzellikle kendinizin yetişemediğini çok yorulduğunu söyleyin yardım isteyin sonunda da sen de bana ait maaş kartım var ya hah işte onu da istiyorum deyin vermiyorum diye diretirse sonra ki gün bankayı arayıp iptal ettirin kaybettiğinizi söyleyip, erkekler maalesef elinin altında kilerin kıymetini kaybetmek üzereyken anlıyorlar

Canım senin ailen onun ailesi yok mu durumu anlat onlara uyarsınlar kendini toparlar belki tabi ciddi bir uyarı olması lazım.

Canım senin ailen onun ailesi yok mu durumu anlat onlara uyarsınlar kendini toparlar belki tabi ciddi bir uyarı olması lazım.

ben onun ailesine söyledim ama oda aileside pek anlamadılar benim ailemede söylersem eger direk ayrılmamı isterleri hiç düzeltmeye çalışmazlar çünkü ailemlede arsı pek iyi degil

karar vermemi kolaylaştıracaktır derken iyice çirkinleşecekmi demek istiyorsunuz

adam zaten yeterince çirkin bana göre.
Sen ücretsiz izne çıktıktan sonra söylediği "Keşke çocugumuz olmasaydı, sen çok degiştin" cümlesini tercüme edeyim sana.
Şimdi para kesildi, ne gerek vardı!
Bu adam bırak seni evladını dahi sevdigini düşünmüyorum.
Hayat ona güzel valla. temizlik yapan var, çocuga bakan var, cinsellikte gırla.
çalıştığın paraya ipotek te koymuş..
sen yorulmuşsun, yıpranmışsın kimin umrunda.
100 lira nedir ya, koskoca 1 ay.
bildigin asalak bu. Önce paranı kurtar, sonra güçlü dur. okeyse amenna, degilse hiç düşünmeden sepetle gitsin.

ben onun ailesine söyledim ama oda aileside pek anlamadılar benim ailemede söylersem eger direk ayrılmamı isterleri hiç düzeltmeye çalışmazlar çünkü ailemlede arsı pek iyi degil

işte o zaman onlardan korkabilir.
Ailene söyle düzelmezse zaten ayrılıcam ama önce konuşun de..

bende dedim bırak beni bu çoçufgu bile sevmiyorsun sen hemen öyle şeymi olur ben ikinizide çok seviyorum ayrılmak istemiyorum falan filan yakın zamanda araba aldık aslında tek sıkıntısı araba denen illet daha çok para daha güzel araba

Size binbir laf edip sizin kazandığınız paradan size 100 TL veren insandan, maaş kartını geri almak zor olmasa gerek.
Bu şekilde elbebek gülbebek büyütülen erkek çocukları evlendiklerinde de konfor istiyorlar. Bu kez anaları değil karıları sağlayacak o konforu. İşten gelir yemek yer pc başında günün stresini atar bey.Önüne çay kek servisi de bekler üstelik.

Ya isteğiniz gibi düzeltmek için savaşın ama bu kez olması gereken dille, ya da.......
Çocuğunuz için mücadeleye devam bence. Pasif olmayın..Höthöt yapın mücadelenizi.

Bosanmak bu kadar kolaymi? Bi de cocuk. Anliyorum seni ama sonra pisman ola bilirsin aceleci davranma esinu duzeltmeye bak. Ben evliliyimde gordugum sey adamla kafa kafaya gelmeyeceksin tatli dille hall edeceksin ters tepiyor yoksa

Bosanmak bu kadar kolaymi? Bi de cocuk. Anliyorum seni ama sonra pisman ola bilirsin aceleci davranma esinu duzeltmeye bak. Ben evliliyimde gordugum sey adamla kafa kafaya gelmeyeceksin tatli dille hall edeceksin ters tepiyor yoksa

bende bu kadasr kolay olmadıgını düşünüyorum çoçuk oldugu için ama dayanma sınırlarımda yeterince gerildi pğatlamak üzereyim tatlı dilde kesinlikle fayda etmiyor kaç kere denedim ama daha fazla tepeme çıktı vede çıktıgını kabullenmedi

Çocukla evliliği çok ayrı şeyler olarak düşünüyorum ben, çocuk için evlilik sürdürmek alakasız geliyo o yüzden, evlenirken çocuk mu vardı, sevdik evlendik, sevgi bitince de boşanılır, boşanmak anne baba rollerinden soyunmak demek değil ki, adam gibi evlilik yoksa ortada en azından adam gibi bir boşanma olmalı, çirkinleşmeden dostça bitirilen

Bak o kadar sorunlu evlilikler var ki gercekten de hepsi bosanmayi dusunse yer yuzunde evli kalmaz. Mutlu gorunen herkesin cok mu mutlu oldugunu dusuniyorsun? Sadece cogu kafaya takmayan tipler onda oyleler her kes sorun yasiyor ve gayet normal kabullenip hayatina devam ediyor. Ogluna ada kendini hayatinin deyisecegini goreceksin esin de bunu fark edecek hic biseyi kafana takmadigini gorunce pesinden kosar o kendisi sen sadece kendin ve oglunla ilgilen bakimli olmaya bak

canım hayat şartları hepimizi değiştiriyor. al karşına ciddi ciddi konuş, empati yapmasını iste

Tamam ev pis o zaman ortak kirletiyorsa ortak temizlenecek

Ya da çocuk gibi liste yapın sen bunu ben bunu diye

Bizim eve haftada bir temizlik için yardımcı geliyor evde kimse silme süpürme yapmıyor

Ben eve gidince yemek yapıyorum eşim çocukla oynuyor yemek bitişinde aile zamanı herkes birlikte bulaşıklar masada

Oğlumuzu yatırmak ve çay eşimin görevi çamaşırlar kaldırılacaksa hep beraber oğlum çok seviyor

Bulaşığı canım isterse oğlum uyuduktan sonra kaldırıyorum 10-15 dakikamı alıyor

Dün akşam canım îstemedi tabaklar masada akşam ben yemek yaparken oğlum toplar tezgaha koyar

Ütü genelde yapmıyorum çok nadir

Paralar da ortak kim ne lazım ise alır harcar

Bu arada oğlum 5 yaşında masayı akşam toplar dedim de büyük sanılmasın yani

Ama çocuğu yıkamak ona giysi vs almak benim işim anne benim diye baba daha çok oynatıcı ödevlerini yaptırsın dedim ama içine sinmedi belki ilk okulda biraz daha aktif eğitime katarım

Bunlar aşama aşama eşimin yapması gereken bir şey varsa elini sürmem kirliler sepette değilse yıkanmaz vs alışıp kabulleniyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…