- 25 Aralık 2019
- 38
- 6
- 36
- 35
- Konu Sahibi Dogangunesmutluluk
Merhaba çok kararsızım. Eşimle 5 yılı doldurduk bu aşamada bana 3 kez büyük yalan söyledi. Birisinde işe gideceğim kontrol etmeye deyip akşam 10da çıktı. Kontrol edip diğer arkadaşıyla içmeye gitmiş geldiğinde bir anda gelişti birşey diyemedim ama o gece mesajlarına bakınca zaten planlı gittiğini gördüm. Açıklaması sen izin vermezdin oldu. Bir daha bu şekilde yalan söylersen eve gelme affetmem demiştim. 1-2 ay geçti ben 2 yaşında çocuğumuzun bir sağlık sorununu atlatıp atlatmadığını koşturduğum günün akşamı annemlerle il dışında kalmıştım. Çocuk temiz çıktığını öğrenen eşim akşam annemlerin evin bahçesinde içip o arkadaşlarıyla beni kaldığım şehirin üzerinden başka bir yere gidip yarım saat oturup kalkmış arkadaşlarıyla gidip gelmiş. Ben bunu 2 hafta sonra arkadaşlarının resimlerinde gördüm. Ama o arkadaşlar bende ekli değil ve eşim ben görmeyeyim diye etiketi kaldırmış. Hepsi erkek ama Kıyamet koptu. Geçen sefer bir daha eve gelme dememe rağmen hiç korkmamış. Bir daha asla yapmayacağım falan diyor. Kardeşim ailesi olayı biliyor kendi aileme henüz anlatmadım. Ama ona ayrılmak istediğimi söyledim. 2 yaşında çocuğumuz var fikir istiyorum deneyimlerinizden