Boşanma kararımda haklımıyım

sesszharf07

Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2023
140
81
13
29
Çok kötüyüm sabaha kadar uyumayı düşünmüyorum eşime ilk defa bu kadar ciddi bı şekilde boşanmayı teklif ettim kendisi benden memnun değil anneligimden de yine tartıştık kendisi yine pazar gününü annesinin yanında geçirdi eve geldi ben bişey demedim sessizdim ama o dolmuş belliki bu sefer gerçekten anladım ki psikolojisi bozuk bı adam var karşımda ben boşanma lafını açınca hemen sakinledi ciddi olduğumu anlayınca yanıma yanaştı ben izin vermedim ciddiyetimi korudum hep bunu yapiyo çünkü iki sahte lafına kanicam diye bekliyo benim tüm ozguvenimi yerle bir edip ayrılmayı kabul etmiyo .Benim kararım kesin . Allah yardımcım olsun .Bu iftiracilarla çok zor çocukları dahi alamayabilirim naparsam yapayım bı aile çocuğun emzik emmesine bile bana suç buluyolar yuh artık ya .

Bu ulkede bosanmanin gerceklesmesi icin ne yasamak lazim henuz anlayamadim. Iki kisinin ayni çatı altında anlaşamıyor olmasi, çatışması bana göre yeterli sebepler. Eşlerden birinin diğerine uyguladığı psikolojik şiddette buna dahil. Tabi bosanmadan once bence çift terapisi denenebilir(her durumda degil).
Ben sizin bosanacaginizi düşünmüyorum açıkçası. Eyleme dokmeyecekseniz blöf malzemesi haline getirmeyin. Birsure sonra "bosanmak" kelimesi ciddiyetini yitirir.

Önceki konuyu hatırladım, 2 çocuk var ve 15 dakikalık mesafedeki kaynana vardı.

Blöf yapmak için dememiş ve arkasında durarsınız umarım yoksa bundan sonra hiç bir konuda sizi ciddiye almaz.

Ayrıldıktan sonra maddi gücü nasıl sağlayacaksınız, aileniz destek çıkar mı?

Boşanmak için illa şiddet yada büyük şeyler olması gerekmiyor. Mutlu değilseniz istemiyorsanız bu bile yeterli boşanmak için. Hayat sizin hayatınız haklı veya haksız diye birşey yok siz nasıl istiyorsanız gerisini boşverin

ben boşanma lafını açınca hemen sakinledi ciddi olduğumu anlayınca yanıma yanaştı ben izin vermedim ciddiyetimi korudum hep bunu yapiyo çünkü iki sahte lafına kanicam diye bekliyo
Çünkü hep kanmışsınız.Bir sürü konu açtınız.Ben size her konunuzda çok yazdım.Kırıldınız,kızdınız bana çoğu zaman.Yine yazacağım,siz boşanamazsınız.Hakkınızda hayırlısı.

Eklentiler

• 989B8FF9-86EC-4AA7-9409-F25D6A083BA3.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 82
Allah sabır versin.

Kocanız ne yapıyor bilmiyorum ama annesine düşkün vs diye 2 çocuk da varken ve işiniz gücünüz yoksa ayrılmak zor. Yapmayacaksanız boşanalım kozunu çekip durmayın

Emzik emme konusu bizim evde de kaos olurdu abuk subuk bir sürü şeye katlandım ben de cidden bosaniyodum artık apandistim patladı resti cektim herkese herkes biliyor artık duracağı noktayı.. anneligime asla hakaret ettirmiyorum artik

Aileniz arkanizda mi calisiyor musunuz? Arkasi dolu mu bu bosanma lafinin yoksa gercekten blöf mu? Hakkinizda hayirlisi olsun

Siz boşanmazsınız. Boşa blöf yapmayın adama, ciddiye daha da almayacak sizi bir süre sonra

bence boşanmadan önce birlikte bi terapiste vs gidip bi de öyle şansınızı denemelisiniz anladığım kadarıyla siz de çok dolusunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…