MutluHuzurluBereketli
Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
- 1 Kasım 2016
- 3.839
- 4.899
- 133
- Konu Sahibi MutluHuzurluBereketli
-
Yasadıkları seyler yuzunden adamdan da sogumus.Esinizi seviyorsunuz lakin ailesi problem yasiyorsunuz. Gorusmeyin onlarla sanki onlar yokmus gibi davranin o zaman da evliliginiz yine yipratici hal aliyorsa bosanin..
Esinizle sorununuz yok ama bu sebeple mi bugun patladiniz?Bir kadının ekonomik özgürlüğü varsa bir şey bilmesede saygı görür, kimse ona bir şey demez. Ben ve kızım gibiler(ev hanımı) köpek gibi her işi yapsak itibar görmeyiz. Bir de yanlış anlama diyor.
O kadar sinirlendim ki! Kızacak bir şey yok mu? Ben bir şey demedim ama kafamda dönüp duruyor cümle. Size söylense siz nasıl tepki verirdiniz? Kayınvalide bana dedi. Ben çalışyorum.
Eşinizle ilgili her şey içinize sinse bu kararı alamazsınız. Sen git gör ben onları yok sayıyorum dersiniz. Ailesinden ötürü adamdan soğuyorsanız ya da onsuz hayat düşünebiliyorsanız eşinizi de gözden çıkarmışsınızdır. Çok insan var damat veya gelin asla görüşmüyor diğer aileyle. Torun büyüdüyse baba ve ya anne götürüyor arada. Çözüm yolları var yani.Ben ve eşim öğretmeniz. Bir çocuğumuz var. Ailesiyle telefonda tanistik. Isteyecekleri gun yuz yuze görüştük. Laf, söylenme, küfür, yalan...artık kaldıramıyorum. Aile terapisine gittigimiz donemde arada kaliyorum, dedi. Bugun arada kalma artik, bitsin bu is ,dedim. Birbirimize ne desek batıyor ,dedim. Onlar bagirip cagirip icindeki küfrü döküp eskiye dönüyor ama ben dönemiyorum, dedim. Benden yana sorunun var mı, dedi. Yok ama onlarla esim yüzünden gorüştüğüm için onu da hayatımda istemiyorum. Çocuğunla görüş ama beniim hayatımda olma diye ekledim. Acele karar verdiğimi, sevdiğini söylüyor. Benim nefretim sevgimden ağır basıyor. Beş senede ilk defa sinir krizi gecirdim, bağırdım cagirdim arabayı yumrukladım. Doktora git diyor. Doktora gidecek olan ben degilim, dedim. Benim için boşanmak tek çözüm yolu.
Bende sizin gibiyim. Olumsuz kırıcı uzucu haksız bi durum yasadıgımda duzelemiyorum
Hele de haksızlığa ugramıssam.
Arada kalıyorum demesi yanlıs. Arada kalmayacak. Sizi ailesiyle gorusturmeyecek.muhattap etmeyecek.kendısı gorussun. Kocanın aılesı diye yapılanlara goz yummak zorunda asla degılsın. Onlar yapmamayı denesin, oglumuzun karısı gelınımiz dıyıp bir zahmet.
Doktora git demesi de buyuk haksızlık.
Bu huzursuzlugun sebebi sız degılsınız, neden doktora sız gidiyorsunuz.
Kararınızın arkasında durun koca ve baba olmayı ogrensın.
Denemedik. Onlarla görüşme bundan sonra dedi bu kararım üzerine.Ailesi ile hiç görüşmemeyi denediniz mi?
Hep benim haklı olduğumu söyler. Onların haksızlığını yüzlerine vurur.Eşinizi seviyorsanız eğer ailesiyle kesinlikle görüşmeden evliliğinizi sürdürseniz? Pire için yorgan yakılmaz. Eşiniz değilse bu davranışları yapan bence bir şans verilebilir. Sizi korumuyor mu tğm bunlar olurken?
Hayır. Birikmişlik diyelim.Esinizle sorununuz yok ama bu sebeple mi bugun patladiniz?
O zaman sizcede yazık değil mi eşinize? Sizi savunmuş hep. Hiçbirimiz ailemizi seçemiyoruz. Sizi hiç görüştürmeme şartıyla bence evliliğinize bir şans verin. Tabi gerçekten sevginiz bitmediyse...Hep benim haklı olduğumu söyler. Onların haksızlığını yüzlerine vurur.
Aslında bunu denemeyi teklif etmek epeydir aklımdaydı. Bugün krizle boşanmayı attım ortaya.Sevginiz devam ediyorsa bir süre uzak mı kalsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?