Boşanma Kararım Hakkında Düşüncelerinize İhtiyacım Var Arkadaşlar!!!

Arkadaşlar merhaba,

Canım hiç üşenmeden okudum. öncelikle hayırlısı olsun senin ve kızın için. görüyorum ki senin çabalarınla evlilik yürümüyor.
çok sorumsuz bir erkek. maşallahın var yine senin, bukadar çektiğin sıkıntıdan sonra hala çabalıyorsun, üstelik çalışan bir bayansın.
bir erkek evlide olsa tabikide arkadaşlarıyla eğlenebilir, içki içebilir değilmi. fakat bunu hergün veya her iki gün yapan bir insan zaten alkoliktir.
Arkadaş çevreside çok yanlış canım yaa. dinimizde bile, evini aileni yuvanı çocuklarını ihmal etmediğin süreçe yapabilirsin istediğini yazıyor.
fakat eşin bunu ters anlamış. haberi eğleneyim içki içeyim diye anlamış. allah yardımcın olsun.

sana arada bir tlf açıp, seni almaya geliğim veya akşam birlikte yemek yiyelim demesinin üzerine, aslında senin verdiğin tepki normale göre doğru, fakat onu doğru yola getirmek istiyorsan, lütfen öyle konuşma eşinle. biliyorum burada haklı olan sensin, haksız olan o. fakat sen öyle demeyipte, akşam yemeğini birlikte yiyebiliriz.
Kızında çok mutlu olur, o vakit akşam görüşmek üzere deyip kapatsaydın. Sen onun suratına tlf kapattığın için, o doğru yolda zaten değil, iyice onu yanlış yola sürükleme.
Bağri diyorum ki, ayrılmak istersen yine ayrıl, fakat kendine bir iyilik yap, bunlar allah görüyor ve bunun sevabını alacaksın inan bana.
o şuan yanlış yolda, alttan alarak her fırsatta yüzüne vurmazsan, politik davranırsan onu kendine çekersin zaten.

inan bana bu iyi olacaktır. sen onun üzerine düşersen, nasıl olsa bu cepte bir yere gidemez vs gibi şeyler düşünür. istediğini yapar.
Aramadığın zaman, allah allah bu kız bu saatte arardı, niye aramadı acaba diye meraklanabilir. arkadaş çevresinde artık belli bir yerde, artık onlardan sıyrılıp gelmesi biraz zaman alacak ve arkadaşların arasında adı çıkacak. halbuki buna izin vermese, kimse kimsenin hakkında konuşamayacak!!!

Doğru dürüst karı koca ilişki yaşamıyorsan bağri, saygıyı yitirme, sen saygısızlık yapıp tlf onu yüzüne kapatırsan, mesela akşamları zaten yemeğe hiç gelmiyorsun ki vs gibi deyip kapatırsan, oda senin yüzüne kapatmış işte.
sabah geliyorsa bile: Günaydın diyebilirsin. Hiç konuşmamazlık yapma. birde bunlar dene lütfen, kızın için. Sonrasında boşandıktan sonra ayrıldığınızda artık sizin için barışmak çok zor.
inançlımısın bilmiyorum ama, ayrıldığın eşinle tekrar bir araya gelebilmek için, bayanın başka bir erkekle evlenip, ilişkiye girmesi gerekiyor ki, eski eşiyle tekrar bir araya gelsin.
Allah (C.C) böyle sıkı kanun koymuşki, herkes evliliği çocuk oyuncağı gibi görmesin istediğim zaman boşarım istediğim zaman barışırım gibi.
Maalesef ki böyle canım, sana yardımcı olmayı okadar çok istiyorum ki. çünkü seni azda olsa anlıyorum. Allah öncelikle sana sabırlar versin, küçük bir yavrun var, onun sorumluluğu gibi diğer tüm sorumluluklar senin üzerine. Lütfen ağlama, o bunun farkında olsa zaten bunları yapmaz!!

Mağdem sabahları sen işe giderken o eve geliyor ve görüşüyorsunuz, onun inadına çooook güzel giyin. Hatta o yokken bir gününü öyle ayarlaki, saçını boya.
yada kestir, yani değişik şeyler yap. Akşamları uzun geçelik ve sabahlıklarınla dolaş. Bir kez baktığında, bu kes ikinci kes bakacaktır. yanına yaklaştırma, ona yüz verme, fakat alttan alttan bunları hissetsin, merak uyansın. Akşamları eve gelmek için arkadaşlarına bir bahane uyduracaktır. Belki monotonlaştığınızdan dolayı, oda artık sıkıldı.
Bilinmez arkadaşım. Bilemeyiz. Sen bunları bi dene.

Eve geldiğinde görsün ki, dışarda arkadaşlarla eğlenirken, oda evde gününe gün katıyor, çayını içiyor pastasını yiyor falan düşünsün.
Demekki benim için üzülmüyor desin kendince. Sen üzüldükce ağladıkca bunu biliyor ve bundan zevk duyuyor. Seni aciz olarak görebilir, bensiz birşey yapamıyor zaten gibi..
Erkeklerin çoğu böyledir. o yüzden lütfen kendini bırakma. Kızına babasını kötüleme. Kızıyla vakit geçirmesini sağla.
Bi akşam kızını alsın dışarı çıkarsın götürsün sınemaya mesela.

Senin iş yerine mektup gelmesi ve bazı şeylerin yazması falan dikkatimi çekti? nasıl olabilir böyle birşey? acaba kendisimi bilerek seni kızkandırmak için yaptı bunu. herşey olabilir.
seni huzursuz etmek istiyor belkide. Sen şimdiki halinden tam tersini yap!!! giyin, süslen, pişir, yemek yiyin, gezin. o seni arayınca da telefonu açma.
bir daha aradığında yine açma, sonra ona msj atarsın. Ben dışardayım, işlerim var eve geç geleceğim diye msj bırakabilirsin.
Bak ozaman deliriyor mu delirmiyor mu?? bu saatte dışarda ne işi varmış? kızım acaba nerde neyapıyor gibi vs???? jBak ozaman ona bu duyguyu verirsen, kendisi hemen eve gelmek isteyecek... Böyle taktikler bul mesela1!!!!!

lütfen sende cvp yaz. durumu merak ediyorum!

Uzman görüşü almayıda teklif ettim.Ama yaşadığımız yer küçük biyer ve herkes birbirini tanır.Oyüzden bunada yanaşmadı.
Dediğiniz gibi yemeğe geleyimmi sorusuna uysallıkla gel deseydim bişey olmazdı sanırım.Ama her zamanki gibi yaptığı yanına kar kalırdı.Ona karşı her zaman sakinliğimi korumaya çalışsamda bazen kadınlık duygum beni geçiyo.Sinirlerime hakim olamıyorum.:(

Yemeğe geleyim mi kısmına çokta takılma bence çünkü o belirli bir zamanın birikenlerin patlaması olmuş sende sadece sizinki evlilikten çok sen evde onun kıyafetleri ütüleyen çocuğunu en iyi şekilde bakan bi dadıdan farkın kalmamış anlaşılan boşanma kelimesini ona telaffuz etmeden önce elini sağlamlaştır çocuğunu sana bırakmak istemeyebilir eğer ki eşinin maddi durumu senden daha iyiyse ve seni de aldattığını düşünüyorsan ağzındaki dişlerin bile yarısı al sürünsün pis adam yazık değil mi sana hem çalış hem çocuğa bak hemde paşanın kahrını çek çocuğa hissettirmiyoruz oiyorsun ama 8 yaşında herşeyin farkına varır o çocuk birlikte aileci vakit geçirmediğinizi kendi ailesinin etrafındakilerden farklı olduğunu canını sıkma ama pişman olacaksan sakın başlama

Yorumunuz o kadar iyi geldiki.Çok teşekkür ederim.
Dediğiniz doğru aslında.Adam zaten eve gelmiyo.En azından gelmiceni bilirim de sarılır kızıma deliksiz bi uyku uyurum...

rica ederim ne demek böyle durumlarda bildiğimiz gerçekleri göremiyoruz dışarıdan birilerinden fikir almak gerçekleri görmenizi daha iyi sağlıyor...

biz bayanlar evliliğimizi kurtarma adına elimizden gelenin en fazlasını yapıyoruz fakat karşımızdaki insan bunu anlamıyosa ve siz bu evlilik için artık yapacak birşeyinizin kalmadığına eminseniz en önemlisi bu evlilik sizi ve kızınızı mutsuz ediyosa ki siz mutsuzsunuz ve eşinizin düzelmeyecegine kesin inanıyosanız ayrılmanız en doğru karar olur..
siz ne kadar kızımıza yansıtmıyoruz desenizde kızınız şayet anlayacak durumda ise babasıyla aranızda birşeylerin iyi gitmediğinin farkındadır emin olun..
bende boşanma aşamasındayım üstelik minik ikizlerim var ben bu durumda ayakta kalıyosam mutluysam bebeklerimle inanın sizde ayakta kalabilirsiniz....
güçlü olun ve ne istediğinize karar verin gerisi geliyor..

Arkadaşlar merhaba,

Canım hiç üşenmeden okudum. öncelikle hayırlısı olsun senin ve kızın için. görüyorum ki senin çabalarınla evlilik yürümüyor.
çok sorumsuz bir erkek. maşallahın var yine senin, bukadar çektiğin sıkıntıdan sonra hala çabalıyorsun, üstelik çalışan bir bayansın.
bir erkek evlide olsa tabikide arkadaşlarıyla eğlenebilir, içki içebilir değilmi. fakat bunu hergün veya her iki gün yapan bir insan zaten alkoliktir.
Arkadaş çevreside çok yanlış canım yaa. dinimizde bile, evini aileni yuvanı çocuklarını ihmal etmediğin süreçe yapabilirsin istediğini yazıyor.
fakat eşin bunu ters anlamış. haberi eğleneyim içki içeyim diye anlamış. allah yardımcın olsun.

sana arada bir tlf açıp, seni almaya geliğim veya akşam birlikte yemek yiyelim demesinin üzerine, aslında senin verdiğin tepki normale göre doğru, fakat onu doğru yola getirmek istiyorsan, lütfen öyle konuşma eşinle. biliyorum burada haklı olan sensin, haksız olan o. fakat sen öyle demeyipte, akşam yemeğini birlikte yiyebiliriz.
Kızında çok mutlu olur, o vakit akşam görüşmek üzere deyip kapatsaydın. Sen onun suratına tlf kapattığın için, o doğru yolda zaten değil, iyice onu yanlış yola sürükleme.
Bağri diyorum ki, ayrılmak istersen yine ayrıl, fakat kendine bir iyilik yap, bunlar allah görüyor ve bunun sevabını alacaksın inan bana.
o şuan yanlış yolda, alttan alarak her fırsatta yüzüne vurmazsan, politik davranırsan onu kendine çekersin zaten.

inan bana bu iyi olacaktır. sen onun üzerine düşersen, nasıl olsa bu cepte bir yere gidemez vs gibi şeyler düşünür. istediğini yapar.
Aramadığın zaman, allah allah bu kız bu saatte arardı, niye aramadı acaba diye meraklanabilir. arkadaş çevresinde artık belli bir yerde, artık onlardan sıyrılıp gelmesi biraz zaman alacak ve arkadaşların arasında adı çıkacak. halbuki buna izin vermese, kimse kimsenin hakkında konuşamayacak!!!

Doğru dürüst karı koca ilişki yaşamıyorsan bağri, saygıyı yitirme, sen saygısızlık yapıp tlf onu yüzüne kapatırsan, mesela akşamları zaten yemeğe hiç gelmiyorsun ki vs gibi deyip kapatırsan, oda senin yüzüne kapatmış işte.
sabah geliyorsa bile: Günaydın diyebilirsin. Hiç konuşmamazlık yapma. birde bunlar dene lütfen, kızın için. Sonrasında boşandıktan sonra ayrıldığınızda artık sizin için barışmak çok zor.
inançlımısın bilmiyorum ama, ayrıldığın eşinle tekrar bir araya gelebilmek için, bayanın başka bir erkekle evlenip, ilişkiye girmesi gerekiyor ki, eski eşiyle tekrar bir araya gelsin.
Allah (C.C) böyle sıkı kanun koymuşki, herkes evliliği çocuk oyuncağı gibi görmesin istediğim zaman boşarım istediğim zaman barışırım gibi.
Maalesef ki böyle canım, sana yardımcı olmayı okadar çok istiyorum ki. çünkü seni azda olsa anlıyorum. Allah öncelikle sana sabırlar versin, küçük bir yavrun var, onun sorumluluğu gibi diğer tüm sorumluluklar senin üzerine. Lütfen ağlama, o bunun farkında olsa zaten bunları yapmaz!!

Mağdem sabahları sen işe giderken o eve geliyor ve görüşüyorsunuz, onun inadına çooook güzel giyin. Hatta o yokken bir gününü öyle ayarlaki, saçını boya.
yada kestir, yani değişik şeyler yap. Akşamları uzun geçelik ve sabahlıklarınla dolaş. Bir kez baktığında, bu kes ikinci kes bakacaktır. yanına yaklaştırma, ona yüz verme, fakat alttan alttan bunları hissetsin, merak uyansın. Akşamları eve gelmek için arkadaşlarına bir bahane uyduracaktır. Belki monotonlaştığınızdan dolayı, oda artık sıkıldı.

Eve geldiğinde görsün ki, dışarda arkadaşlarla eğlenirken, oda evde gününe gün katıyor, çayını içiyor pastasını yiyor falan düşünsün.
Demekki benim için üzülmüyor desin kendince. Sen üzüldükce ağladıkca bunu biliyor ve bundan zevk duyuyor. Seni aciz olarak görebilir, bensiz birşey yapamıyor zaten gibi..
Erkeklerin çoğu böyledir. o yüzden lütfen kendini bırakma. Kızına babasını kötüleme. Kızıyla vakit geçirmesini sağla.

Senin iş yerine mektup gelmesi ve bazı şeylerin yazması falan dikkatimi çekti? nasıl olabilir böyle birşey? acaba kendisimi bilerek seni kızkandırmak için yaptı bunu. herşey olabilir.
seni huzursuz etmek istiyor belkide. Sen şimdiki halinden tam tersini yap!!! giyin, süslen, pişir, yemek yiyin, gezin. o seni arayınca da telefonu açma.
bir daha aradığında yine açma, sonra ona msj atarsın. Ben dışardayım, işlerim var eve geç geleceğim diye msj bırakabilirsin.
Bak ozaman deliriyor mu delirmiyor mu?? bu saatte dışarda ne işi varmış? kızım acaba nerde neyapıyor gibi vs???? jBak ozaman ona bu duyguyu verirsen, kendisi hemen eve gelmek isteyecek... Böyle taktikler bul mesela1!!!!!

Beni önemseyip düşüncelerinizi yazdığınız için çok ama çok teşekkür ederim.
Yazdıklarınızın çoğuna katılıyorum.Çoğunuda denedim.Ama karşılık alamayınca insan o kadar bozuluyoki.Kendime olan saygımıda yitiriyorum o zmn.
Onun karşısında sağlam durmayı ne kadar istesemde başaramıyorum.Bazen sevgiye ve ilgiye o kadar ihtiyacım oluyoki.Karşılık bulamayınca duygusallığım yerini sinire bırakıyo.Bende istemiyorum böyle olsun ama sabır sabır bi yerde patlak veriyo işte.
Demişsiniz ya eve geç gelicem de,ben öyle bişey yapsam dünyayı başıma yıkar benim.Yada bazı arkadaşlar demiş ya ben eve almam.Herkes malını bilir.O kapıyı kırar.Konu komşuyada rezil olurum.
Yanlız yazdığınız bi konu çok dikkatimi çekti.Boşandıktan sonra başka erkekle evlenip birlikte olmadan eski eşle biraraya gelememe durumu.Bunu öğrendiğim çok iyi oldu.teşekkür ederim.Ben belkide burnu sürtsün diye düşündüm.Böyle bi konu şakaya gelmez.Tekrar evlenmeyi düşünmesemde hayat ne getirir bilemiyoruz ki.Ve bu konuyu eşimede söyliycem.Ona göre dicem.Eğer düzelmezsen boşanmaya karar vericem.Eğer beni seviyosa başkasıyla evlenmemi göze alamaz sanırım...

rica ederim ne demek böyle durumlarda bildiğimiz gerçekleri göremiyoruz dışarıdan birilerinden fikir almak gerçekleri görmenizi daha iyi sağlıyor...

biz bayanlar evliliğimizi kurtarma adına elimizden gelenin en fazlasını yapıyoruz fakat karşımızdaki insan bunu anlamıyosa ve siz bu evlilik için artık yapacak birşeyinizin kalmadığına eminseniz en önemlisi bu evlilik sizi ve kızınızı mutsuz ediyosa ki siz mutsuzsunuz ve eşinizin düzelmeyecegine kesin inanıyosanız ayrılmanız en doğru karar olur..
siz ne kadar kızımıza yansıtmıyoruz desenizde kızınız şayet anlayacak durumda ise babasıyla aranızda birşeylerin iyi gitmediğinin farkındadır emin olun..
bende boşanma aşamasındayım üstelik minik ikizlerim var ben bu durumda ayakta kalıyosam mutluysam bebeklerimle inanın sizde ayakta kalabilirsiniz....
güçlü olun ve ne istediğinize karar verin gerisi geliyor..

Kızım genelde babası işte olduğu için onun yokluğunaa çok alışık.Babası eve 3 gün gelemse baban işte desem neden demez yani.Bide askerlik sürecindede 15 ay ayrı kaldı babasından.
Ama bende eminimki boşanırsak oda daha mutlu olucak.Babasını istediği zaman görebilicek.ben asla babasından ayırma taraftarı değilim.Bakalım zaman ne göstericek.
Allah seninde yardımcın olsun.Allah size güç kuvver miniklerede sağlık versin...

Arkadaşlar merhaba,

canım bazı noktalara katılmıyorum yazdıklarında
tamam kaçan kovalanır misali ilgilenmezsen umursamazsan peşinden koşar o konuda haklı olabilirsin
ama bu zamana kadar yaptıkları yanına kar mı kalacak. üstelik işin içinde aldatma tarzı olaylar da büyük ihtimalle var. ispat edilemese bile durup dururken kimse kimseye öyle mektup filan gönderip kocan seni aldıtıyo demez zaten adamın yaşam tarzı da belli.
kendi de yanlış yaptığını biliyo ama yine de devam ediyo saygısızlığa eşinide ailesinin tepkilerini de umursamıyo adam
kadın zaten bu kadar yıl katlanmış huylu huyundan vazgeçmez bence hele alkol alışkanlığı olan insanlar zaten durumundan memnun oluyo bırakmak istemiyo ki
söylemek istediğim bu zamana kadar zaten kadın katlanmış yine evliliği yürütmek için sürekli kadın mi çaba gösterecek
hatalı olan taraf düzeltmek için hiçbirşey yapmıyo ama kadın sürekli eve bağlamak için uğraşıyo
bence konu tepkisini koyup ciddi bi şekilde boşanma konusunda bi adım atmalı. belki böylelikle kafasına birşeyler dank eder karısını kaybettiğinin farkına varır.

Normalde okula gidiyor.Sabah birlikte çıkıyoruz.Okulu tam gün.Okuldan sonrada etüte gidiyo.O eve 16.30 da geliyor.Bende 18.00de eve geliyorum.Bir buçuk saat kadar evde yanlız kalıyo.Hafta sonuda zaten bende evdeyim :)

Bunu sorma sebebim hemen hemen aynı sorunları yaşayan bir yakınım var.Meslekleriniz çocuklarınızın yaşı,evlilik süreniz ,yaşadığınız sorunlar bile bire bir aynı.

Yakınım çocuğuna hissettirmediğini söylesede aslında çocuklar çok iyi hissederler ama zaten üzgün olan anneyi üzmemek için çok zekice oynarlar.

Siz yakınımdan daha güçlü görünüyorsunuz.O saygı sevgi herşey bitti sadece kağıt üstünde çocuk için devam eden bir evlilik olduğunu söylesede ben çocuk için

iyi şeyler olduğunu hissetmiyorum.Çocuğun tek ihtiyacı birlikte zaman geçiren aile görmektir.Ayrıca yakınımın dönem dönem nükseden ağır depresyon ataklarıda ona bu evlilikten

kalan şey...Bence devam etmesini gerektiren bir evlilik değil.Siz zaten yanlız başına mücadele ediyorsunuz.Hakkınızdan hayırlısı olsun

10 yıl çok uzun bi süre.O kadar çok yöntem denedimki onu eve çekebilmek için.Kayınvalidemle birlik olup hocalara bile gittik :)Ama olmadımı olmuyo işte.K.validemde diyo kızım sen elinden geleni yaptın ama benim eşek oğlum anlamıyo diye.Boşanmak sadece beni kurtarıcak biliyorum.Kızımda açacağı yaralar elimde kalan sevgim olucak geriye kalan.

Boşanırsam çocuğumun durumu ne olur diye düşünüyorsan, bence aşağıda verdiğim konuyu bir gözden geçir. Ama ben senin anlattıklarından, boşanmanın en doğru karar olduğunu ve bu durumun altından kalkabileceğini düşünüyorum. Evinde ailesiyle birlikte olmak varken, ormanlar da orada burada alkol içen bir insan, birşeyleri düzeltmek istediğin, rahatsızlıklarını söylediğin halde ben buyum diyen bir insanla da hayat geçirilmez. Sen bu evlilikte fedakarlık yap, ama ben yapamam diyen bir insan. Yani evliliğini kurtarmak için keyfinden vazgeçemiyor. Evlilikte her iki tarafta fedakarlık göstermeli.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/575514-mutsuz-evliliklerin-cocuklari.html

Son düzenleme:
resmen gençliğini çürütmüş bu adam ..keşke daha olgun bir yaşta evlenseydin canım ..işte bu nedenlerden dolayı erken evliliğie karşıyım .. gerçi adam karektersizse her yaşta aynı olur ... bilmiyorum yaa eğer aldatıldığını ispatlarsan tazminat davası açabilirsin ..bence bu şekilde boşan boşanıcaksan ... sonuçta senin emeğin var üstünde onun ... tek kuruşu kalmasın bakalım o gönül eğlendirdikleri kadınlar kalıyor mu yanında .... boşanıcaksan bu yolu izle ..boşanmayacaksan da sen bilirsin ama adam düzelmez sanmam .. sürekli diken üzerinde olursun yoldan çıkmış bi kere ...umarım kendine gelir ...

bazı evliliklere mola vermek iyi gelir. boşanmayı düşünmeden önce bir süre ayrı kalın bence. eşiniz de wsizi seviyordur muhakkak siz de onu seviyorsunuz bir de bir 27 yaş sendromu vardır erken 30 yaş sendromu deniliyordu sanırım, belki de ikiniz de bu dönemden geçiyorsunuz o yüzden tahammülsüz oldunuz birbirinize. birazcık ayrı kalın birbirinizi özleyin.

hemen bosanma kararı alamayın bence de bıraz ayrı kalın ıyıce dusunun oda dusunsunn ama bence esın ondan ayrılmak ıstediğini artık onun hayatında olmayacağını düşünsün ki aklı basına gelsin gelirse tabi...
ah ahh smdı farkında değil hiçbişeyin gül gelir güzellik gider gün gelir para biter acaba suan yanında olan kadınlardan eser kalırmı ki....
ne guzel esın var be adam bıde kız evladın var ne ışın var sabahlara kadar dışarda be şrfsiz...

eşin çok sorumsuzmuş sabahlara kadar dışarda içmek ne demek.sen konuştuğun uyardığın halde kendini düzeltmek için de çabalamıyor.çocuğun var hemen boşan demek istemiyorum ama akıllanacağına dair umudun yoksa kendini daha fazla yorma canım onu arkadaşları ve içkisiyle başbaşa bırak

gerçekten çocuğa yansıtmadığınızı düşünüyomusun, 8 yaşında bi kız çocuğu babasının eve ne zaman gelip gittiğini, sarhoşluğunu, sorumsuzluğunu anlayamaz mı sanıyosun, emin ol anlar

Bu şekilde ne kadar sürerki bu evlilik oyunu.
Nemesisin dediği gibi kızınızda farkındadır.
Olmuyorsa olmuyor bazen, zorlamamak lazım.
Eşiniz dengesiz, aldatma olayı ispatlanmasa bile bir soru işareti olarak duruyor bir kenarda. Sabaha kadar içen bir adam.
Çözüme de yanaşmıyor üstelik.
Belkide doğru olan herkesın yoluna gitmesi.

Biraz ayri yasayin burnu surtsun diyenlere katilmiyorum .

Zira dogru duzgun birarada degiller bile...

Sorumsuzluk, aldatma, ilgisizlik, alkol bagimliligi var
Adam dogru duzgun eve ugramiyor ,
karisina kocalik, kizina babalik yapmiyor ki boyle bir evlilik kurtulsa ne olur kurtulmasa ne olur ?

Konu sahibi zaten tek basina bir hayat yasiyor ,
bence bosansalar cok da koymaz
Bu nedenle ben bosanmasindan yanayim ...

Konu sahibi arkadasim 7 yil kv. kp le ayni evde yasadik , hic sorun yasamadik demissin ya ,
onlar aslinda ogullarinin ne mal oldugunu cok iyi biliyorlardir da ondan sorun yasamamissindir..

Hakkinda hayirlisi olsun...

adam zıvanadan çıkmış tabi bir süre ayrı kalın dicem ama düzelmiş hali sizi tatmin edicekmi 1 gün evde 1 gece dışarda olucak tamamen düzelip evde sizinle bir bardak çay içmesini beklemek polyannacılık gibi ama yinede sizin kararınız çok emek vermişsiniz bu evliliğede bi bukadar daha emek verip yıllarınızı heba etmenizde nekadar doğru tartışılır.......

Bunu sorma sebebim hemen hemen aynı sorunları yaşayan bir yakınım var.Meslekleriniz çocuklarınızın yaşı,evlilik süreniz ,yaşadığınız sorunlar bile bire bir aynı.

Yakınım çocuğuna hissettirmediğini söylesede aslında çocuklar çok iyi hissederler ama zaten üzgün olan anneyi üzmemek için çok zekice oynarlar.

Siz yakınımdan daha güçlü görünüyorsunuz.O saygı sevgi herşey bitti sadece kağıt üstünde çocuk için devam eden bir evlilik olduğunu söylesede ben çocuk için

iyi şeyler olduğunu hissetmiyorum.Çocuğun tek ihtiyacı birlikte zaman geçiren aile görmektir.Ayrıca yakınımın dönem dönem nükseden ağır depresyon ataklarıda ona bu evlilikten

kalan şey...Bence devam etmesini gerektiren bir evlilik değil.Siz zaten yanlız başına mücadele ediyorsunuz.Hakkınızdan hayırlısı olsun

Bende farkındayım bişeylerin ama elden bişey gelmiyo.Elimden geldiğince ona farkettirmemeye çalışıyorum.Ben asla çocuk için evliliğe devam diye düşünenlerden olmadım.Hep sevdiğim için katlandım.Ama bi yere kadarmış.Bakalım salim kafayla düşünmeye ihtiyacım var sanırım.Hepimizin hakkında hayırlısı olur inş :)

resmen gençliğini çürütmüş bu adam ..keşke daha olgun bir yaşta evlenseydin canım ..işte bu nedenlerden dolayı erken evliliğie karşıyım .. gerçi adam karektersizse her yaşta aynı olur ... bilmiyorum yaa eğer aldatıldığını ispatlarsan tazminat davası açabilirsin ..bence bu şekilde boşan boşanıcaksan ... sonuçta senin emeğin var üstünde onun ... tek kuruşu kalmasın bakalım o gönül eğlendirdikleri kadınlar kalıyor mu yanında .... boşanıcaksan bu yolu izle ..boşanmayacaksan da sen bilirsin ama adam düzelmez sanmam .. sürekli diken üzerinde olursun yoldan çıkmış bi kere ...umarım kendine gelir ...

Ah ah bu söylediklerinize katılmamak için neler vermezdim.Ama malesefki haklısınız.Hiç benim başıma gelmez sanırdım.Ama tazminat bilmem ne düşünemiyorum şimdi nedense.Eğer boşanırsamda Allah'a havale eder öyle boşanırım.Kızım için ömrümün sonuna kadar onu görmek zorundayım.En azından saygı kalsın istiyorum...

Back
X