- 10 Kasım 2024
- 2.685
- 8.192
- 73
- 26
- Konu Sahibi golldkahveemm
Karakterinde aldatmak olan er ya da geç yapıyor maalesefOysa onun için ne kadar değiştim ne kadar önem verdim asla yapmaz dedim. Kimse inanmaz dı bunu yapacağına.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Karakterinde aldatmak olan er ya da geç yapıyor maalesefOysa onun için ne kadar değiştim ne kadar önem verdim asla yapmaz dedim. Kimse inanmaz dı bunu yapacağına.
Ya bide seviyorum hata yaptım duygusal değildi diyen bir adam karşısında tamam affettim demek bataklığa düşmek gibi. Çok kötü bir durum hiç kimse yaşamaz inşallah.Sen o kadınlar gibi ezik mi olmak istiyorsun? Dinleme bile
İnsan durumu olmaz ayrılmaz mecburdur gidecek yeri yoktur yutar ayrılmaz onlara lafım yok fakat ayrılmak isteyip bu kusmuğu yutmak istemeyen insanın yoluna taş koyuyorsa ona her türlü kaya müstehak.Kapatacak çenesini işine bakacak her insanın yutup sindirebileceği kadar kolay değil o işAmin inşallah. O beni ihmal ederken benim aklımdan geçmedi aldatmak vs kendime saygım olduğu için yapmam zaten daha neler diyorlar yazsam inanmaz kimse.
Elalem kısmı maddi açıdan yetmezsem Zorluk çekersem diye. Doğum iznine çıkınca iş yerim kapandı sonra da bakacak kimse yok diye işi bıraktım. Boşanma konusunda netim geçen hafta davamız vardı erteledi. Daha sonra bana olan çevre baskısı arttı, yoksa ihanet kanser gibi birşey öldürüyor insanı. Affetmek ölümü seçmek gibi geldi kadın beni arayıp sevgilisiyim dediğinde..Elalemi dert ediniyorsanız boşanmayın.acaba haklı çıkarlar mı diye düşünüyorsanız boşanmayın.ben boşanmaya karar verdikten 3 yıl sonra “vakti geldi” diyebildim.maddi manevi herşeyi göze aldım.bu 3 yılda boş durmadım birikim yaptım hiçbirşey belli değildi ama yinede o günün geleceğini biliyordum.psikolojimi toparladım en başta.içimdeki kin nefret sevgi saygı beklenti hepsini sıfırladım.benimde 2 çocuğum var ve yaşları yakın sizinkilere.elalem durmaz hep konuşur.önemli olan sizin bunu ne kadar önemsediğiniz.bana “kadın olsaydın aldatılmazdın” dediler hemcinslerim.çocuğumun yanında hemde.mümkünse kimseyi yuvanıza yaklaştırmayın.kimseye anlatmayın.ben dertleşiyorum zannettiğim kişilerin oh dediğini sonradan öğrendim ama hiç üzülmedim çünkü umrumda değil ve isterse canım olsun artık hayatımda da değiller.umursamamaya başlayınca boşanmayı düşünün bence.
Evet ekonomik gücü olan kadına boşa gitsin derler kısmı çok doğru. Kimse evde neler yaşadın döktüğün göz yaşları, kilo kaybı kendine olan acıma duygusu. Allah'ım bu duruma düşürmesin kimseyi. Verdiğim karardan pişman değilim Allah'ım biliyor içimi.bence bu baskinin sebebi kadinlarin genelde isi olmamasi ve eninde sonunda iki cocukla ailelerinin yanina dönmesi, akrabalarin da destek olmasinin beklenmesi filan
adamdan daha cok maas alsaydiniz, kendinizi gecindirebileceginize emin olsalardi - hatta bosanip aile evine donunce ailenizin de ekonomisine katki saglayacak olsaydınız "bosa serefsizi, kurtul" derlerdi.
ama simdi attiginiz her adimda onlarin ya cebinden para cikacak, ya sorumluluklarini artik kocanla degil ailenle paylasacaksin. herkese kulfet.
oysa evde ceksen kötü kocayı, kapiyi kapadiktan sonra kimse birsey duymayacak. herkes "iyi iyi duzeldi" diyecek, onlari etkileyen bir durum olmayacak.
genelde bundan kadina çek demek.
ya da mahalle baskisi, dul olursun baska erkekler hayatina girer vs korkusu.
en iyisi anne baban haric gereksiz insanlara ne akil danis ne yardim iste. fikirlerini belirtirlerse "eniştemin sevgilisi seni arayinca sen öyle yaparsin teyze, aklin varsa kendine sakla" falan de, boz insanlari. o zaman "ne halin varsa gör" der susarlar
Hemde hiç kolay değil umarım hepsi geçip gider bu günlerin.Sinir krizi geçirdiğim hastanede hemşirenin kendine gel sen bir annesin kır dök ama dik dur dediğinde mücadelem başladı.İnsan durumu olmaz ayrılmaz mecburdur gidecek yeri yoktur yutar ayrılmaz onlara lafım yok fakat ayrılmak isteyip bu kusmuğu yutmak istemeyen insanın yoluna taş koyuyorsa ona her türlü kaya müstehak.Kapatacak çenesini işine bakacak her insanın yutup sindirebileceği kadar kolay değil o iş
Seni kararından dolayı tebrik ediyorum. Ayaklarının üzerine çok sağlam basan binlerce kadın bunu yapamamışken kendine olan güvenini yitirmemişsin. Elbette zorluk yaşayacaksın keşkelerin olacak ama günün sonunda iyiki o yok yoksa daha kötü olurdu diyeceksin. Herkes konuşur konuşur susar. Bir kaç ay sonra unuturlar bile merak etme. Yaşayacağın zorlukta üstüne sana üzülürlerKorkum çocuklarım için maddi anlamda yetmezsem onlar için güzel bir hayat elde edemezsem. Yoksa evdeki tek işi uyumak yemek içmek olan bir adam umrumda değil.
İnşallah bu çevreden kurtulmak için kendime söz verdim. Dövüyor mu aç mı bırakıyor. Kadın kanına girmiştir kocanın şimdi ona mı bırakacaksın diyen 34 yaşındaki bir kadın bu düşüncede ya.O adamla durabilecek miydın, bırak kim ne derse desin, herkes "koca ne yaparsa yapsın amenna" diyecek kadar gurursuz değil... Yeni hayatın sana güzellikler getirsin.
Iyi bir avukat tutun ve aldattığını kanıtlayin. Adamin önemli miktarda parası çocuklara gidecek zaten bu durumda. Yaptığı şeyin cezası çok. Normalde verdiğinden daha cok maddi destek alacaksinizKorkum çocuklarım için maddi anlamda yetmezsem onlar için güzel bir hayat elde edemezsem. Yoksa evdeki tek işi uyumak yemek içmek olan bir adam umrumda değil.
Sen kadinla evli değilsin, sana karşı sadakat yükümlülüğü olan kişi kocandi. Onun ne yaptığı ortada, bu baskasinin değil onun tercihi. Aptal aptal konuşmasınlar. Kadının mi sana sadakat borcu vardı?! Anca konuşurlar işte.İnşallah bu çevreden kurtulmak için kendime söz verdim. Dövüyor mu aç mı bırakıyor. Kadın kanına girmiştir kocanın şimdi ona mı bırakacaksın diyen 34 yaşındaki bir kadın bu düşüncede ya.
Yorumunuz çok güzel teşekkürler. Aksini düşünmek ona tekrar yapabilirsin demekti. Bu saygısızlık karşısında affettim diyip ye iç yat kolay olan kısmı olacak tı.Seni kararından dolayı tebrik ediyorum. Ayaklarının üzerine çok sağlam basan binlerce kadın bunu yapamamışken kendine olan güvenini yitirmemişsin. Elbette zorluk yaşayacaksın keşkelerin olacak ama günün sonunda iyiki o yok yoksa daha kötü olurdu diyeceksin. Herkes konuşur konuşur susar. Bir kaç ay sonra unuturlar bile merak etme. Yaşayacağın zorlukta üstüne sana üzülürlerdiyeceğim oki yetme çocuklara, 3 abur cubur olacağına bir tane gofretleri olsun. 2 arabaları olacağına 1 tane olsun. Marka giyinmesinler ama temiz ak pak olsunlar. Özelde okumasınlar ama anneyle mutlu çocuklar olsunlar. Parkta içecek oyun havanız varsa. Evin içinde çocuksanız , sizden iyisi yok. Çocuklar sevgiden beslenir emin olun çokta takılmayın. Hayatın güzellikleri sizinle olsun.
Kadın zaten evli olduğunu bildiği için onun ne olduğu belli onun tercihi beni ilgilendirmez. Benimle evlenen kişi ben evliyim çocuğum var diyememiş kısmını konuşan yok.Sen kadinla evli değilsin, sana karşı sadakat yükümlülüğü olan kişi kocandi. Onun ne yaptığı ortada, bu baskasinin değil onun tercihi. Aptal aptal konuşmasınlar. Kadının mi sana sadakat borcu vardı?! Anca konuşurlar işte.
Bunu sana diyenler eminim evinde bu dediklerini çekip gidemeyenlerdir. Artık onlara normal geldiği için senin davranışını garipsiyorlar. Yada kendileri yapamadıkları için zorlarına gidiyor.Yorumunuz çok güzel teşekkürler. Aksini düşünmek ona tekrar yapabilirsin demekti. Bu saygısızlık karşısında affettim diyip ye iç yat kolay olan kısmı olacak tı.
İçte içe çürütmek ikinci plana atılmış olmak ve bununla başa çıkmak asla kolay olmayacaktı. Evet zoru seçtim farkındayım Allah'ım güzel kapılar açacak belki de. İş bulana kadar korkularım sürecek.
Akıl yaşta değil baştadır derler. Benim de bu yaşta nasıl hala böyle düşünüyor dediğim kişiler oldu34 yaşındaki bir kadın bu düşüncede ya.
Aldatma işini kadın yapsa erkek farkettiği an hem kapının önüne koyar hem de ailesine rezil eder. Ama erkek aldatınca eşindir otur diyenler var. Bir erkek, çevresine aldatıldığını söylese kadını direkt evden gönder derlerKadın zaten evli olduğunu bildiği için onun ne olduğu belli onun tercihi beni ilgilendirmez. Benimle evlenen kişi ben evliyim çocuğum var diyememiş kısmını konuşan yok.
Çocuğum var yada çalışmak zor geldiği için ihaneti şiddeti affedenlere denk geldim. Boşanmış kadın olmak onlar için Okadar dip birşey ki öylesine etkiliyorlar ki insanı zaten ben alt üst olmuş durumdayım. Umarım herşey güzel olacak desteğiniz için sağolunBazı hemcinslerimiz gibi çocuğu bahane edip bu saygısızlığı yutmamışsın çok tebrik ederiiim
Elaleme gelince de özsaygısını yitirmiş insanlara kulak asma. Yeni yaşantında mutluluklar dilerim![]()
Bunu ona sordum sen affedermiydin diye hayır dedi. Ama ben şans vereyim istedi çocuklar için. Pişmanım bir daha olmaz dedi.Akıl yaşta değil baştadır derler. Benim de bu yaşta nasıl hala böyle düşünüyor dediğim kişiler oldu
Aldatma işini kadın yapsa erkek farkettiği an hem kapının önüne koyar hem de ailesine rezil eder. Ama erkek aldatınca eşindir otur diyenler var. Bir erkek, çevresine aldatıldığını söylese kadını direkt evden gönder derler