Boşanma Kararım Hakkında Düşüncelerinize İhtiyacım Var Arkadaşlar!!!

bazı evliliklere mola vermek iyi gelir. boşanmayı düşünmeden önce bir süre ayrı kalın bence. eşiniz de wsizi seviyordur muhakkak siz de onu seviyorsunuz bir de bir 27 yaş sendromu vardır erken 30 yaş sendromu deniliyordu sanırım, belki de ikiniz de bu dönemden geçiyorsunuz o yüzden tahammülsüz oldunuz birbirinize. birazcık ayrı kalın birbirinizi özleyin.

Bu mola fikri benimde aklıma geldi.Teklif ettim ama tabiki kabul etmedi.Beni çok seviyo bensiz olamaz ya :) Ve sendrom olayı bizde işlemiyo sanırım.Adam doğuştan sendromlu.Ama ben onu bide mahkeme sendromuna sokayımda görsün nasıl oluyomuş...Bende hafta sonu için babamın yanına gidicem.Yarın iş çıkışı yola çıkıyorum.Biraz ayrı kalıp kafa dinlemek ikimizede iyi gelir inş...

eşin çok sorumsuzmuş sabahlara kadar dışarda içmek ne demek.sen konuştuğun uyardığın halde kendini düzeltmek için de çabalamıyor.çocuğun var hemen boşan demek istemiyorum ama akıllanacağına dair umudun yoksa kendini daha fazla yorma canım onu arkadaşları ve içkisiyle başbaşa bırak

Yani ne bileyim insan yeri geliyo anne babasından bıkıyo dimi.Bunda yok hergün gördüğü adamlarla hergün aynı muhabbetler.Bıkmadı gitti.En ufak umudu kovalıyorum ama bakalım.Hakkımızda hayırlısı...

gerçekten çocuğa yansıtmadığınızı düşünüyomusun, 8 yaşında bi kız çocuğu babasının eve ne zaman gelip gittiğini, sarhoşluğunu, sorumsuzluğunu anlayamaz mı sanıyosun, emin ol anlar

Yansıtmadığımı düşünsemde,yle olmasını umuyorum.Elimden geleni yaptığıma eminim.Kızımın öğretmeniylede devamlı irtibat halindeyim.Şimdilik halinde hareketinde bi değişiklik yok.Öğretmenide ailede sorun olan bi çocuğun okuldaki durumunun hemen değiştiğini,olumsuz etkilendiğini söyledi.Allaha şükür karneside çok iyiydi.Başarı belgesi aldı kuzum.
Ama işte açığı kapatalım derken fazla şımartıyo olabilir miyiz diye de düşünüyorum...

Biraz ayri yasayin burnu surtsun diyenlere katilmiyorum .

Zira dogru duzgun birarada degiller bile...

Sorumsuzluk, aldatma, ilgisizlik, alkol bagimliligi var
Adam dogru duzgun eve ugramiyor ,
karisina kocalik, kizina babalik yapmiyor ki boyle bir evlilik kurtulsa ne olur kurtulmasa ne olur ?

Konu sahibi zaten tek basina bir hayat yasiyor ,
bence bosansalar cok da koymaz
Bu nedenle ben bosanmasindan yanayim ...

Konu sahibi arkadasim 7 yil kv. kp le ayni evde yasadik , hic sorun yasamadik demissin ya ,
onlar aslinda ogullarinin ne mal oldugunu cok iyi biliyorlardir da ondan sorun yasamamissindir..

Hakkinda hayirlisi olsun...

Yorumunuz için çok tşk ederim.Şu k.valideyle sorunsuz yaşama olayında sana katılmadan edemicem.Evet belkide oğullarının açığını kapatmaya çalışıyolar.Ama yinede allah razı olsun k.validemden.Tam terside olabilirdi.Elinden geldiğince destek olmaya çalışıyo bana.Bide oda karşımda olsa hayat hiç çekilmez olurdu sanırım...

size boşanın yada boşanmayın diyemem ama eşiniz sırtınızda bir kambur gibi sanki taşırım diyosanız devam edin yeter artık diyorsanız bence geçken boşanın

size boşanın yada boşanmayın diyemem ama eşiniz sırtınızda bir kambur gibi sanki taşırım diyosanız devam edin yeter artık diyorsanız bence geçken boşanın

Valla 27 yaşındayım ama 47 hissediyorum.Daha fazla taşıyabilicemi sanmıyorum 67 olmadan halledebilirm umarım :)...

madem ailen arkanda net bi karar verebilirsin bence...
ne yazıkki böyle insanlar kolay kolay düzelmez..

Back
X