• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanma kararı

Dogangunesmutluluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2019
38
6
36
35
Merhaba çok kararsızım. Eşimle 5 yılı doldurduk bu aşamada bana 3 kez büyük yalan söyledi. Birisinde işe gideceğim kontrol etmeye deyip akşam 10da çıktı. Kontrol edip diğer arkadaşıyla içmeye gitmiş geldiğinde bir anda gelişti birşey diyemedim ama o gece mesajlarına bakınca zaten planlı gittiğini gördüm. Açıklaması sen izin vermezdin oldu. Bir daha bu şekilde yalan söylersen eve gelme affetmem demiştim. 1-2 ay geçti ben 2 yaşında çocuğumuzun bir sağlık sorununu atlatıp atlatmadığını koşturduğum günün akşamı annemlerle il dışında kalmıştım. Çocuk temiz çıktığını öğrenen eşim akşam annemlerin evin bahçesinde içip o arkadaşlarıyla beni kaldığım şehirin üzerinden başka bir yere gidip yarım saat oturup kalkmış arkadaşlarıyla gidip gelmiş. Ben bunu 2 hafta sonra arkadaşlarının resimlerinde gördüm. Ama o arkadaşlar bende ekli değil ve eşim ben görmeyeyim diye etiketi kaldırmış. Hepsi erkek ama Kıyamet koptu. Geçen sefer bir daha eve gelme dememe rağmen hiç korkmamış. Bir daha asla yapmayacağım falan diyor. Kardeşim ailesi olayı biliyor kendi aileme henüz anlatmadım. Ama ona ayrılmak istediğimi söyledim. 2 yaşında çocuğumuz var fikir istiyorum deneyimlerinizden😔😔

Yalanın affı yok gözümde yüzsüz gibi ders almamış yine yalan söylemiş.

çokmu sıkıyorsunuz eşinizi , arkadaşlarıy içmeye gidebilir. göndermiyorsanız oda yalanlara başvuruyor. normal değil . bende bayan arkadaşlarla toplanıp içiyoruz eşim bana gidemezsin diyemez .

hadi boşandınız diyelim sonra daha mutlu bi hayatmı bekliyor siziz.

Yalanın affı yok gözümde yüzsüz gibi ders almamış yine yalan söylemiş.
Aldatmayınca kabul edileceğini düşünüyor sanırım. Çok zor durumda kaldım. Ev benim üstüme kredili. Ona git diyorum ama tanıdığı kimse yok gitmedi henüz. Boşanmak için ailesi çok basit bir konu gibi görüyor ama bana göre bu şekilde nasıl yaşanır. Kızım için ayrılmaktan korkuyorum

çokmu sıkıyorsunuz eşinizi , arkadaşlarıy içmeye gidebilir. göndermiyorsanız oda yalanlara başvuruyor. normal değil . bende bayan arkadaşlarla toplanıp içiyoruz eşim bana gidemezsin diyemez .

hadi boşandınız diyelim sonra daha mutlu bi hayatmı bekliyor siziz.
Ne yazık ki hiç sormadı ki çıkayım mı diye. Sadece sen izin vermezsin diyor. Bende geziyorum arkadaşlarımla ama onun hep haberi oluyor. Sorsaydı izin vermeseydim atışıp kavga etseydik yine yapsaydı sorun yok. Ama ben zaten bilmiyordum ama direk yalan söyledi

Aldatmayınca kabul edileceğini düşünüyor sanırım. Çok zor durumda kaldım. Ev benim üstüme kredili. Ona git diyorum ama tanıdığı kimse yok gitmedi henüz. Boşanmak için ailesi çok basit bir konu gibi görüyor ama bana göre bu şekilde nasıl yaşanır. Kızım için ayrılmaktan korkuyorum
Yalan da aldatmaktır.

Çoktan kabul etmiş boşanmayı sanırım.
Bir çaba göstermedi mi?

Yine sorumluluk kadında maalesef, sen cocugunla ilgileniyorsun o arkadaslarıyla çıkıyor vicdan yapıyordur.
Bence tavrını koyman iyi olmuş ama oturup konusulup halledilebilecek meseleler, eşinize sorumluluk verin

Yine sorumluluk kadında maalesef, sen cocugunla ilgileniyorsun o arkadaslarıyla çıkıyor vicdan yapıyordur.
Bence tavrını koyman iyi olmuş ama oturup konusulup halledilebilecek meseleler, eşinize sorumluluk verin
EVet bende öyle düşünüyorum sorumluluk konusunda. Ama bir daha yalan söylemeyeceğine de inanmıyorum artık

Ne yazık ki hiç sormadı ki çıkayım mı diye. Sadece sen izin vermezsin diyor. Bende geziyorum arkadaşlarımla ama onun hep haberi oluyor. Sorsaydı izin vermeseydim atışıp kavga etseydik yine yapsaydı sorun yok.
Eşin o senin, emir erin ya da kölen değil ve 3 kez büyük yalan dediğin şey, arkadaşlarıyla buluşmak mı?

Bence bunlar asilmayacak mevzular degil. Esinizle aile terapiste bir gidin. Ortada bir cocuk var. Her zaman bosanabilirsiniz, ama her zaman onarmaya firsat olmuyor.

Eşin o senin, emir erin ya da kölen değil ve 3 kez büyük yalan dediğin şey, arkadaşlarıyla buluşmak mı?
Siz olayı nasıl anladınız İnanın bilemiyorum da. BEN eşimi kısıtlamıyorum her hafta cuma halısaha kaçına gider. İçkisini de içer. Olay içmesi arkadaşlarıyla çıkması değil olay yalan söylemesi anlatabildim mi? Benim çıkacağından haberim yok sorsaydı ve izin vermeseydim o aman haklıydı da şu an neyin hakkı

İşte o davranışlar neye göre şekilleniyor onu da bilmek lazım.
Rahat batması diyoruz biz buna. Evi sayemde arabayı sayemde aldık. Tabi ona bu şekilde söylemiyorum da. Çocuğumuza ondan önce ailem koşuyor. hamileliğimde de tektim çocuğumun herşeyine ben koştum. Zahmet edip sadece çalıştı ki bende çalışıyorum. Sorumluluk yok bence sanırım yolsam her hafta halı sahaya da gidiyor dışarı da çıkıyor yalan söylemek içirin eve hapis olması gerek

Back
X