- Konu Sahibi gulistanbul
-
Herkes neler çekiyor diye evlilik sürdürmek de ayrı kafa, herkes çekebilir, herkesin beklentisi farklıdır, kimisi kendini çocuklarına adar kadınlığı atar kenara anne rolünden devam eder, kimisi de önce kadındır,sevilmek iltifat duymak ruhunu okşatmak ister, çocuk için katlanıyorum diyip nasıl yatılır ki o adamla,tavan izleniyor heralde, bitsede dönüp yatsak gibi, yapamam ben kendi adıma
sizin çoçugunuz var mı evlimisiniz
eee sen neden canının istedigini yapmıyosun ki allah askıan isten geldin söyle dısardan yemek cok yorgunum yapamam valla sen nasıl calısıyosna bende calısıyorum de bira xocukle ilgilen sonre yap kahevni cayını ac bi film yada dizi izle ne gömleginin ütüle ne pantolonuu be hizmetci degilim de bedenimi böyle isler icin yoramam deyapmıyormuş sevmiyormuş iş yapmayı işten gelecek hemen bilgisayar başına oturacak ve yatıncaya kadar oradan kaklmayacak istedigi şey bu ardada canı isterse gece ihtiyacını giderecek
sen cok yüz vermissin canım ooooherşeyi ben yapacagım hiç ses çıkarmayacagım ne isterse yapacagım çalışacagım çoçuga bakacagım evde fıstık gibi dolaşacagım vede hiç yorgunluktan uyumayacagım geceleri
oooh cnm ohh allah askına 2 nizde calısıyosunuz bırak alsın arabasını sen verme maasını nasıl veriyosun paranı hayret ediyorum yaabende dedim bırak beni bu çoçufgu bile sevmiyorsun sen hemen öyle şeymi olur ben ikinizide çok seviyorum ayrılmak istemiyorum falan filan yakın zamanda araba aldık aslında tek sıkıntısı araba denen illet daha çok para daha güzel araba
Tuh kalipsizayapmıyormuş sevmiyormuş iş yapmayı işten gelecek hemen bilgisayar başına oturacak ve yatıncaya kadar oradan kaklmayacak istedigi şey bu ardada canı isterse gece ihtiyacını giderecek
cocuktan önce nasıldınız?bi kersinde artık yeter bitti dedim beni gönder babamın yanına ben daha fazla dayanmıyorum demiştim çok pişman oldugunu artık degişecegini düzelecegini bir daha böyle yapmayacagını söylemişti ama bi ay geçmeden tekrardan aynı problemler devam etti çokda bi degişiklik olmadı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?