Arkadaşlar merhaba,
Uzun süredir sizleri takip ediyorum.Çoğunuzu tanıyorum ve konularını biliyorum:)Şimdi yazma sırası bende artık.Nerden başlıycamıda bilmiyorumki...
Sizi yormadan kısaca özetlemeye çalışıcam.27 yaşındayım ben.Erken evlilik mağduruyum sanırım.Yaklaşık 10 yıllık evliyim.8 yaşındada bi kızım var.Ailemden uzak bi şehirde yaşıyorum.Ve kızıma hamileyken annemi kaybettim.Ağlayacak bi omzum yok yani.
Çooook sorunlar yaşadım eşimle.Ama hep sabırla umutla düzelmesini bekledim.Bi insan iki olmuyomuş,geçte olsa anladım.
Buarada unutmadan;eşimin aillesiyle o kadar iyiki aram.Bana taparlar resmen.Bende onlara asla bi saygısızlık etmedim on yıldır.Hani burda hep konuşulur ya.Sorunsuz gelin kaynana ilişkisi varmıdır diye.Bizde var.7 yıl aynı evde yaşadık.Eşim askerden gelince ayrı eve çıktık.Her zaman derler senin bize yaptığın iyiliği evlatlığı insanın öz çocukları yapmıyo diye.Hiç bir sorunumuz yok ama malesef kaynana kayınpederle yürümüyormuş evlilikler.

Sorunlara gelince;
Eşimde bende turizm mezunuyuz.Evlendiğimizden beri eşim hep bu yönde işlerde çalıştı.Askerden geldikten sonrada bi cafe-bar açtı kendine.(anlayacağınız üzere birde asker yolu bekledik kızımla)3 yıldır orayı işletiyo.Ama alkol yüzünden sorunlu olan hayatımız dahada berbat duruma geldi.Gece eve geç gelmeyi geçtim hiç gelmemek,devamlı alkol almak,evin hiçbir sorunuyla ilgilenmemek.En küçük kavgada çekip gitmek.Ağzına geleni söylemek.bana hiç vurmadı ama bikaç kez evi dağıtmışlığı eşya kırmışlığı vardır.Alkollü ortamdaki beni kadınlığımdan utandıran kadınlardan hiç bahsetmiyoum bile

Diceksiniz hiçmi güzel günün olmadı.Oldu.hemde çok oldu.Onun bana bi bakışı bi gülüşü dünyamı değiştirmeye yeterdi.Çok sevdim çünkü.Sadece yanımda olsun,evde bi bardak çayı birlikte içelim istedim ama olmadı.Buzdolabından yiyecekleriniz taşsada,eğer sevdiğiniz adam sizinle olmayı tercih etmiyosa,boğazınızdan geçmiyo o yiyecekler malesef...
En son 4 ay kadar önce işyerime bi mektup geldi.Sahte isimlerle yazılmış.Kocanı x bayanla x mekanda çok samimi bi şekilde gördüm.Uzun süredir ilişkileri var.Eğer aklın varsa boşanırsın diye.Ama hiçbişey ispat edemedim.İnkar etti ve konu kapandı gitti.Bunu bile sineye çektim.Düzelicek dedim.Küçük yaşta evlendim ama babamın başını önüne eğmicem dedim.Çabalıycam dedim.Ama sanırım yolun sonuna geldim.
Geceler boyu camda bekledim onu gözümde yaşlarla.Geldiğinde sordum nerden geliyosun.Arkadaşlarla gezdik eğlendik derdi hep.
Buarada bende kendine güveni olan,ayakları üstünde durabilen,arkasında ailesi olan,(güzellik kısmına girmiyorum ama herkes çok güzel olduğumu söyler)bi kadınım.
En son 2 gece önce sabah 7de geldi eve.Nerdeydin dedim.Arkadaşlarla takıldm dedi.Zil zurna sarhoş tabi.Hiç bişey demedim.Ben evden işe çıktım.O yattı.Hayata bakarmısınız ben evden çıkıyorum o eve yeni geliyo.Gündüzde hiç aramadım.Oda aramadı.Taki akşam iş çıkışı zamanı aradı.Geleyim almaya dedi.Gerek yok ben giderim dedim.Eve gittim haber verdim geldim diye.Yemeğe geleyimmi dedi.Biz ne zamandır aynı sofrada oturuyoruzki ne önemi var dedim.Sabahlara kadar kimleysen onlarla mutlu ol dedim kapattım.Gece yine gelmedi.Saat gece 2de aradım gelmiyomusun dedim.Hayır dün sabah 7ye kadar takıldığım arkadaşlarlayım.Bekleme beni dedi yüzüme kapattı.Sonra telide ulaşılamaz oldu.Bende k.validemleri aradım.Anlattım herşeyi.Napsın kadıncağızda ağladı benimle.Elinden ne gelirki.Onu üzdüğümede üzüldüm bide.
Saat sabaha karşı 5 te geldi.Kapıyı açıp hiçbişey demeden yatak odasına gittim.Arkamdan geldi gayet sakin bi şekilde.Sana bişey sorucam dedi.Beni azönce köpek ısırdı.Bişey olurmu dedi.:)))Ahh dedim allahım sen büyüksün.benim gözyaşlarımı nasılda çıkardın.Ormanlık alanda içerken köpek saldırmış.Kaba etinden bayağıda ısırmış:)Krem verdim sürdü.Sonra yattım ben.Uyu uyuyabilirsen tabi.
Bütün hayatımı gözüme getirdim.Artık yapamıycama karar verdim.Kızımda büyüdü.Bana Çok destek oluyo canım benim.Kızıma hiçbi sorunu aksettirmiyoruz.Eşiminde bu konuda hakkını yemiyeyim.
Biraz uzun oldu kusuruma bakmayın.10 yılın özeti işte.Sabah kalktım ağlamaktan şişmiş yüzümü yıkadım.Makyajımı yaptım.Ve işimin başındayım.Boşanmanın altından kalkabilirmiyim bilmiyorum ama düşüncelerinize ihtiyacım var.
Okuduğunuz için ve fikrende olsa bana yardımcı olacağınız şimdiden teşekkür ederim...