- Konu Sahibi gulistanbul
-
ama o zaman olmaz ki..
sana yardımcı olacak bir fikri yok mu? yani bu hayat nasıl düzene girecekmiş?
işte bu seferde evimiz çok pis zaten bi şey yapmıyorsun oluyor neden yoruluyorsun oluyor ayy ben herşeyi denemişim yaaTamam o zaman ona zaman ayırın
Pratik yemek yapın yemekten sonra sofra dursun
Çamaşırı lazım olduğu kadar yıkayın koyun kenara katlayıp dolaba vs kaldırmayın lazım olan yığının içinden alsın gerekirse ütülesin giysin
Çay içilen bardak olduğu yerde dursun 1-2 hafta temizlik vs yapmayın korkmayın azıcık pislikten çocuğa da bir şey olmaz
Bunun dışında da ne yapıyorsanız yapmayın pazara gidiyorsanız gitmeyin ya da çocuğa kadar alın markete gidip ekmek alıyorsanız almayın akşam sofrada ekmek olmasın
Akşam da güzelce oturun eşinizin yanına birlikte ne yapmaktan hoşlanıyorsa onu yapın ona zaman ayırın
Erkeklerin çoğu anlamıyor ki aman ne yapıyorsun her şeyi makina yapıyor diyorlar ben de o zaman sen ve makinalar yapın diyorum artık
yapmıyormuş sevmiyormuş iş yapmayı işten gelecek hemen bilgisayar başına oturacak ve yatıncaya kadar oradan kaklmayacak istedigi şey bu ardada canı isterse gece ihtiyacını giderecek
karar vermemi kolaylaştıracaktır derken iyice çirkinleşecekmi demek istiyorsunuzArkadaş yazmış yukarıda,
öncelikle maaş kartını iptal edip yenisini iş yerine iste. Sonra sadece izle. karar vermeni kendisi epey kolaylaştıracaktır.
boşanmayı düşünmek yerine
mesela sürekli siz yetişmeye çalışmışsınız ya o da laf etmiş, tamam canım ben tam yapamıyorum bir daha ki ne sen yaparsın olur biter diye rest çekip yapmasanız
ayrıca maaş kartınızıöncelikli olarak alın... ne olursa olsun ne hissederse hissetsin... aşağılık kompleksi gibi hissettirip almasına müsade etmeyin... ben de herşeyi bana yıktığın için aşağılık kompleksine kapılıyorum deyin... ve alın
lafına karşılık laf -vermedikçe atağına atak yapmadıkça yola gelmiyorlar buradan bunu anladım, ama kırıcı onur inciti şekil de değil...
konuşma yapın güzellikle kendinizin yetişemediğini çok yorulduğunu söyleyin yardım isteyin sonunda da sen de bana ait maaş kartım var ya hah işte onu da istiyorum deyin vermiyorum diye diretirse sonra ki gün bankayı arayıp iptal ettirin kaybettiğinizi söyleyip, erkekler maalesef elinin altında kilerin kıymetini kaybetmek üzereyken anlıyorlar
Canım senin ailen onun ailesi yok mu durumu anlat onlara uyarsınlar kendini toparlar belki tabi ciddi bir uyarı olması lazım.
karar vermemi kolaylaştıracaktır derken iyice çirkinleşecekmi demek istiyorsunuz
ben onun ailesine söyledim ama oda aileside pek anlamadılar benim ailemede söylersem eger direk ayrılmamı isterleri hiç düzeltmeye çalışmazlar çünkü ailemlede arsı pek iyi degil
adam zaten yeterince çirkin bana göre.
Sen ücretsiz izne çıktıktan sonra söylediği "Keşke çocugumuz olmasaydı, sen çok degiştin" cümlesini tercüme edeyim sana.
Şimdi para kesildi, ne gerek vardı!
Bu adam bırak seni evladını dahi sevdigini düşünmüyorum.
Hayat ona güzel valla. temizlik yapan var, çocuga bakan var, cinsellikte gırla.
çalıştığın paraya ipotek te koymuş..
sen yorulmuşsun, yıpranmışsın kimin umrunda.
100 lira nedir ya, koskoca 1 ay.
bildigin asalak bu. Önce paranı kurtar, sonra güçlü dur. okeyse amenna, degilse hiç düşünmeden sepetle gitsin.
Bosanmak bu kadar kolaymi? Bi de cocuk. Anliyorum seni ama sonra pisman ola bilirsin aceleci davranma esinu duzeltmeye bak. Ben evliliyimde gordugum sey adamla kafa kafaya gelmeyeceksin tatli dille hall edeceksin ters tepiyor yoksa
Bak o kadar sorunlu evlilikler var ki gercekten de hepsi bosanmayi dusunse yer yuzunde evli kalmaz. Mutlu gorunen herkesin cok mu mutlu oldugunu dusuniyorsun? Sadece cogu kafaya takmayan tipler onda oyleler her kes sorun yasiyor ve gayet normal kabullenip hayatina devam ediyor. Ogluna ada kendini hayatinin deyisecegini goreceksin esin de bunu fark edecek hic biseyi kafana takmadigini gorunce pesinden kosar o kendisi sen sadece kendin ve oglunla ilgilen bakimli olmaya bakbende bu kadasr kolay olmadıgını düşünüyorum çoçuk oldugu için ama dayanma sınırlarımda yeterince gerildi pğatlamak üzereyim tatlı dilde kesinlikle fayda etmiyor kaç kere denedim ama daha fazla tepeme çıktı vede çıktıgını kabullenmedi
işte bu seferde evimiz çok pis zaten bi şey yapmıyorsun oluyor neden yoruluyorsun oluyor ayy ben herşeyi denemişim yaa
bir kere daha ayrılalım dedigimde geri dönmeyecegim için çok iyi düşünüp karar vermek istiyorum hem kendim hem çoçugum için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?